مال منم نسخه مجانیشه.
من یک فایل داشتم که فقط Nod32 ویروس تشخیص داده بودم، الان هم که با این سایتی که معرفی کرده بودید چک کردم دیدم فقط Nod32 و یکی دیگه تشخیص دادنش.
اما خبر بد اینه که این فایل همون کرک معروف ONSPEED هست که سازنده اش هم ایرانیه (bernawolf.com) و احتمالا همه کاربران این نرم افزار از این کرک استفاده کردند و خودشون هم خبر ندارند که ویروس بوده. (مثل خود من که تا قبل از چک کردن با NOD32 نمی دونستم)
به هر حال اگر دوست داشتید این فایل رو با حجم 36 KB از اینجا دانلود کیند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود نمیشه ، لطفا یکی آپلود کنهNOD32 Update Generator 0.1.8
دوستان این هم برنامه ای برای علاقه مندان به نود32 مخصوصا کسانی که مثل من ازورژنی استفاده میکنند که فاقد mirror هست مثل ورژن 2.50.41
کار این برنامه اینه که ابدیت های نود 32 رادر جائی نگهداری میکنه که موقع تعویض ویندوز یا نصب دوباره نود بتونید از این ابدیتها استفاده کنید ودیگه لازم نباشه وقت زیادی جهت ابدیت این برنامه بذارید کار با اون هم خیلی ساده وراحت هست وحجمش هم 56 کیلوبایته تصویر برنامه را برای اشنائی بیشتر قرارمیدم :
لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hossein84x جون این برنامه میاد محتویات پوشه ی updatefiles رو میریزه توی هر پوشه ای که بخوای شما این کار رو دستی بکن خوب
سلام.......
sasan.k جان من این کارو کردم ولی فرقی نکرد!
کسی نیست این فایل رو آپلود کنه؟
با عرض سلام .
من کرک Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.383 رو میخواستم .![]()
![]()
حسين جان اينم يه فايل برا رجيستر شدنش
از دوستان كسي نسخه AntiVir Personal Premium كه فول باشه يا سريال يا كركي داشته باشه سراغ داره؟
اگر كسي چيزي پيدا كرد به بقيه دوستان هم معرفي كنه.
ممنون Soda جان، راستی در مورد اون ویروس کرک ONSPEED نظری نداری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)