تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 181 اولاول ... 4282888990919293949596102142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

جواب همراه اول به گذاشتن طرح کنترل مصرف ازاد دیتا در اینستاگرام

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این همراه اول پیامک هم نمیده که الان شما بسته ندارید و یا در حاله تمامه و ازاد حساب میشه یه راست میره سر وقت شارژ و تا 30 تومن میدزده و بعد اینترنت قطع میشه . طرح خوبی دارن . افرین به همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

این همراه اول پیامک هم نمیده که الان شما بسته ندارید و یا در حاله تمامه و ازاد حساب میشه یه راست میره سر وقت شارژ و تا 30 تومن میدزده و بعد اینترنت قطع میشه . طرح خوبی دارن . افرین به همراه اول
    همراه اول یه اپراتور دولتی و پشتش گرمه و به فکر رضایت و. . مشترکهاش نیست و فقط به فکر جیب خودشه و به مشترکها به چشم دستگاه پول ساز و چاپ اسکناس نگاه میکنه برای همین هم هست امده پیام های مختلف جهت رد در خواست ترابرد گذاشته که مشترکها رو به زور نگه داره و نذاره که برن روی اپراتورهای دیگه
    Last edited by mohammadhossin01; 16-10-2016 at 08:55.

3. 2 کاربر از mohammadhossin01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    منم سیمکارت دایمی همراه اول داشتم و با کلی مشکل که مطمینم همراه اول باعثشون بوده به ایرانسل ترابرد کردم. اما مشکل اساسی من عدم دریافت پیامک هستش.
    من پیامک بانک ها (پارسیان و پاسارگاد و حتی موسسه اعتباری ثامن ) رو دریافت میکنم. پیامک مربوط به اپلیکشن های خارجی مثل تلگرام و اینستاگرام و گوگل و .... بقیه رو هم دریافت میکنم. اما سایر پیامک هایی که از شماره های ایرانی که با سرشماره ی 1000 و 2000 و 3000 شروع میشن رو دریافت نمی کنم. مثلا از دانشگاه ، دیجی کالا ، زود فود و ...... پیامک دریافت نمیکنم.
    به ایرانسل هم زنگ زدم و گفتن داریم پیگیری میکنیم ولی هنوز علتش مشخص نشده.
    کسی راه حلی پیدا کرده؟ ممنون میشم کمک کنه.

مشکل دیگه اون پیامی هستش که وقتی افراد به من زنگ میزنن پخش میشه. من کلی تماس رو به خاطر اون پیام از دست دادم، یجوری میگه هزینه تماس شما به صورت برون شبکه محاصبه میشود که طرف میترسه زود قطع میکنه.

5. 2 کاربر از massoud68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

این چیزیه که توی سایت خودشونم نوشته
    نرخ تعرفه های دقیقه ای و ثانیه ای ایرانسل عبارتند از:

نوع طرح تعرفه
    نام طرح تعرفه
    نرخ تعرفه
    دائمی
    پایه ثانیه ای
    ۴۱/۱۰ریال/ثانیه (۶۲۵ ریال/دقیقه)
    پایه دقیقه ای (طرح فعلی)
    ۴۹۹ ریال/دقیقه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این یک خبر مربوط به سال 86 تا قبل از این تاریخ (۱۵/۲/۱۳۸۶) تعرفه ایرانسل دقیقه ای بود که بعد شد ثانیه ای (دقیقه ای 62 ت )و الان تقریبا دوسال که 62 ت کم کم کردن شده 49 ت

7. این کاربر از shamabady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

یه دونه سیم کارت اعتباری رایتل داشتم خیلی وقت بود استفاده نکرده بودم که یک طرفه شده بود . درخواست ترابرد به همراه اول دادم سیم کارت رو هم روز بعدش گرفتم و به 667 اس ام اس دادم چقدر طول میکشه سیم قبلی بسوزه و سیم جدید فعال بشه ؟
    یک طرفه بودن خط خللی تو ترابرد ایجاد نمیکنه ؟

