تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 231 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

omid2004 جان !
    ورود شما را به این تاپیک تبریک می گم ...
    اقا امید ! فعلا تنها راه استفاده از کرک هست . در ضمن با توجه به رشد بی رویه این جور قفلها که خود برنامه نویسا می نویسند ، هر کدومش باید جدا کرک بشه ...
    پس راه کلی وجود نداره .
    اگه دوست داری درباره این قفل ها بدونی برات حتما توضیحات را می ذارم .
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    آقا مهدی میشه پروفایل رو لطف کنی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوست عزيز ! اين هم مقاله اي درباره قفل هاي تلفني ( نياز به کد فعال سازي دارند )
    ================================================== ===============
    تعريف قفل هاي اكتيو ايكس :
    در واقع يك اكتيو ايكس كه مانع اجراي برنامه در شرايط خاصي شود را قفل اكتيو ايكس مينامند.
    اين نوع قفل مانند ساير كامپوننتهاي برنامه نويسي است . برنامه نويس به سادگي آن را بر روي فرم برنامه خود قرار ميدهد و با تنظيم پارامترها و خصوصيات آن ،‌ سبب فعاليت آن ميشود. اين اكتيو ايكس قبل از قرارگرفتن فرم اصلي در حافظه ، شروع به كار ميكند و اگر براي اولين بار اجرا ميشود بر حسب اندازه حافظه ، شماره هاي سريال و سرعت پردازنده كد ويژه اي توليد ميكند اين كد توليد شده وابسته به خصوصيات كامپيوتر است بنابراين كد برگشتي اين اكتيو ايكس بر روي هر سيستمي متفاوت خواهد بود. پس از ارائه كد ، كد معادل آن را از كاربر در خواست ميكند. كاربر با ارائه كد توليد شده به شركت توليد كننده نرم افزار كد معادل آن را دريافت ميكند.اين كد را كاربر يا از طريق تلفن يا از طريق پست الكترونيكي و يا اينترنت دريافت ميكند در صورتيكه كد معادل دريافت شده پس از كد شدن معادل كد ارائه شده باشد يا به عبارتي ديگر كد ارائه شده از طرف كامپيوتر مكمل كد دريافت شده از شركت باشد اكتيو ايكس اجازه ميدهد كه برنامه بدون اشكال شروع به كار كند. كاربر نيز ميتواند بارها از اين كد بر روي كامپيوتر خود(كامپيوتري كه كد دريافت كرده) استفاده كند.
    پس از ورود كد، اين كد در مكاني از سيستم مثلا ريجستري يا يك فايل بصورت كد شده قرار ميگيرد و هر بار كامپيوتر برنامه را اجرا كند به جاي درخواست كد از كاربر ، كد را از رجيستري يا فايل پس از كديابي مورد استفاده قرار ميدهد.
    نقاط ضعف:
    1.قفلهاي اكتيو ايكس نياز به دريافت كد از شركت دارند يعني اينكه بايد كاربر حتما به نحوي با شركت توليد كننده تماس بگيرد و نميتواند برنامه را پس از خريد بلافاصله استفاده كند . خصوصا دسترسي به تلفن و اينترنت ضروري است.
    2. قفلهاي اكتيو ايكس تنها بر روي يك سيتسم اجرا ميشوند و بايد براي دريافت كد براي هر كامپيوتر اقدام شود.(دشواري در نصب هاي تعداد بالا)
    3.قفلهاي اكتيو ايكس ممكن است با فرمت كردن ، پارتيشن بندي تعغير يابد كه نميتواند شركت دقيقا حدس بزند كه اين قفل براي اين سيستم بوده يا واقعا تعغير كرده . در اكثر قفلهاي ساخته شده تعغيرات اين كد بسيار مشاهده شده است.
    4. با صدمه ديدن قطعه اي در كامپيوتر و يا تعويض يك قطعه برنامه تصور ميكند كه سيتسم تعغير يافته است مثلا با تعغير حافظه سيستم.
    نقاط قوت:
    1- امنيت بالا براي برنامه نويس از نظر كپي برداري با تعداد بالا.
    2- داراي بيشترين امنيت نسبت به ساير قفلهاي نرم افزاي يا سي دي
    3- سازگاري بسيار بالا نسبت به ساير قفلهاي نرم افزاري.
    4- قابليت آمار گيري فروش برنامه توسط شركت ارائه كننده كد معادل
    نحــوه ايجاد قفل براي برنامه نويسان ويژوال بيسيك:
    اول اينكه اين برنامه بايد بصورت اكتيو ايكس توليد شود كه بتوان از آن به سادگي استفاده نمود. قدم اول براي توليد آن اين است كه برنامه قبل از فرم اصلي بار شود. قدم دوم ارائه يك كد توليد شده براي سيستم است اين بخش تقريبا هسته برنامه را تشكيل ميدهد بنابراين در مورد اين قسمت توضيحات بيشتري ارائه ميكنم كدي كه اكتيو ايكس براي يك كامپيوتر خاص توليد ميكند بايد منحصر بفرد باشد يعني نبايد در سيستمهاي ديگر مشابه آن پيدا شود همچنين مهمترين نكته اي كه بايد براي توليد اين كد در نظر گرفته شود اين است كه با تعغيرات كوچك درون سيستم تغيير نكند بدين منظور ميتوان آن را به قسمتهاي مختلف كامپيوتر بنا بر نوع انتظار قفل تغيير دهيم مثلا به شماره سريال هارد يا مثلا به مقدار حافظه سيستم يا به نوع كارت گرافيكي و... و يا به مجموع آنها وابسته كنيم. بسياري سوال كردند در ويژوال بيسيك چگونه ميتوان شماره سريال هارد را بدست آورد؟ براي اين منظور ميتوان از API ها استفاده نمود. يك API خوب براي اين منظور GetVolumeInformation است
    قدم سوم ايجاد كد مكمل است . بصورتهاي گوناگون ميتوان براي كد توليد شده كد مكمل ايجاد كرد اولين روش استفاده كه ساده ترين است استفاده از يك فرمول است مثلا يك مثال ساده اين است كه اگر كد توليد شده 15663 بود برنامه با جمع كردن اعداد زوج و فرد اين عدد و تقسيم نمودن و ضرب در 5586 يك كد توليد كند . ايراد اينگونه روشها در قابل كشف بودن كد ميباشد مگر اينكه واقعا يك رياضيدان باشيد.
    روش ديگر توليد كد هاي تصادفي مثلا در ويژوال بيسيك بوسيله Randomize Timer و تشكيل يك بانك اطلاعاتي است كه كد معادل و كد ارايه شده براي همه آنها را در آوريم اين روش بسيار اطمينان بخش تر است. ديگر تمام است بسادگي يك قفل حرفه اي ساخته ايم . آنهم با ساده ترين زبان دنيا ويژوال بيسيك اگر آن را با برنامه هاي ديگر توليد كنيد كه ديگر محشر است ! با كمي رنگ و لعاب دادن به اكتيو ايكس خودمان و توليد همان پايگاه داده و تعيين پارامترهاي گوناگون مثلا محدود كردن در تعداد ، نوع وابستگي و ... براي برنامه خود ، حتي ميتوانيم آن را بفروش برسانيم !
    اين يک مقاله نسبتا خوب بود ... اميدوارم که متوجه شده باشيد .
    با تشکر ـ مهدي

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اينم يک مقاله ديگه درباره قفل هاي نرم افزاري
    قفل نرم افزاري (Software Lock)
    چنانچه از روش ها و ترفند هاي نرم افزاري، براي قفل گذاري استفاده شود، به آن قفل نرم افزاري مي گوييم.
    قفل هاي نرم افزاري داراي تنوع بيشتري بوده و بعضا از لحاظ طراحي و اجرا سليقه اي و ابتكاري مي با شند. اما مي توان نحوه عملكرد اكثر آنها را، توسط يكي از 3 روش ذيل، تشريح نمود:
    الف) محدوديت در تعداد كپي(Copy Limited)
    در اين حالت برنامه نصب كننده نرم افزار، فضاي مشخصي در ديسك را با روش خاصي مرمت كرده، و تعداد مجاز نسخه برداري را در آن درج مي كند. بدين طريق با هر بار كپي كردن برنامه، يك واحد از اين عدد كم مي شود و هنگامي كه تعداد مجاز آن به صفر رسيد، ديگر نمي توان برنامه را بر روي سيستم نصب نمود.
    حال ممكن است اين سوال مطرح شود كه مگر نمي توان پس از نصب برنامه، از آن پشتيباني(Back Up) گرفته و سپس از نسخه پشتيبان نيز، بر روي سيستم ديگري استفاده نمود؟
    پاسخ منفي است. زيرا هنگام نصب، اطلاعاتي راجع به سخت افزار سيستم كه مي تواند مثلا شامل نوع قطعات و يا شماره سريال قطعات باشد، در جايي، در محدوده قفل ذخيره مي شود و از اين پس هر بار در هنگام اجراي برنامه، اين اطلاعات به دقت چك مي شود و در صورت هرگونه تغيير، برنامه اجرا نمي شود.
    ب) استفاده از ديسكت
    در هنگام اجراي برنامه (Disk Required) در اين حالت، ديسكت مورد نظر، يا به روش خاصي فرمت مي شود و سپس در هنگام اجرا، اطلاعات روي آن بررسي مي شود، و يا اينكه قسمتي از ديسكت را بصورت فيزيكي و عمدي خراب مي كنند و در اينجا، در واقع همان صدمه اي كه به عمد، بر سطح ديسكت وارد شده است، به عنوان قفل و محافظ نرم افزار عمل مي كند. از اين پس براي انتقال برنامه از يك سيستم به سيستم ديگر، اين فلاپي مانند قفل سخت افزاري عمل مي كند و مي بايست مختصات آن توسط برنامه تاييد شود و چنانچه اين فلاپي در درايو نباشد، برنامه اجرا نخواهد شد.
    ج ) قفل سي دي (اجرا از روي سي دي)
    با متداول شدن سي دي ويا لوح فشرده، روش جديدي در قفل گذاري ابداع شد و آن اجراي برنامه از روي سي دي است. در اين حالت برنامه هنگام اجرا، به سي دي رجوع كرده و نقاط خاصي از آن را چك مي كند. اين نقاط بخش هايي هستند كه به صورت فيزيكي علامت گذاري شده اند ودر واقع به نوعي صدمه ديده اند و معمولا اين خرابي با تابش اشعه ليزر انجام مي شود. به اين ترتيب به اصطلاح نقاط معيني از سي دي ليزرسوز مي شود. اين نقطه يا نقاط، به عنوان قفل سي دي عمل مي كند و از عمل تكثير يا كپي برداري و همچنين استفاده غير مجاز از آن جلوگيري به عمل مي آورد.
    در خاتمه سوالي كه در مورد سه روش فوق الذكر مطرح است، اين است كه آيا مي توان قبل از نصب، از ديسكت ها و سيدي هاي قفل گذاري شده كپي تهيه كرد و سپس آنها را نصب كرد؟
    پاسخ منفي است، زيرا همانگونه كه اشاره شد، يا بخشي از ديسكت و يا تمامي ان، به روش خاصي فرمت مي شود كه قابل كپي برداري نيست و يا اينكه محل ونقاطي كه بر روي ديسكت و يا سي دي، به صورت فيزيكي و عمدي صدمه ديده اند، اجازه كپي برداري را نمي دهند و مانع از انجام اين كار مي شوند.
    اينم يک مقاله خوب ديگه ...

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

این پروفایل را امتحان کن . ببین چی میشه ؟
    [code]
    [CloneCD ReadPrefs]
    ReadSpeedData=0
    ReadSubData=1
    RegenerateData=1
    ReadSpeedAudio=0
    AudioQuality=3
    FirstSessionOnly=0
    ReadSubAudio=1
    FastErrorSkip=0
    AbortOnReadError=0
    NoErrorReport=0
    IntelligentBadSectorScan=0
    SectorSkip=100
    [CloneCD WritePrefs]
    DontRepairSubchannelData=0
    AlwaysCloseLastSession=1
    AmplifyWeak=0
    WriteSpeed=0
    [Common]
    ImageIndex=5
    NoDelete=1
    DVD=0
    Generator=mehdi_7070
    NotCopyable=0
    Creator=JackiRipper2000
    Description=n/a
    [code/]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام ما هم به جمع شما اومدیم امیدوارم بتونم مفید باشم . و یه سوال سیدی گلهای شادی رو با چه روش بریم ؟
    الکل و فانتوم و کلون که ورنداشت . بلایند هم ورداشت من حدود 30 دقیقه صبر کردم اما خیلی دیر میره جلو !
    راستی تا این 92 صفحه رو بخونم چشام از جاش در اومد !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من هم ورود شما را به این انجمن و به این تاپیک تبریک می گم .
    انشاءالله شما هم اطلاعات ارزشمندتون را در اختیار دیگران قرار خواهید داد .
    در مورد قفل سی دی گلهای شادی این نکته را بگم که من تا حالا این نرم افزار را ندیدم . و به همین خاطر نمی تونم حرفی بزنم . اگه در موردش اطلاعاتی پیدا کردم ، حتما در اختیارتون قرار می دهم
    قربانت ـ مهدی

داره خودمونی میشه mosafer1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض با سلام

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_7070
    با سلام
    IRANI118 جان ! براي شكستن قفل نيازي به آنپك كردن نيست . فكر كنم با الكل بتوني . اگه نشد . من يه پروفايل برات سراغ دارم .
    ================================================== ======================
    آقا مهدی گل !
    خوب ! پس یه قفل بهت معرفی می کنم که تضمین هم داره . فکر کنم 6 ماه .
    منتظر باش ، آدرس سایت فعلا یادم نیست .
    آقای mosafer1375 !
    خوب شما توی این ده پونزده صفحه آخر یه سری بزن ، حتما پیدا می کنی .
    من هم خودم آدرس ها را براتون می ذارم اگه پیدا نکردید !!!!
    amnhck123 جان !
    شما بدون تنظیمات خاص خودتان هم امتحان کنید . شاید جواب داد . در ضمن فکر کنم در این زمینه blinde write هم بد نباشه .
    در هر صورت من معتقدم که این ورژن خیلی خوبی هست !
    ببخشید ، جواب ها یه کمی عجله ای شد ، سعی می کنم تا امروز توضیحات بیشتر را بهتون بدم .

شرمنده من گشتم ولی چیزی پیدا نکردم اگه شما می تونید خودتون یه قفل را برای من شرح بدید با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

جناب مسافر !
    شما این پست به این بلندی را ندیدید ........
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و این یکی را ....
    و مقاله های همین صفحه را ....
    خوب اینها را برای شما گذاشتم دیگه ...

داره خودمونی میشه mosafer1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض دوباره سلام

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_7070
    جناب مسافر !
    شما این پست به این بلندی را ندیدید ........
    و این یکی را ....
    و مقاله های همین صفحه را ....
    خوب اینها را برای شما گذاشتم دیگه ...
    راستش من با برنامه tzcopy کار کردم و حجم فایلها را نیز زیاد کردم به طور کلی قفل گذاشتم ولی با کلون رایت میشه و با نرو رایت نمیشه عملکرد من عین همین چیزایی که تو اون صفحه نوشتید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •