تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 858 اولاول ... 4282888990919293949596102142192592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

روشش رو هم به ما بگید یا پخ کنید. بعد مک معتبر در شبکه ایرانسل از کجا بیاریم
    من توی مودم مبین نت جایی برای کلون کردن مک ندیدم
    مدل مودمو بزن توی سایت سازندش تا فریمور اورجینالو بهت بده اگر قرار باشه کلون کنه مودم این تنها راه احتمال زیاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون
    اینجوری که خیلی زیاده هر چند ثبات جالبی داره.من با همراه اول 4g پینگ 310 هم گرفتم اما بدیش اینه که گاهی یهو قطع میشه و برای بازی انلاین مناسب نیست.
    البته شما یک خط دارید و مطمئنا در شرایط بهتر،پینگ هم مناسبتر خواهد بود.

نمایندگی های اطراف ما و خود پشتیبانی ایرانسل هم میگفتند فقط درصورتیکه در محل شما هیچ سیگنالی دریافت نشه مودم عودت داده میشه.

در نقشه که ما در پوشش داخلی هستیم البته نه خیلی وسطش و چون احتمال بسیار زیاد ترافیک در منطقه ما خیلی کم باشه میشه به کیفیت خوبی دست یافت.حتی اگه مودم فضای بیرونی به لحاظ دریافت سیگنال بهتر باشه من حاظرم اون رو بگیرم.البته خود پشتیبانی میگفت که این مودم بیشتر برای موارد اداری یا ساختمانهایی که با یک مودم میخواهند به چند واحد اینترنت برسونند مناسبتره.نظر خودم روی dt-350 هست.
    دوستانی که مدلهای مختلف مودمها رو تست کردند کدوم مودم رو پیشنهاد میکنند؟
    من فکر میکنم زیاد نشه روی نقشهای بیم انتن دهی حساب کرد.چون خونه من دقیقا مرکز شهر کرجه و در منطقه پرنگ قرار دارم ولی توی خونم و سر کوچم هم تا قاصله دویست متر بالا و پایین سیگنال نداشتم ولی خونه پدرم که در منطقه کمرنگ هستند و توی خونشون یک خط مودم انتن میده.همینجایی که پینگ گرفتم.ولی تا دویست متر دورتر از خونشون مودمو بردم سیگنالش تقریبا پر شده بود.

3. این کاربر از m0000hamad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من فکر میکنم زیاد نشه روی نقشهای بیم انتن دهی حساب کرد.چون خونه من دقیقا مرکز شهر کرجه و در منطقه پرنگ قرار دارم ولی توی خونم و سر کوچم هم تا قاصله دویست متر بالا و پایین سیگنال نداشتم ولی خونه پدرم که در منطقه کمرنگ هستند و توی خونشون یک خط مودم انتن میده.همینجایی که پینگ گرفتم.ولی تا دویست متر دورتر از خونشون مودمو بردم سیگنالش تقریبا پر شده بود.
    درسته به نقشه نمیشه اعتماد کرد.باید با آزمون و خطا و کمک گیری از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * در اطراف منزل و دکل های اطزاف یه تخمینی زد.
    ------------------------------------------
    دوستانی که مدلهای مختلف مودمهای td رو تست کردند کدوم مودم رو پیشنهاد میکنند؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود. دوستان کسی هست TD-LTE گرفته باشه ولی حالا پشیمون شده باشه؟
    من مودم مبین نت که TD-LTE هم داره موجود دارم فقط یه سیمکارت میخوام. کسی هست سیمکارتش رو بفروشه؟
    اگر کسی بود پیام خصوصی بده. ممنون.
    ببخشید کدوم مودمش هست؟ لینک میفرمایید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

مودم Airmaster 3000m

7. این کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

درسته به نقشه نمیشه اعتماد کرد.باید با آزمون و خطا و کمک گیری از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * در اطراف منزل و دکل های اطزاف یه تخمینی زد.
    ------------------------------------------
    دوستانی که مدلهای مختلف مودمهای td رو تست کردند کدوم مودم رو پیشنهاد میکنند؟
    درسته فکر کنم این #20* به درد بخوره . دوستانی که دارن TD استفاده میکنن اگه ممکنه یه استعلامی با این کد بکنن ببینیم چقدر دقت داره این کد #20* بلکه به درد همگی بخوره .

9. این کاربر از Mohammad Aghaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درسته فکر کنم این #20* به درد بخوره . دوستانی که دارن TD استفاده میکنن اگه ممکنه یه استعلامی با این کد بکنن ببینیم چقدر دقت داره این کد #20* بلکه به درد همگی بخوره .
    سلام
    من همین الان با ۷۵۰ تماس گرفتم و گفتن کد ستاره ۲۰ برای تعیین ۴ جی هست و کاربردی برای تی دی نداره! منطقه من رو کد ۲۰ می زنه تی دی غیر فعال ولی نقشه پوشش داخلی و خارجی رو فعال نشون میده. کارشناسش با حوصله بود و منطقه رو کوچه به کوچه بررسی کرد و گفت پوشش دارید.

11. این کاربر از shaw2360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کد رو نمیدونستم.من الان زدم td غیر فعال زده.زنگ زدم ایرانسل گفت بزودی پوششtd فراگیر میشه.ایشالا عمر ما قد بده

سلام
    من همین الان با ۷۵۰ تماس گرفتم و گفتن کد ستاره ۲۰ برای تعیین ۴ جی هست و کاربردی برای تی دی نداره! منطقه من رو کد ۲۰ می زنه تی دی غیر فعال ولی نقشه پوشش داخلی و خارجی رو فعال نشون میده. کارشناسش با حوصله بود و منطقه رو کوچه به کوچه بررسی کرد و گفت پوشش دارید.
    واسه من با کد زده غیر فعال ولی توی نقشه تحت پوشش داخلی بیرونی هستیم.نهایت نتیجه اینه که کده درسته و توی منطقه ما انتن نداره

فک نکنم با سیمکارت کارتون. راه بیوفته.چون من توی مودم td ایرانسل سیمکارت معمولی هم میزارم کار میکنه.واسه شما هم اگر با سیمکارت معمولی کار نداد با td هم کار نمیده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

درسته فکر کنم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * به درد بخوره . دوستانی که دارن TD استفاده میکنن اگه ممکنه یه استعلامی با این کد بکنن ببینیم چقدر دقت داره این کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * بلکه به درد همگی بخوره .
    من توی پوشش کامل TDD هستم. مودم TDD هم دارم و 3 خط آنتن داره
    ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * رو که میزنم میگه TD-LTE غیر فعال هست

ظاهرا فعلا به این کد نمیشه واسه TDD اعتماد کرد

14. 6 کاربر از shirazdownload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

هرچقدر از وایمکس و 4G ناراضی هستم، در حال حاضر از این TD واقعا راضیم

خدا خدا میکنم از این بسته ها و جایزه های رایگان و... نده ایرانسل اینم داغون بشه مثل ۴جی

سرعت 4G چند روزه برام اومده زیر ۱ مگابیت... احتمالا به خاطر این بسته های ۱۰۰ گیگ جایزه رایگان وفاداری ۱ روزه همه شروع کردن دانلود
    یا جایزه نده که شبکه انقدر شلوغ نشه ،‌یا میدی ۱ روزه نده عجبا

16. 2 کاربر از bzr350 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •