سلام
سرعت تورنت معمولا پائینه.
تو این تاپیکتم یه نگاه بکنی بد نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سرعت تورنت معمولا پائینه.
تو این تاپیکتم یه نگاه بکنی بد نیست:
بابا رضا اين تاپيك رو كه خودم اونور راه انداختم حالا خوبه لينك دادم بياين اينطرف حالا تو لينك مي دي باز اونطرف بي خيال
آقا فقط يكي به من بگه الان سرعتم كه با تورنت شده 50 دارم لينكا رو خفتشون مي كنم خوبه يا هنوز پايينه
(adsl 256 13 بود قبل از تورنت)
سرعت 50 که مال ADSL 512 هستش!!! مطمئنی سرعت 256 بهت دادن؟؟؟ اگه 256 بهت داده بودن اصولا نباید سرعتت از 32 بالتر میرفت.
ولی بهر حال سرعتت خوبه.
Last edited by s_a_m4000; 05-10-2007 at 03:09.
اقا اشتباه نكنا من با تورنت 50 گرفتم
راستي الان دوستاني كه خوره تورنتن حداكثر با چه سرعتي مي گيرن
خب چه فرقی داره بالاخره اونم سرعت دانلوده دیگه من خودم ADSL 512 دارم و هین الان با 50 دارم دانلود میکنم البته یه کارهای دیگه هم میکنم مثل وبگردی و اینا که اونم یه مقداری سرعت رو پایین میاره. از نظر سرعت اگه اونطوری که میگی 50KB باشه سرعت خوبیه و جای نگرانی نیست
دوست عزیز تو این تاپیک بارها و بارها تمام نکات ریز و درشت تورنت توضیح داده شدند و توضیح برای شما تکرار مکررات هست و بیخودی صفحات تاپیک زیاد میشه وباعث میشه دوستان تازه وارد به در پیدا کردن جواب به مشکل بر بخورندو نتونند مطلب مورد نیازشونو پیدا کنند فقط لازم میدونم اینو بهتون بگم اگه راه بیافتی میبینی که دانلود از تورنت واقعا لذت بخش هستش به نظر من حتی لذت بخش تر از دانلود از رپید شید میگی نه امتحان کن هزار و یک مزیت داره ؛ ولی برای اینکه بقیه هم بتونن استفاده کنن من چکیده مطالب رو از پستهای مختلف این تاپیک اینجا کپی میکنم تا همه استفاده کنن :
با کسب اجازه از تمام اساتید ودوستانی که برای این مطالب زحمت کشیدندو تو این تاپیک حق آب و گل دارند
پست شماره 1 مربوط به x_Axez به آدرس :
================================================== ====کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنمای دانلود جدید ترین فیلم ها با استفاده از بیت تورنت سلام دوستان
نمیدونم که میدونید بیت تورنت چیه یا نه اما اینو بگم که 35% ترافیک اینترنت کل دنیا مال تورنت هاست همچنین 55درصد ترافیک شرکت های بزرگ!(مدرک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خط 6) خود من هم 120 تا فیلم dvd با این روش دانلود کردم![]()
بیت تورنت یک پروتکل اشتراک برنامه بین افراد هست( P2P) که یکی یک فایل را میزاره توی اینترنت و همه شروع میکنن از همدیگه دانلود کردن. اما به دلایلی کیفیت و امنیت این سیستم از بقیه سیستم های مشابه بهتره.که بماند
برای شروع شما باید یک سایت برای جستجوی تورنتی که میخواهید پیدا کنید که کم هم نیستن و من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را پیشنهاد میدم. توی این سایت باید یک سرچ بزنید و اون چیزی را که میخواهید فایل .torrent ش را پیدا کنید نمونه نتیجه جستجو اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینت نتیجه جستجوی فایل های axxo هست که تجربه من میگه کیفیت خیلی خوبی داره فیلماش و خیلی هم جدیده و xvid 700 مگییه جورایی اولین نسخه dvd که میاد تو بازار 15 دقیقه بعد این بابا میگیره میچپونه تو اینترنت.
![]()
روی یکی که کلیک کنی یک صفحه میاد که توش مشخصات فیلم و نظر کاربران در مورد اون فیلمه
یک کم پایین تر یک دکمه هست DOWNLOAD torrent روش کخ بزنید یه فایل کوچیک به شکل moviename.torrent دانلود میکنه و سریع تموم میشه.(فکر نکنید که خراب بود و زود تموم شد)![]()
نمونه:
این فایل که گرفتید برای اینه که فایلتون خراب دانلود نشه(توش پر از md5 و اینجور چیزاست)
مرحله بعدی اینه که این فایل توررنت را به یک برنامه بدین که دانلود اصلی را شروع کنه
این برنامه ها هم خیلی زیاده نمونه هم:azureus utorrent bittornado و....
