خوب منم بازی رو تموم کردم ( تا بازیه اصل بیاد بریم Nightmare رو تمومش کنیم) یک سری سوالات واسم پیش اومد:
محتوای مخفی: Episode 6
خوب منم بازی رو تموم کردم ( تا بازیه اصل بیاد بریم Nightmare رو تمومش کنیم) یک سری سوالات واسم پیش اومد:
محتوای مخفی: Episode 6
سازنده ی بازی گفته ساخت نسخه ی دوم این بازی را شروع خواهیم کرد![]()
سورس؟؟؟![]()
نگفته قراره بسازه . گفته پتانسیل اینو داره که ساخته بشه.و گفته که هروقت تایید شه به صورت راز در نمیاد. ( حالا بزارید یکشو بازی کنیم )سورس؟؟؟![]()
ما هم بازی رو تموم کردیم..... واقعا اعتیاد آوره... گرافیک و نورپردازی چشم نواز !!! واقعا چنین منظره هایی در هیچ بازی ندیده بودم...
خیلی هم یاد مرحوم مکس پین افتادم... خیلی الهامات هم از مکس پین گرفته شده بود مثل مرحله آخر که شبیه ردپای خون در مکس پین بود!!!
در یک کلام واقعا محشر....
بی صبرانه منتظر نسخه ی بعدی هستم.
والا من هر جا میرم میگه دو هفته مونده بازی بیاد.یکی نیست حالیشون کنه.حالا کسی هست واسه ما بفرسته؟پخ کنه.
سینا جان از اینجا سفرش بده 360shop.ir
بچه کار درستیه , پست پیشتاز بزن زود بیاد دستت
امروز بازی یه امتیاز خیلی جالب گرفتش.چیزی نگم بهتره
Guardian 3/5
از 10 حساب کنید یعنی امتیاز 6 گرفته که فکر کنم پایین ترین امتیاز این بازی باشه.
جالبه Remedy به تازگی اعلام کرده بازی موفقیت خیلی چشمگیری داشته و این که بازی 8 امتیاز کامل گرفته و بیش از 40 امتیازم 9 یا بالاتر بوده خیلی عالیه و همچنین گفته اینکه حدود 7 تا از امتیازای بازی پایین تر از 8 بوده اصلا مهم نیست و همیشه آدمایی هستن که هیچ وقت راضی نمیشن.
به نظرم حرف خیلی درستی زده. اگه این هفت هشت تا امتیاز پایین رو حساب نکنید بازی میانگین امتیازش بالای 9 میشه.
اگه اشتباه نکنم منبع اون خبر این جا هستش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من موندم چرا این سایتو با Euro gamer هیتلر نمی کنن.اهههه
من اینقدر گفت 3 چراغخ 3 چراغه میترسم بخرم جایی هست که شما منو راهنمایی کنید کدوم مدلو بگیرم که اینطوری نشه میخواستم 300 بدم ارتقاع سیستم میدم 360 ئیگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)