یکی پیدا نشد لولای spectre به من بگه
یکی پیدا نشد لولای spectre به من بگه
بابا چاکریم. بیخیال تعارف اصلا![]()
والا هر Hero یی که بتونه Mana ی bone fletcher رو خالی کنه مثله anti mage و یا هر هرویی که lvl های سنگین داشته باشه مثل mk و lina و یا حر Hero یی که Lvl ی داشته باشه که stune طولانی داشته باشه میزنتش. کلا بازی باهاش سخته و بیشر Hero ها میزننش![]()
از the lord همون lord of avernus هست ؟
اگه منظورت همونه که خیلی از hero های خر health مثل cenature و bristleback میتونن بزننش . اگه رو خودش shield بندازه که چند تا atack ت میره و damage ش هم هیچ آزاری بهت نمیرسونه . اگر هم lvl 6 ش کار بیفته میفته دنبالش تا 4 ثانیه تموم شه . این hero یعنی lord of avernus فقط توی اول بازی قویه وگرنه بعدش هیچی نیست . فقط Health ت رو با atack ـ ببر بالا
سلام metalzade جان.
ایشون از دوستان قدیمی من هستن![]()
چشم در آخر همین پست میزارم
راست میگه ایشون . metalzade جان هم اطلاعات زیادی در این راستا دارا هستند![]()
این Item با شما 450 تا hit point و 400 تا mana و 110 درصد mana regeneration و 4 تا hitpoint در ثانیه پر میکنه . بهد اون شماره ها به خاطر اینه که هرکی رو میکشی charge میشه و charge ]اش به این درد میخوره که هروقت مردی450 هیت پوینت و 400 تا Mana به دوستان کنارت میده و اونها رو Heal میکنه .
lvl 1 : وقتی روکسی بندازیش یه damage خوبی به یارو میزنه و یارو رو slow میکنه و سرعت atack و movement شما رو زیاد میکنه. بعد وقتی توش باشی هم میتونی از در و دیوار رد شی.نوشته شده توسط ahad_bone fletcher [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lvl 2 : به اون ilussion هایی که lvl 6 خودت رو hero ها میندازه bonus atack یا atack اضافه میده![]()
lvl 3 : وقتی lvl به شما زده میشه یه احتمالی داره تا Damage اون lvl رو به نفرات اطرافتون بده و در واقع return کنه.
lvl 6 : یه چیزی مثل lvl 6 همون m k میمونه که میزنه با فرق این که علاوه بر atack ی که میده میتونه رو هر کدم از اون سایه ها خودت بری و جات رو باهاش عوض کنی.
بنا به در خواست برخی از دوستان چند تا از demo ها از بازی خودم با bot رو میزارم :
shadow fiend از خودم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bone fletcher تک به 5 از خودم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vangeful 2 به 4 از خودم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون![]()
Last edited by The 69 eyes; 16-03-2007 at 11:16.
سلامسلام metalzade جان .
ایشون از دوستان قدیمی من هستن
بله متوجه شدم![]()
شما لطف دارینراست میگه ایشون . metalzade جان هم اطلاعات زیادی در این راستا دارا هستند
تا جایی که بلد باشم کمک می کنم![]()
راستی لول 2 Spectre رو نگفتی آراز جان![]()
Available Commands:
-p : Pause/Resume the Game. (Blue & Pink Player)
-rb : Allow bots to pick heroes randomly. (Blue & Pink Player)
-cts: Check selected units turn speed. (All Players)
-move: Make all bots to respond when Idling / didn´t push toward enemy bade. (Blue & Pink Players)
-cts : Cheek selected Units Turn speed. (All Players)
help : Requesting assistance from allied bots (All Players)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
edit شد
این patch رو من حدود 3 روز هست که dl کردم ولی خیلی bot هاش ضعیف هستن . اگه تو جای download به rating ش نگاه میکردید میدیدی . ولی میشه جای normal بزاری insane![]()
سلام.من یه عضو جدیدم ولی تا حدودی با دوتا آشنایی دارم.بابا این ترنادو دیگه کیه؟!!آدم 2صفحه بخونه میفهمه هیچی بارش نیست.به نظر من اصلا در حدی نیست که بخواد با سائو سائو کل کل کنه.
سلام
بابا چرا نیومده به این tornado بیچاره گیر دادی شما ؟
اینقدر بهش گیر میدین میره ها بیچاره
ببینید با این لحنی که حرف زدی اگه یکی از مدیرا ببینتتون یا ban میکنتتون یا اینکه شک میکنه که شما یکی از افرادهمین topic هستید . (مثلا sao sao). اول بگید که شما چطوری sao sao و tornado رو میشناسید بعد بهشون گیر بدید.
راستی عضویت شما دوست عزیز رو تبریک میگم![]()
Last edited by The 69 eyes; 16-03-2007 at 16:58.
من همونطور که گفتم از همین تایپیک با این افراد آشنا شدم.راستش نمیخواستم عضو بشم ولی اینقد از این ترنادو حرصم گرفت که عضو شدم تا جوابشو بدم!ضمنا من فقط منضورم سائو سائو نبود منظورم همه ی اعضای تایپیک بود که ترنادو باهاشون کل کل میکنه.![]()
اقا ما کوچیک شماییم
ترا خدا این حرفارو نزنید ما بازی حالیمون نیست![]()
من شما رو میشناسم؟
ای بابا من چجوری بگم من هیچ نسبتی با سائو سائو ندارم.ولی از حرفهای افراد میشه فهمید که چقدر حالیشونه.فقط همین!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)