اما باز پیشنهاد من utorrent هست به آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که خیلی سبکه نسبت به بقیه.
دقت داشته باشید:
1سعی کنید سرعت این برنامه ها رو محدود کنید چون سرعتش خیلی خره ! یعنی تا 7-8 مگ در ثانیه جا داره و اگه پر کنه ممکن حتی دیگه نتونید وب گردی هم بکنید!![]()
2یک علامت سبز باید پایین برنامه بیاد وگرنه اینترنت شما مشکل داره![]()
3ه port forwarding باید پورت های برنامه را forward کنه
4 مراقب آنتی ویروس ها باشید نپیچن به پرو پاچتون که فلانی داره از فلان پورت استفاده میکنه![]()
5 با adsl لگن 128 روزی یک فیلم دانلود میشه.![]()
================================================== ==
پست شماره 2 مربوط به aminبه آدرس :
================================================== ==کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تورنت ::: آنچه براي دانلود از تورنت بايد بدانيم سلام به همگي![]()
![]()
حتما شما هم اسم تورنت به گوشتون خورده ، مخصوصا دوستاني كه اينترنت پرسرعت دارند.
تورنت در واقع يه سيستم File Sharing هستش كه توي اووون كاربران فايلهاي خودشون رو به اشتراك ميزارن (البته خيلي فراتر از P2Pهاي ديگه)
براي استفاده از تورنت شما ابتدا بايد فايل تورنت (يه فايل كم حجم 20-30 كيلوبايتي) رو از سايتهايي كه لينكهاي تورنت قرار ميدن دانلود كنيد و اووون فايل رو با استفاده از نرم افزارهاي مخصوص تورنت باز كنيد و شروع به دانلود كنيد.
مزاياي استفاده از تورنت :برنامههاي تورنت :
- رايگان بودن
- قابليت resume (كه براي ما ايراني ها خيلي مهمه !)
- و گسترگي فوق العاده منابع (فيلم – عكس – آهنگ – e-book - ...)
براي باز كردن فايلهاي تورنت نياز به يكي از برنامههای تورنت داريد. مثل : Azureus - uTorrent - Bit Tornado - …
لينك آخرين ورژن 2 تا از بهترين برنامه هاي دانلود از تورنت :
با مرورگر اپرا هم ميشه البته
چند اصلاح ساده :
Seed : به كسي كه فايلي رو به صورت كامل (يعني 100%) روي كامپيوتر داره و فايل رو share كرده (براي شما و ديگران آپلود ميكنه) در اصطلاح seed ميگن. در واقع اين عمل آپلود فايل ميشهseeding
: Peer به شما و اشخاص ديگه اي كه فايلي رو دانلود ميكنند peer گفته ميشه. يك peer فايل مورد نظر رو هم از seed و ازpeerهاي ديگه دانلود ميكنه و در عين حال قسمتهاي دانلود شده رو براي peerهاي ديگه آپلود ميكنه. وقتي يك peer هم فايل رو به صورت كامل دانلود كرد به يه seed تبديل ميشه.
Ratio Share : به نسبت ميزان آپلود فايل به دانلود آن ratio share گفته ميشه كه بر اساس 1 سنجيده ميشه.
Ratio Share > 1 يعني آپلود شما بيشتر از دانلود بوده
Ratio Share < 1 يعني دانلود شما بيشتر از آپلود بوده
علاوه بر اينكه هر فايل به صورت جدا داراي Ratio Share هستش ... يك Ratio Share كلي هم وجود داره كه كل ميزان آپلود و دانلود شما رو نشون ميده (در واقع ميانگينRatio Share تمامي فايلهاي دانلود شده)
سوال و جوابهاي رايج :
* چرا بعد از باز كردن فايل تورنت دانلود شروع نميشه ؟
چند تا دليل ميتونه داشته باشه ... اما مهمترين اووونها :
اول اينكه فايل سيد نداره ... يعني كسي فايل به صورت 100% نداره كه براي شما آپلود كنه يا شايد هم بعضيا داشته باشن ! اما نخوان فايل براي شما و ديگران آپلود كنن.
دليل دوم اينكه ممكنه نرم افزار تورنت به وسيله فايروال شما block شده باشه.
در اين حالت يا نرم افزار رو از ليست block شدههاي فايروال خارج كنيد يا اينكه در صورت نياز كلا فايروال خودتون را ببنديد (كامل exit كنيد)
دلايل ديگهاي هم ممكنه وجود داشته باشه مثل بن شدن شما و ... كه فعلا نيازي نيست مطرح بشن.
* سرعت دانلود ما به سرعت آپلود بستگي داره ؟
بله به صورت كاملا مستقيم در ارتباط هستن.
* چرا بايد در هنگام دانلود يك فايل اووون رو براي ديگران آپلود كنيم؟
جواب اين سوال كاملا به سوال قبل وابسته هستش. چون اگر فايلي رو آپلود نكنيد سرعت دانلود شما كم ميشه و از يه حدي بيشتر نميره. در واقع رمز موفقيت و بقاي تورنت همين هستش كه شما براي بدست آوردن فايل مورد نيازتون بايد اووون رو براي ديگران هم آپلود كنيد !
قرار دادن محدوديت/ف.ل.ت.ر براي سرعت دانلود و آپلود :
پست شماره 3 مربوط به Amin به آدرس :================================================== ==کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ليست سايتهاي معروف و پر كاربرد تورنت :
================================================== ==کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست شماره 49 مربوط به Amin به آدرس :================================================== ==کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط Bug_NEO
من از utorrent1.6 استفاده میکنم اما اون پایین جای انکه یه علامت سبز بیاد یه علامت تعجب نارنجی میاد و وقتی روش میرم مینویسه:
A Firewall/Router is limiting your network traffic.you need to open up a port so others can connect to you.
من باید چه کنم، در حال حاضر من از پورت 80 استفاده میکنم و وقتی پورتمو عوض میکنم و روی test if port forwarded properly کلیک میکنم در پیج باز شده میگه پورت مورد نظر بسته است در حال حاضر من U:15 و D:34 هست اما من با همین کانکشن تا 350K دانلود داشتم، حالا باید چه کنم که سرعتم بیشتر بشه؟ دوستان اگه میتونن لطف کنن و من رو راهنمایی کنن.
سلام
سرعت اينترنت شما چقدر هستش و به طور متوسط از http با چه سرعتي دانلود ميكنيد ؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط END_BOY
ببخشید میخواستم بدونم این اپی و پورت هایی که در قسمت peer نشون میده با پرچم کشورهای مختلف در کنار ایپی. این اپی ها برای چی هستند؟ کاربردی هم دارند ؟ چون میتونیم اپی رو Add کنیم فکر میکنم
بله به كار مياد
مثلا يكي از دوستان فيلمي رو داشت دانلود ميكرد اما سر 93% سيد گم كرده بود
منم قبلا اين فيلم رو دانلود كرده بودم ... سيد شدم و فيلم رو آپلود كردم بعد تو قسمت peerها از روي ip اين عزيز رو پيدا كردم و ip هاي ديگه رو block كردم تا سرعت آپلود براي دوستم بالاتر بره !
اين يكي از استفادههاي ساده از ipها هستش ...
پست شماره 64 مربوط به j0l6 آدرس :================================================== ==کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط Novan
سلام
من هر دو نرم افزار azureus و utorrent رو نصب کردم اما با اینکه فایلهای با seeder و downloarder های بالا انتخاب می کنم سرعت دانلودم تقریبا 12kb هستش در حالی که من از adsl 128k دارم استقاده می کنم و سرعت دانلود معمولی من 15kb هستش
تنظیمات فایروال هم درست هستش و هیچ مشکلی نداره
به نظر شما مشکل از چیه؟
این جوری که من این نرم افزارها رو دیدم فکر می کنم با سرعت نرم افزارهایی مثل kazaa فرقی نداشته باشه
خیلی دوست دارم ببینم که با سرعت بالا هم میشه دانلود کرد میشه تورنت یه فایلی که دانلود کننده زیاد داره رو بدید؟
سلام
با تورنت میتونین با حد اکثر سرعت دانلود کنین ولی این یه شرایطی داره