9. این کاربر از shamabady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یه دونه سیم کارت اعتباری رایتل داشتم خیلی وقت بود استفاده نکرده بودم که یک طرفه شده بود . درخواست ترابرد به همراه اول دادم سیم کارت رو هم روز بعدش گرفتم و به 667 اس ام اس دادم چقدر طول میکشه سیم قبلی بسوزه و سیم جدید فعال بشه ؟
    یک طرفه بودن خط خللی تو ترابرد ایجاد نمیکنه ؟
    3 روز طول میکشه بعضی مواقع هم 2 روزه سیم کارت جایگزین فعال شده . اون یک طرفه بودن به احتمال 90 درصد برات مشکل درست کنه اگر درست نکرد ادم خیلی خوش شانسی هستی .
    Last edited by saber73; 16-10-2016 at 20:00.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این یک خبر مربوط به سال 86 تا قبل از این تاریخ (۱۵/۲/۱۳۸۶) تعرفه ایرانسل دقیقه ای بود که بعد شد ثانیه ای (دقیقه ای 62 ت )و الان تقریبا دوسال که 62 ت کم کم کردن شده 49 ت
    الان پایین ترین تعرفه تماس برون شبکه و داخل شبکه سیم کارت های اعتباری به کدام اپراتور مربوط میشه ؟ رایتل ادعا میکنه خودشه البته برا برون شبکه ! از طرفی میگن کمترین قیمت مربوط میشه به ایرانسل و سیم کارتهای isim ! الان ما نفهمیدیم این قیمتها که تو سایت اپراتورها زده جدیده و بروز رسانی شده یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    منم سیمکارت دایمی همراه اول داشتم و با کلی مشکل که مطمینم همراه اول باعثشون بوده به ایرانسل ترابرد کردم. اما مشکل اساسی من عدم دریافت پیامک هستش.
    من پیامک بانک ها (پارسیان و پاسارگاد و حتی موسسه اعتباری ثامن ) رو دریافت میکنم. پیامک مربوط به اپلیکشن های خارجی مثل تلگرام و اینستاگرام و گوگل و .... بقیه رو هم دریافت میکنم. اما سایر پیامک هایی که از شماره های ایرانی که با سرشماره ی 1000 و 2000 و 3000 شروع میشن رو دریافت نمی کنم. مثلا از دانشگاه ، دیجی کالا ، زود فود و ...... پیامک دریافت نمیکنم.
    به ایرانسل هم زنگ زدم و گفتن داریم پیگیری میکنیم ولی هنوز علتش مشخص نشده.
    کسی راه حلی پیدا کرده؟ ممنون میشم کمک کنه.

مشکل دیگه اون پیامی هستش که وقتی افراد به من زنگ میزنن پخش میشه. من کلی تماس رو به خاطر اون پیام از دست دادم، یجوری میگه هزینه تماس شما به صورت برون شبکه محاصبه میشود که طرف میترسه زود قطع میکنه.
    شما ببین پیامک های تبلیغاتی رو مسدود نکردی ؟ اگه مسدود باشه فعال کنن ببین درست میشه از طریق برنامه : my irancell که روی گوشی اندرویدی نصب میشه . مگر نه باید منتظر پیگیری باشی .

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

3 روز طول میکشه بعضی مواقع هم 2 روزه سیم کارت جایگزین فعال شده . اون یک طرفه بودن به احتمال 90 درصد برات مشکل درست کنه اگر درست نکرد ادم خیلی خوش شانسی هستی .
    یعنی یه شارژ دو تومنی حروم کنم که وصل بشه

14. این کاربر از shamabady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

الان پایین ترین تعرفه تماس برون شبکه و داخل شبکه سیم کارت های اعتباری به کدام اپراتور مربوط میشه ؟ رایتل ادعا میکنه خودشه البته برا برون شبکه ! از طرفی میگن کمترین قیمت مربوط میشه به ایرانسل و سیم کارتهای isim ! الان ما نفهمیدیم این قیمتها که تو سایت اپراتورها زده جدیده و بروز رسانی شده یا نه ؟
    تو دائمی ایرانسل و رایتل کمترین قیمت رو دارند ولی تو سیم اعتباری متغییره

این مقایسه درسته:

دائمی اعتباری
    خدمت واحد محاسبه همراه اول ایرانسل رایتل همراه اول ایرانسل رایتل
    تماس درون شبکه دقیقه ۵۷۰ ۴۹۹* ۴۹۹* ۶۷۰ ۶۶۹ ۶۲۰**
    تماس با تلفن ثابت دقیقه ۵۷۰ ۴۹۹* ۴۹۹* ۶۷۰** ۷۹۹ ۸۵۲
    تماس با دیگر اپراتورها دقیقه ۶۲۵ ۴۹۹* ۴۹۹* ۹۳۷ ۹۲۹ ۸۵۲**
    همه قیمت‌ها به ریال است|* ارزان‌ترین در دائمی|**ارزان‌ترین در اعتباری

16. این کاربر از shamabady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •