دوست عزیز منم حدود یه ماه پیش گرفتم دو سه روز اول دیدم این طوریه بعد یه آی پی ثابت گرفتم مشکل حل شد. DDNS خالی بدون IP ثابت فایده نداره. من الآن راحت پورت فورواردینگ انجام دادم. تورنت هم استفاده میکنم.
![]()
دوست عزیز منم حدود یه ماه پیش گرفتم دو سه روز اول دیدم این طوریه بعد یه آی پی ثابت گرفتم مشکل حل شد. DDNS خالی بدون IP ثابت فایده نداره. من الآن راحت پورت فورواردینگ انجام دادم. تورنت هم استفاده میکنم.
![]()
الان ترافیک چه سایت هایی روی مبین نت رایگان هست؟
من آی پی استاتیک نگرفتم و راحت هم تورنت دانلود میکنم.
با چه سرعتی؟؟
سرعت تورنت ها متفاوته ولی نزدیک سرعت اصلی خودم
دوستان جدیدا هر 10-60 دقیقه یکبار ( تصادفی ) اینترنتم برای 10-20 ثانیه به کل قطع میشه (چراغ سیگنال مودم خاموش یا عوض نمیشه ) میخواستم بدونم کسی اینجوری نشده؟ من به پشتیبانی زنگ زدم از پشت تلفن کار خاصی نتونستند بکنند فقط گفتن جاشو تکون بده سیگنال بیشتر بگیری.
![]()
برای منم میشه یکی از بچه ها ایرانسل TD داشت اونم همینو میگفت
من اينطوري تست نگرفتم.ولي فكر كنم مشكل من هم همين باشه.من انلاين بازي كه ميكنم يه هو بعد از نيم ساعت كانكشن فيل ميده و من از بازي كيك ميشم در صورتي كه چراغاي مودم همش درست هست.
كسي نمي دونه چطور ميشه بر طرف كرد اين مشكل رو چو با اين وضع نميشه انلاين بازي كرد.مثلا تا داره نتيجه بازي مياد كيك ميشي و امتياز كه نميگيري هيچ جريمه هم ميشي![]()
من ايرانسل رو هم دارم ولي خوشبختانه اين مشكل رو نداره فقط مشكلم با مبين نت هست.
اگه منظورت رینبو باشه من قط نمیشم فقط نباید کشی از اینترنت زیاد استفاده کنه اون موقع وگرنه کیک میشم ولی در حد چک تلگرامو اینا باشه اشکالین داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)