sunrise جون مشخصات گوشيت شبيه منه و كاري كه مي خواي بكني مثل من من و تو درد مشترك داريم اگه با فار كار كردي و مشكلي پيش نيومد به منم بگو اينجا كسي جواب مارو نميده
sunrise جون مشخصات گوشيت شبيه منه و كاري كه مي خواي بكني مثل من من و تو درد مشترك داريم اگه با فار كار كردي و مشكلي پيش نيومد به منم بگو اينجا كسي جواب مارو نميده
مهدي جان نميدونم چي كار كنم من فقط يه سوال دارم اگه با فار كار كنم ممكنه مشكلي واسه گوشيم پيش بياد يا نه همين؟
نمي دونم چرا اقا سياوش جواب نميده
سلام ... لطفا اگه ممکنه آموزش کار با فون ایکس آلفا 5 رو و طریقه ی آپلود منوی فلش و آکوستیک رو برام بگذارید و اگر قبلا آموزش داده شده لینکش رو لطفا بگذارید من هر چی میگردم پیدا نمیکنم .
.
گوشی من سریال چنج شده است لطفا این رو هم مد نظرتون باشه .![]()
دوستان يك سايت خوب براي دانلود منو و .....
معرفي كنيد...
بهترين درايو دوربين چيست و لينك ان را بزاريد
سلام دوستان
من ميخوام منوي W810 رو بندازم روي K750i
چيكار بايد بكنم ....
من يك مبتدي كامل هستم ...... اون PDF رو كه آقا سياوش گفتن دانلود كردم و خوندم ولي براي Cid 49 خوب توضيح نداده و فقط براي Cid 36 توضيح داده ....
گوشي من :
سوني اريكسون K750i
Cid 49
brown
هست
كد IMEI اونهم بازاريه و مخابراتي ( قانوني نيستش )
البته برنامه فار منجر رو براي Cid 49 حاضر كردم ......يعني پلاگينها رو دانلود كردم و در پوشه گفته شده ريختم و برنامه فار منجر گوشي Cid 49 منو ميشناسه ......از اينجا به بعد بايد چيكار كنم .........
ميخوام منو W810 رو روي گوشيم K750i با Cid 49 و Brown نصب كنم
Last edited by Magic-Power; 31-03-2007 at 21:11.
منوی 810 از نوع فلش هستش (با پسوند Swf) و گوشی 750 فایلها و منوی فلش رو ساپورت نمیکنه. میتونی از منوهای شبیه سازی شده که تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود داره استفاده کنی.
ممنون از شما عزیزان که کمک کردید اما من امروز که رفتم گوشی رو درست کنم بمن گفت که این پیغام ربطی به سریال نداره و چون سیم کارت من ایرانسل هست اگر گوشی به همان سریال اصلی برگردد ویا کامل هم فلش شود و دوباره استفاده شود هیچ مشکلی پیش نمی آید و احتیاجی به چنج سریال نیست خواستم بدونم درسته یا نه ایرانسل هم مثل 0912 رجیستری رو چک میکنه یا نه
آقا شما چرا مدل گوشيت رو ننوشتي؟؟؟ خوب بايد بگي تا بگيم به مشكل ميخوره يا نه؟؟؟؟ شما اگه گوشيت فايل rest داره مثل k750,w800,w700 ميتوني تغييرات انجام بدي با فايل rest بالا بياري گوشي رو اگه سريال دستي باشه گوشيت مشكل پيش نميادش اگه اصل باشه كه هيچي.
موفق باشي
اگه ايرانسل هستش نه مشكلي پيش نميادش فقط سيم كارت دولتي هستش كه سوئيچينگش بستست و از رو سريال وصل ميشه ولي اين خطايي كه شما نوشتي مربوط به اين مورد ميشه !! خطا رو كامل اينجا بنويش انگليسيش رو ببنم چيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)