سلام پیشنهاد من 55XD9305
هست که آخرین مدل سونی هست تفاوت قیمتی هم زیاد نداره با اون مدل درخواستی شما
- - - Updated - - -
سلام پیشنهاد من 55XD9305
سلام پیشنهاد من 55XD9305
- - - Updated - - -
سلام پیشنهاد من 55XD9305
سلام خسته نباشید من مدل uh850v خریدم دومشکل اساسی داره ایا همه این مدل ها این مشکل دارن مشکل اول پایین تلیوزیون سمت راست پاین تلویزیون نورسفید تری نسبت به طرف چپ پخش میکنه
درمورد سه بعدی عرض کنم که هر فیلم چه انیمیشن چه اکش صحنه های که سریع انجام میشه مثل حرکت سریع دست یا حالات حرتی دقیقن وسط تلویزیون چشم ازیت میشه وسه بعدی کامل نیست ایا شماهم تو زمینه سه بعدی مشکل دارید
Last edited by DIGITAL3D; 08-11-2016 at 22:24.
سلام
ظاهرا این مدل متاسفانه مشکل نشت نور داره. کاریش نمیشه کرد.
می تونید تو این تاپیک مضوع را بیشتر پیگیری کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت همگی دوستان حقیقتش میخواستم یه تی وی بگیرم نهایتا تا دو و پونصد و کمتر از 48 نباشه و بیشتر از 50 هم نمیخوام کیفیت تصویر خیلی واسم مهمه تو سایتایه خارجی بررسی زیاد خوندم از جمله سایت rting و یه مدل تی وی سامسونگ چشمم رو گرفته و امتیاز خوبی هم گرفته و از همه مهمتر قیمتشم خیلی مناسبه(500 دلار) اسم مدلش اینه
50ku6300 سامسونگ
منتها هرچی تو نت میگردم تو ایران این مدل رو پیدا نمیکنم میشه راهنماییم کنین حالا یا کد مدل تولیدی همین مدا تو ایران یا یه تی وی تو همین رنج و کیفیت اگه میشناسید حالا نهایت یکم بالاتر باشه هزینه اش
سلام
قراره یه تی وی تا رنج قیمتی ۳۲۰۰ بخرم (اینترنتی از بانه )
کیفیت تصویر مهمه مخصوصا کانال های ایرانی برای خانواده
سه بعدی مهم نیست (باشه خوبه) دیتاشو می تونم گیر بیارم
برند هم فرقی نداره
خودم به مدل LG 49UH850v رسیدم ولی با این مشکلاتی که دوستان پیدا کردن مردد تو خریدش شدم
ممنون میشم دوستان با تجربه کمک کنند و یک یا چند مدل معرفی کنند
تلویزیون با این شرایط میخوام
50 اینچ 4k باشه خمیده نباشه flat باشه
ترجیحا سامسونگ باشه
اخرش تا سقف 4 تومن
دوست عزیز اگر اصراری به 50 اینچ بودن ندارید، به نظر من سامسونگ 55 اینچ 6990 گزینه خوبیه
زیر 4تومنه،55 اینچه، و کیفیت تصویر خوبی هم داره
به نظر من با بودجه نهایت 4 تومن جز. بهترین انتخابها ست.خودم هم همین مدل رو گرفتم.
دوستان کسی اطلاعی از کالیبراسیون ju6990 داره؟؟
Last edited by pouyapro; 10-11-2016 at 15:51.
سلام.. 49UH750 از ال جی چطوره به نظرتون؟
این مقایسه تصویر تو ال ای دی های مختلف هست.. 750 چرا کدره؟
از بالا چپ :
Samsung [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), LG UH7700 (55UH7700), Vizio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از پایین چپ :
LG [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), LG [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), Sony [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Last edited by jabi7joon; 12-11-2016 at 00:19.
دوستان بین این سه مدل کدوم پشنهاد می دید sony 50 w800c - lg 49 uh8500 - sony 49 x8000 d- ممنون بیشتر کیفیت تصویر برام مهمه
9300 و 9305 در حقیقت یکی هستند. 9305 سفارش انگلستان هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)