شما باید قبل از دانلود فایل تورنت ببینن چقدر peers/seeders داره تعداد سیدر ها نصف یا بیشتر از نصف پیرز باشه شانس دانلود با حد اکثر سرعت بالاتر میره البته اگه دیگر شرایط رو هم داشته باشین
هنگام دانلود فایل تورنت هم زمان شما قسمت هایی از اون فایل رو اپلود هم میکنین که این اپلود باعث میشه ترکر( شما برای دانلود فایل های تورنت به ترکر کانکت میشین و این ترکر هست که باعث ایجاد ارتباط بین دانلود کننده ها و اپلود کننده ها میشه) به شما امتیاز بده و هر چی این امتیاز شما بیشتر باشه شانس افزایش سرعتش ما هم بیشتر میشه
در صورتی که چند بار به یک ترکر کانکت بشین و فایل رو دانلود کنین و بعد از تمام شدن دانلود بدون داشتن share ratio خوب ( بالای 500 ) از ترکر دیسکانکت شین و فایل رو اپلود نکنین امکانش هست که ترکر ای پی شما رو بن کنه که در این صورت در دفعات بعدی با مشکل سرعت و دانلود مواجه میشین ( همیشه سعی کنین بعد از اتمام دانلود 3 4 ساعت بیشتر کانکت بشین تا share ratio شما افزایش پیدا کنه )
برای اینکه از سالم بودن و کیفیت فایلی که می خوای دانلود کنین مطلع باشین فایل های تورنت رو از سایت هایی دانلود کنین که کامت افرادی که فایل رو دانلود کردن رو نشون میده مثل torrentspy.com و قبل از دانلود تورنت نظرات افراد در مورد تورنت رو بخونین
من خیلی وقت از تونت استفاده میکنم و در 90% موارد سرعتم مانند دانلود منیجر هست و خودم سرعت ر و لیمیت میکنم تا بتونم از اینترنت مرورگر ها هم استفاده کنم پس از لحاظ سرعت اگه شما بدونین چطور ازش استفاده کنین میتونین با حد اکثر سرعت هم دانلود کنین
در اخر برای کسایی که در مورد limewire پرسیده بودن بگم که اخرین ورژن این برنامه که هنوز به صورت بتا هستش امکان دانلود تورنت رو هم داره ولی بهتر از برنامه های مخصوص مثل azureus or utornt استفاده کنین
پورت تورنت رو هم بالای 30000 قرار بدین چون بعضی isp ها پورت های پیشفرض رو برای نرم افزار های p2p بستن
یه چیز دیگه دوستانی که نکات بالا رو رعایت کردن ولی بازم سرعت دانلودشون پایین هست لینک فایلی رو که دارن دانلود میکنن رو بزارن بهتر میشه کمکشون کرد
موفق باشین
پست شماره 66 مربوط بهj0l6به آدرس :================================================== ==کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام , ممنون بابته تایپک خوب
یه توضیح دیگه رو هم من جایی دیده بودم که براتون میزارم:
بیتورنت یا به اختصار تورنت هم شبکه p2p هست که برای سهولت به اشتراک گذاری فایلهای حجیم و بالابردن دسترس پذیری اینگونه فایلها و سالم بودن اونها اینجاد شده.
فایلهای به قسمتهای کوچکی بین 256 کیلو بایت تا 1 مگ تقسیم میشند و peerها تیکه های مختلف یک فایل رو از همدیگه دریافت میکنند تا کامل بشه.
شبکه هوشمنده و میتونه از بین peerهای موجود بهترین رو از لحاظ فاصله، سرعت و .. انتخاب کنه و از اون دریافت کنه.
برای اطمینان از صحت فایلهای دریافتی فایل مکررا با Hashی که در ابتدا از کل فایل گرفته شده چک میشه.
مورد اصلی که با p2p های قدیمی فرق داره طریقه به اشتراک گذاریه.
شما برای به اشتراک گذاری یک فایل باید توسط برنامه های مربوط به تورنت یک فایل .torrent بسازید که توی این فایل اطلاعاتی از قبیل اسم فایل یا فایلها، حجمشون، hachشون، آدرس Tracker و ... ذخیره میشه.
و برای اینکه دیگران بتونند فایل شما رو دریافت کنند باید این فایل .torrent رو به اونها بدید (مثلا برایشون ایمیل کنید) تا با برنامه تورنتشون باز کنند و فایل رو دریافت کنند.
در این بین سایتهایی ایجاد شدند که مجموعه عظیمی از این فایلهای .torrent رو جمع آوری کردند و هر کسی که هم که برنامه یا فایل جدیدی داشته باشه فایل .torrentشو میسازه و توی این سایتها قرار میده.
یک چیز دیگه که این وسط قرار گرفته سرورهای Trackerهست.
کارشون چیه ؟ اینها اولا کمک میکنند تا برنامه های تورنت peer های مناسب رو پیدا کنند به طوری که به اشتراک گذارنده و گیرنده فایل هر دو به طور مکرر (مثلا هر 10 دقیقه) اطلاعاتی رو به ای ترکرها میفرستند تا اعلام کنند که فایل هوز سرجاشه و آماده دریافته و ...
کمی اصطلاحات :
peer که مشخصه .. کسی که داره فایلی رو از دیگران میگیره (معمولا این شخص فایلش ناقصه و میتونه تا همون حدی که گرفته به بقیه هم بده)
seeder این ها به سیستمها یا کسانی گفته میشه که فایل کامل رو دارند (دانلود تموم شده یا خودشون صاحاب فایلند) و فقط برای Seed کردن هستند. برای بعضی فایلهای مهم و رسمی مثل توزیع ها لینوکس یا ... یک سرور seeder در نظر میگرند که مطمئن باشند علاوه بر peerها و seederهای شخصی همیشه یک منبع برای دریافت اون فایل هست. (که بعضا به این سرورها supe seeder ها میگند)
swarm کل میجموعه ای که دارن یک فایل رو به اشتراک میگذارند میگند (چه اونهایی که دریافت میکنند و چه اونهایی که به اشتراک گذاشتند و سیید میکنند)
leecher کسی هست که بیش از این که به مجموعه swarm کمک کنه (آپلود کنه) داره فقط دانلود میکنه.
availability (مهم) این خاصیت بیان کننده میزان دسترس پذیری یک فایله. و اینطور حساب میشه که هر نفری که یک نسخه کامل از فایل داشته باشه یک محسوب میشه و اگر فایلش ناقص باشه اعشاری میشه !
مثلا برای فایلی که 5 نفر نسخه کامل اون رو دارند و یک نفر هم 80 درصد از فایلو داره availability میشه 5.80 !
معمولا برای دانلود هر فایلی ممکنه نسخه های متعددی توی سایتهای متعددی باشه و شما باید اونوی رو انتخاب کنید که availabilityیش بیشتره ! (یکی از کارهای trackerها کمک به محاسبه این عدد هستش)
تفاوت با سیستمهای اشتراک فایل دیگه :
مقدار فشاری که به هر peer اینجا میاد کمتره (از نظر سرعت، پهنای باند و ... )
در مجموع سرعت نقل و انتقالات از این طریق خیلی بیشتره !
یک چیزی که شاید به نظر برسه همین وجود فایلهای تکراری و یکسانه .. که شاید در آینده براش ره حلی در نظر گرفته بشه.
مثلا بعضی مواقع پیش میاد که 5 مدل فایل منتشر شده که دقیقا با هم یکی هست و در نتیجه 5 swarm جدا تشکیل میشه و ممکنه توی هر کودوم فقط یکی یا دو نفر seed باشه ... و سرعت بیاد پایین..
که اگر راهی باشه که با hash فایلها duplicateها تشخیص داده بشه و یکی بشند خیلی بهتره میشه.
پست شماره 103 مربوط به j0l6 به آدرس :================================================== ==کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل قول:
سرعت دانلود من در حالت عادی 53 کیلوبایت هست ولی وقتی میخوام از بیت تورنت فایلی رو دانلود کنم سرعت دانلودم 1 کیلوبایت میشه
میخواستم بدونم چطوری باید سرعت دانلود رو افزایش بدم؟؟
در پست های قبلی دوستان توضیح دادن که سرعت تورنت به چه چیز های بستگی داره شما باید ببینین تورنتی که دارین دانلود می کنین شرایط لازم برای حد اکثر سرعت رو داره یا نه هنگام دانلود تورنت باید به تعداد سیدر ها و peer ها توجه کنین و بهترین رو دانلود کنین
واسه اینکه مطمئن شین تنظیمات برنامه تورنت شما درست هست توزنت زیر رو برا مدت 20 دقیقه دانلود کنین اگه به حد اکثر سرعت رسیدین یعنی سیستم شما و برنامه ی دانلود تورنت شما با دانلود تورنت مشکلی نداره و دلیل کم بودن سرعت شما فایل تورنتی هست که دانلود می کنین و باید یه تورنت دیگه از اون فایل رو پیدا کنین
نقل قول:
سلام به همه عزيزان
من يه مشكل عجيب دارم اونم اينه كه بعد نصب turnet u اصلا نمي تونم به اينترنت وصل شم و به هر سايتي كه ميرم can not find... مي نويسه و با حذف برنامه بعد مدتي و چندبار ري استارت حل ميشه
اينترنت من هم از يه اداره هستش وadsl با مسول آي تي هم صحبت كردم و گفت مشكلي با تورنت نداريم حالا راه حل چيه؟
برای اینکه متوجه بشین مشکل از برنامه ای هست که نصب کردین یا کلا سیستم با تورنت مشکل داره . از یه برنامه دیگه واسه دانلود تورنت استفاده کنین مثل azureuse و پورت رو هم بالای 30000 بزاری
پست شماره 105 مربوط به j0l6 به آدرس :================================================== ==کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل قول:
من به نظرم در جایی هستم که پورت های تورنت رو بستن.
از کجا میشه فهمید که بسته هستند یا نه؟
امیر جان تو پست قبلی هم گفتم واسه اینکه بفهمی تنظیمات برنامه ی تورنت درسته و پورت ها بسته نیستن او فایلی رو گذاشتم رو تستی برا چند دقیقه بزارین داننلود شه اگه به حد اکثر سرعت رسیدی یعنی این که سیستم شما با تورنت مشکلی نداره و همه چی درسته و لی اگه نتوستی چیزی دانلود کنی یعنی اینکه پورت شما مشکل داره سعی کنین عوضش کنین و دوباره امتحان کنین
برا سیستم هایی که پورت های نرم افزار های p2p مثل تورنت رو بستن یه جا خوندم که نوشته بودن با برنامه ی http tunnel میشه این محدودیت رو برداشت ولی من چون این مشکل رو نداشتم برنامه رو امتحان نکردم
با استفاده از روتر هم فک کنم بشه این مشکل رو حل کرد
پست شماره 140 مربوط بهj0l6 به آدرس :================================================== ==کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط casper66m
من دیروز فیلم The Fast and the Furious Tokyo Drift رو از لینک توررنت زیر دانلود کردم که حدود 49 تا فایل rar هست
حالا کهextract کردم وقتی فیلم رو باز میکنم یک صفحه خاکستری میاد که صدا هم نداره![]()
لطفا یکی راهنمایی کنه
تورنتی که شما دانلود کردین فیک هستش و برا هیج کدوم از کسایی که اون رو دانلود کردن جواب نداده و نمیده
قبل دانلود تورنت حتما نظرات افرادی که اون رو دانلود کردن رو بخونین
هیچ وقت فیلمی رو که با فرمت رار هست از تورنت دانلود نکن 90% فیک هستن
------
دوستان دیگه چنتا سوال پرسیدن که کسی جوابشون رو نداده فک کنم به خاطر این باشه که جواب تمام سوالاتی که پرسیدین قبلا تو همین تایپیک داده شده
تو دانشگاه اگه نمی تونین دانلود کنین یا اگه هر پورتی رو میزنین مشکل داره و جواب نمیده ممکنه استفاده برنامه های p2p رو بسته باشن خیلی ها با استفاده از روتر این مشکل رو حل میکنن بعضی برنامه های مثل tunnel-http هم برا خیلی ها جواب داده ( طرز کار با روتر و tunnel--http رو تو گوگل سرچ کنین یا تو قسمت های دیگر انجمن می تونین جست جو کنین )
دانلود با حد اکثر سرعت یه شرایطی داره که تو پوست های قبلی به طور کامل توضیح داده شده
موفق باشین
پست شماره 177 مربوط بهj0l6 به آدرس :================================================== ==کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه چیز خیلی مهم که تو سرعت هم می تونه خیلی تاثیر داشته باشه اینه که ویندوز xp sp2 به بعد طوری تنظیم شدن در ه ثانیه نمی تون ن بیشتر از 10 تا کانکتش داشته باشن که این باعث کاهش سرعت در هنگام استفاده از برنامه های p2p میشه و ....
پچ زیر رو دانلود کنین و پورت لیمیت رو حد اقل بالای 100 قرار بدین ( این چیزیه که خود برنامه گفته من 50000 قرار دادم مشکلی هم نداشتم تا حالا )
از سایت زیر می تونین اخرین ورژن این پچ رو دانلود کنین
اگه خواستین بیشتر در مورد این پچ بدونین برین به سایت زیر
کسایی
که می گن هر تورنتی دانلود می کنن سرعتش خیلی کمهتورنت زیر رو برا تست کردن تنظیمات تورنت برا یه 20 دقیقه دانلود کنین این از اون تورنت هاست که به سرعت به سیدر و پیرز بستگی نداره و وب سید میشه و اگه سیستم شما با تورنت مشکلی نداشته باشه باید بتونین حد اکثر سرعت دانلود کنین اگه نتونستین یعنی اینکه سیستم شما مشکل داره نه تورنت ( در مورد چگونگی تنظیم سیستم هم این تایپیک رو از اول بخونین متوجه می شین )
لینک مستقیم برای دانلود جاوا
لینک ورژن جدید azureus که نسبت به ورژن قبلی یه تغییراتی کرده از جمله خودش فایل های تورنت جدید رو با مشخصات کامل نشون میده و می تونین از داخل خود برنامه اون ها رو دانلود کنین
یه عکس از محیط جدید برنامه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
لینک دانلود غیر مستقیم البته این ورژن هنوز بتا هست
پست 179 همون صفحه
این لینک رو برا دانلود جاوا امتحان کن
اگه ارور داد به لینک زیر برو و رو دومین لینک دانلود کلیک کن
اینهم آدرس پست 351 :
و پست 341 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست شماره 350 مربوط بSK8ER BOi به آدرس :================================================== ==کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل قول:
سلام
من از Utorrnet نسخه portable استفاده می کنم
اگه ممکنه لطف کنید این عکس رو ببینید : اینجا
همونطور که در تصویر می بینید در پایین پنجره برنامه یک (( علامت تعجب رو در ضمینه قرمز قرار داده )) و بر روی علامت که بری پیغامی که می بینید می یاد :
Not connectable
A firewall/router is limitting your network traffic.You need to open up a port so others can connect you
سلام
اون جمله اي كه خودت نوشتي معنيش تقريبآ واضحه.
يكي از راه هاي رفع اين مشكل اينه:
Properties كانكشني كه ازش استفاده مي كني رو بزن
برو به قسمت Advanced
Setting رو بزن
در قسمت Services با دكمه Add يه سرويس به ليست اضافه كن.اسمي كه براش مي زاري مهم نيست ولي شماره پرتي كه بهش مي دي بايد همون پورتي باشه كه Utorrent ازش استفاده مي كنه
OK رو بزن و بعد مربع كنار اين سرويس جديد كه ساختي رو تيك بزن
Ok كن
تموم شد
فقط حواست باشه توي تنظيمات UTorrent در قسمت كانكشن Randomise port رو غير فعال كني تا هميشه از همون پرتي كه مي خواي استفاده كنه.
پست شماره 350 مربوط بهs_a_m4000 به آدرس :
افزایش سرعت دانلود با uTorrent نرم افزارهاي زيادي براي دانلود فايلهاي تورنت وجود داره مثل uTorrent,Arestorrent,BitLord,BitTorrent,Azureus که هر کدومشون نسبت به بقيه داراي محاسن و معايبي هستند ولي از بين اينها uTorrent و Azureus بيشتر استفاده مي شن که سرعت بالاتری نسبت به بقیه دارن من خودم از Azureus زياد خوشم نيومد به دلیل محیط تحت جاواش و سنگین بودن اجراش.به همین دلیل uTorrent رو پیشنهاد میدم.
حالا يه سوالي اينجا پيش مي آيد که تا وقتي ميشه فيلمها رو از طريق لينکهاي مستقيم و يا سايتهاي به اشتراک گذاري مثل Rapid دانلود کرد اونم با سرعت بالا چرا از تورنت استفاده کنيم؟؟درحالی که سرعت کمتری داره!!
جوابي که هست اينه که خلي از فيلمهاي جديد(شايد همشون بگم بهتر باشه) به اين زودي ها لينک مستقيمشون پيدا نميشه و از طرف ديگه پيدا کردن لينک مستقيم براي فيلمهاي قديمي تر هم مشکل هست. يک مسئله ديگه هم که هست اينه که امکان داره شما به طور مثال تا 75% يک فيلم رو دانلود کرده باشيد و وسط کار ييهو ديگه دانلود نشه!چرا؟چون سرور Down شده يا مثلا فايل از رو سرور حذف شده! که يه ضد حاله اساسي
هست.مشکلات سايتهايي مثل Rapid رو هم که خودتون بهتر ميدونيد مثل حجم بالا و نداشتن امکان Resnume(البته اين براي اونهايي که اکانت دارن صدق نميکنه)
به همين خاطر تصميم گرفتم تو اين تايپيک چند راه رو براي بالا بردن سرعت دانلود از طريق uTorrent قرار بدم.
دوستان ديگه هم اگه راهي بلد بودن بگن.
البته دوستان توجه کنن بیشتر تاکید من رو دانلود فیلم هست چون اکثرا فیلمها با تورنت خوب میان و نرم افزارها با eMule
افزايش سرعت دانلود در utorrent
اميدوارم اين تنظيمات گفته شده موثر و مفيد باشه
----------------
[Options>Preferences>Connection]
1. ‘Port used for incomming connections‘ يک پورت را وارد کنيد بهتر اينه که عدد پورت بالاي 10000 باشه.پيشنهاد من 45682
2. تيک Enable UPnP port mapping را برداريد چون باعث کاهش سرعت شما مي شود اگر پورت را به صورت دستي وارد کرديد
3. Protocol Encryption را فعال کنيد چون به افزايش سرعت کمک مي کند.
4. تيک Allow incoming Legacy Connections را بزنيد.
--------------
[Options>Preferences>bitTorrents]
1.(Global Maximum Number of Connections) براي سرعت 256K ، 130 تا مناسب هست.
اين عدد نبايد خيلي کم باشه چون سرعت دانلود رو پايين مياره و بالا بودنش هم باعث استفاده زياد از پهناي باند ميشه که سرعت رو پايين مياره
3.Number of upload slots per torrent براي 256k ، 3 مناسب هستش البته بستگي به اين داره چقدر مي خواهيد Upload داشته باشيد توجه داشته باشيد که کمتر نباشه چون تو دانلود تاثير مي ذاره
4.Maximum number of active torrents براي 256k ، 2تا مناسبه
5.Enable DHT Network تيکش زده بشه
6.Enable DHT for new torrents تيک زده شود
7.Enable Peer Exchange تيک زده شود
8.ask tracker for scape information تيک زده شود
9.Enable DHT for new torrents تیک زده شود
10.Protocol Encryption Outgoing تیک زده شود
11.Allow legacy connections تیک زده شود
--------------
--------------
هک کردن max TCP connections:
اگر از ویندوز XP SP2 استفاده می کنید. TCP connections شما به 10 تا محدود شده(به دلیل مسایل امنیتی)
که سرعت دانلود رو پایین میاره خوب راه حل چیه؟؟؟
بوسیله پچ زیر می تونید زیادش کنید بین 50 تا 100 خوبه.
کد:
-----------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تعداد Seeder و Peers:
همیشه به نسبت سیدر به پییر نیگاه کنید.تعداد سیدر بالا بهتره معمولا.
اما 50 سیدر به همراه 50 پییر از 500 سیدر به همراه 1000 پییر بهتر هستش!
----------------
آخرین نسخه Utorrent را می تونید از اینجا بگیرید.
کد:
این هم Language Pack :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
Last edited by xdvbxkaomx; 06-10-2007 at 15:21.
باز هم از همه دوستانی که با مطالب ارزشمندشون این تاپیک رو به اینجا رسوندن متشکرم و ازشون معذرت میخوام که بدون اجازه اونها مطالبشون رو اینجا کپی کردم غ واقعیتش فکر کردن یه تاپیک بلند و طولانی باشه بهتر از اینه که چندین تاپیک سئوال تکراری پیش بیاد اگه امین خان هم لطف کنن و ادرس این پست رو بزارن تو اول تا پیک همه با مراجعه به اینجا تقریبا همه مطالب 90 صفحه گذشته دستشون میاد غ باز هم متشکرم
Last edited by xdvbxkaomx; 05-10-2007 at 07:37.
xdvbxkaomx جان یه لطفی بکن و اون سایتهایی که مربوط به پست شماره 3 امین هست رو یه ویرایشی بکن و همشون رو تو یه کد# بنداز چون تعدادش زیاده و اینطوری سخت میشه.
ممنون
آقا ممنون به خاطر پستهاي بالا ولي شما به من دارين مي گين.من ديشب وقتي كلمه تورنت رو ديدم بدجوري جو زه شدم و كل تاپيكها رو تا ساعت 4 نصفه شب داشتم مي خوندم.
من با تورنت و دانلود ش و .... مشكلي ندارم
من اون بالا هم گفتم من فقط از بچه هايي كه با تورنت دانلود مي كنن مي خواستم بدونم كه حداكثر سرعتي كه گرفتن چقدر بوده
من رندوم دارم سرعت مي گيرم تا 50 هم كشيده شده
حالا از اين به بعد بچه ها فقط بياين بگين با چه سرعتي فايلها رو خفت مي كنن
^ممنون خواهشن^
دوست عزیز تا اونجایی که من فهمیدم شما از صبا اکانت گرفتین صبا هم به همه 512 میده از نظر سرعت هم خیالتون راحت منم صبا دارم و با 50 میگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)