تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 104 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

حالا کار ندارم ولی بیشتر بدبختی های پرسپولیس از همین تاج ه!!! ببین هوادارا شکایتشونو باید ببرن پیش عامل بدبختیشون!!!
    در چه دنیای وارونه ای داریم زندگی می کنیم!!!
    کلا موافق این جو متشنج نیستم ولی مطمئن باشین هیچ اتفاقی نمی افته, نه در قضیه کنعانی نه رضاییان...تجربه ثابت کرده که اینا هر غلطی رو بخوان می کنن بعدش قانون رو متناسب با اون تغییر میدن! یه ضرب المثل داریم که میگه اینا همه کو...ن گ...یه. یه باند هستن که عمرا همدیگه رو خراب نخواهند کرد.

2. 3 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirtehrani93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اون ایشی زاکی هم هر کسی منظور شما هست باید بدونه این اتفاقات یه روزی گریبان خودشون رو می گیره. الان ما فقط واسه خودمون حرف نمی زنیم ! اگه یه کم عاقل باشه الان باید زار زار گریه کنه
    محمدجان من زیاد فوتبالی نیستم ولی تقریبا اخبار پیگیری میکنم
    تو این تاپیک هم واقعا شما پستاتون حرف نداره
    البته یادش بخیر گرافیکار عزیز نمیدونم الان کجاست حتی نمیشناختمش ولی همیشه پستاشو دنبال میکردم
    محمدجان چند وقت پیش که استقلال چندتا بازیکن جذب کرد اکثر پرسپولیسا گفتن وزیر نمیخواد پرسپولیس نتیجه بگیره
    چرا تیم ما باید سقف رعایت کنه ولی استقلال هرکاری دلش میخواد میکنه و .....
    ولی سر قضیه طارمی متاسفانه متوجه شدیم سقفی درکار نیست!
    اگه طارمی الان با پرسپولیس تموم کرده بود خدایی یه نفر میگفت بخاطر پول موند؟
    همگی میگفتین عشق به پرسپولیس ولی الان ....!
    الان هم این اتفاق گریبان خودتونو گرفت همین چندروز پیش در مورد سقف قرارداد حرف میزدید الان متوجه شدید که عابربانک واقعیه : دی
    کلا قبول کنید ما طرفدارا هم این فوتبال کثیف کردیم کافیه یه خبر ضد تیممون باشه بعد وزیر میشه ... رئیس جمهور میشه .... !!!
    یاد ریاست احمدی نژاد افتادم که جدیدا پرسپولیسا در موردش حرف میزنن اینم دیگه خیلی خنده داره
    افتخارات استقلال تو آسیا حتما احمدی نژاد رئیس AFC بوده ما خبر نداشتیم

4. 2 کاربر از amirtehrani93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بهترین بازیکنای لیگ و تیم ملی رو بدون سقف بودجه بخری و بری نیمه نهایی اسیا با یک قرعه فوق راحت شده افتخار!!!
    نظر من در مورد احمدی نژاد سال هاست همینه, ارشیو پست های من در بخش ورزش سایت عصرجوان موجوده...چیزهایی در فوتبال این مملکت جریان داره که...! البته این چیزها برای تیم جکومت عادیه و عادی می دونن!

افشاگری عجیب امیر عابدینی؛ به اروپا برو و فیکس تیم ملی شو!
    وبسایت رسمی برنامه نود - قبل از این که من به فرانسه بیایم قانونی که در سازمان لیگ گذاشته بودیم این بود که هیچ بازیکنی بدون رضایت باشگاه حق فسخ قرارداد ندارد.
    به گزارش وبسایت نود و به نقل از ایلنا،‌ بعد از اتفاقات عجیب و غریبی که در باشگاه پرسپولیس می‌افتد و ابهاماتی که در نحوه قرارداد بازیکنان و دلیل جدا شدن آنها وجود دارد امیر عابدینی بهترین فرد برای اظهارنظر است. کسی که هم در سازمان لیگ حضور دارد و از اتفاقات سازمان لیگ و نقل و انتقالات خبر دارد و هم تجربه زیادی در بستن قرارداد با بازیکنان دارد. امیرعابدینی در مورد نحوه فسخ قرارداد رامین رضاییان و این که چطور این اتفاق افتاده گفت:«قبل از این که من به فرانسه بیایم قانونی که در سازمان لیگ گذاشته بودیم این بود که هیچ بازیکنی بدون رضایت باشگاه حق فسخ قرارداد ندارد. این قانون اصلاح شده بود و من نمی‌دانم که در مدتی که نبودم چه اتفاقی افتاده که این قانون تغییر کرده است. البته امکان دارد که قرارداد رامین رضاییان با باشگاه این امکان را به بازیکن داده باشد که بتواند فسخ کند اما اگر غیر از این باشد واقعا عجیب است و آقای شهبازی باید پاسخگو باشد که چطور این اتفاق افتاده است. من در مورد بازیکنان نفت اعتقاد داشتم که آنها با توجه به این که باشگاه ندارند و وضعیتشان مشخص نیست می‌توانند فسخ قرارداد کنند اما آقای تاج اصرار داشت که این روند باید متوقف شود و به همین دلیل بعد از علیرضا بیرانوند هم به بقیه بازیکنان اجازه فسخ داده نشد. وقتی به بازیکنان نفت با آن شرایط اجازه فسخ ندادند چطور رامین رضاییان که باشگاهش حاضر است و قرارداد هم دارد به این راحتی فسخ می‌کند؟ در این میان اگر شبهه و ابهامی هم برای هواداران پرسپولیس بوجود بیاید حق دارند.»
    عابدینی در مورد شایعاتی هم که در مورد نقش کی‌روش در انتقال بازیکنان پرسپولیس شنیده می‌شود گفت:«این حرف خیلی هم غیرقابل باور نیست. من خودم با یک بازیکن تیم ملی صحبت کردم که بازیکن استقلال و پرسپولیس هم نبود. به من گفت که کی‌روش گفته اگر می‌خواهد در ترکیب اصلی تیم ملی باشد باید لژیونر شود. من زمانی که به تهران برگردم با آقای تاج جلسه می‌گذارم و آن بازیکن را هم برای شهادت می‌آورم تا این قضیه مشخص شود. یک مورد دیگر همین علیرضا جهانبخش. چرا او تا زمانی که در داماش بازی می‌کرد به تیم ملی دعوت نمی‌شد اما وقتی به هلند رفت ملی‌پوش شد. من نمی‌دانم آقای کی‌روش با این کارهایش می‌خواهد چه پیغامی بدهد. می‌خواهد بگوید لیگ ایران بازیکن پرورش نمی‌دهد یا بازیکنان لیگ ایران در حد تیم ملی نیستند؟ من هدف کی‌روش را نمی‌دانم اما فقط می‌توانم بگویم با این کارهایش قرابتش با مردم را از دست می‌دهد. مردم هم دیگر دلشان با تیم ملی نیست. این حرف و حدیث‌هایی هم که این روزها از سمت هواداران پرسپولیس می‌شنوید ناشی از همین فاصله با کی‌روش است.»
    Last edited by teraktor2003; 29-06-2016 at 17:10.

6. 7 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

به نظرم توی قضیه انتقال طارمی و رضاییان نباید نقش کیروش رو نادیده گرفت، در واقع من بیشترین سهم رو به کیروش میدم، چون طارمی با مسئولین به توافق رسید ولی مشکلات کیروش و برانکو باعث شد که کیروش هر دو بازیکن رو با رویای اینکه توی لیگ خارجی میتونن بهتر پیشرفت کنن و سابقه اینکه هر کی تو خارج از ایران بازی میکنه عملا جایگاه بهتری توی تیم ملی داره باعث شده که این دو بازیکن راهشون رو به سمت ترکیه کج کنن!

همین اتفاق قبلا واسه قلعه نویی هم افتاد و تو یه برهه ای دوتا از بهترین بازیکناش رو با نفوذ حرفای کیروش بر اونا از دست داد

8. این کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

حرکات زیبای صادق محرمی جانشین رضاییان در پرسپولیس
    با وجود چنین بازیکنی و البته ماهینی نیاز به آن مرد که رفت نیست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با وجود چنین بازیکنی و البته ماهینی نیاز به آن مرد که رفت نیست:
    کنایه قشنگی بود! چون کاری که انجام داد از هزار نامرد بر نمیومد

تیم فوتبال پرسپولیس آخرین جلسه تمرینی پیش از اردوی اوکراین را بعدازظهر امروز چهارشنبه آغاز کرد.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس ، سرخپوشان آخرین تمرین پیش از اردوی اوکراین را عصر امروز در ورزشگاه شهید کاظمی آغاز کردند.

* تمرین پس از صحبت‌های برانکو در خصوص تشریح تمرینات امروز و برنامه‌های پیش از سفر شروع شد.

* بازیکنان ابتدا کار خود را با گرم کردن بدن‌ها زیر نظر مارکو استیلینوویچ آغاز کردند.

* کلیه بازیکنان بجز رضا خالقی‌فر در تمرین امروز حضور دارند.؟؟؟!

* حضور هواداران در ورزشگاه شهید کاظمی جالب توجه است. آنها کلیه اعضای تیم و کادر فنی را مورد تشویق قرار دادند.

* احمد نوراللهی به همراه دو بازیکن تستی دویدن دور زمین را در دستور کار داشتند.

* فوتبال هدفمند در دو گروه زیر نظر برانکو و چوک انجام شد.

* دروازه‌بان‌ها هم زیر نظر ایگور پانادیچ تمرینات خود را شروع کردند.

* بازیکنان در ساعت ۱۷:۵۰ دقیقه به زمین آمدند.

* قبل از آغاز تمرین لیدرهای پرسپولیس بابت جدایی رضاییان و طارمی دلداری می‌دانند و می‌گفتند دیگر کاری به آن ها نداشته باشید چون بزرگتر از پرسپولیس نیستند.

* محسن مسلمان به خاطر برخی اتفاقات از هواداران پرسپولیس ناراحت بود و حتی وقتی امروز مورد تشویق قرار گرفت واکنشی به این تشویق‌ها نشان نداد. مسلمان حتی به برخی از لیدرها گفت من را تشویق نکنید.؟؟؟!

* بازیکنان در دو گروه به حفظ توپ و کارهای تاکتیکی روی آوردند.

* محمد انصاری به صورت اختصاصی تمرین کرد و دقایقی دور زمین دوید.

* تماشاگران از بیرانوند درخواست داشتند با دست توپ‌های بلند بیندازد.

* بازیکنان فوتبال درون تیمی زیر نظر برانکو انجام دادند.

* بنری به ورزشگاه شهید کاظمی آورده شده بود که روی آن نوشته شده بود پوشیدن پیراهن پرسپولیس لیاقت می‌خواهد.

بازیکنان پرسپولیس فردا استراحت خواهند کرد و روز جمعه برای برپایی اردو به اوکراین می‌روند.

12. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محتوای مخفی: . 

برانکو منتظر می ماند
    جذب شجاع خلیل‌زاده در دستور کار پرسپولیس

پرسپولیس در جای خالی لیست خود یک بازیکن لیگ برتری را می تواند جذب کند و در این باره گفته می شود آنها برای جذب شجاع خلیل زاده بار دیگر دست به کار شده اند.

به گزارش "ورزش سه"، مسوولان پرسپولیس که نتوانسته اند مطابق انتظارات در فصل نقل و انتقالات حضور یابند برای خط دفاعی خود با توجه به جای خالی یک بازیکن لیگ برتری جذب شجاع خلیل زاده را بار دیگر در دستور کار قرار داده اند.

پرسپولیسی ها که برای به خدمت گرفتن این بازیکن از مقطع پایانی فصل گذشته رایزنی خود را آغاز کرده بودند در نهایت با توجه به قراردادی که این بازیکن با سپاهان داشت در این راه ناکام ماندند. در ادامه نیز عبدالله ویسی اعلام کرد به این بازیکن نیاز دارد و اجازه خروج به او نمی دهند. اما در ادامه بازار نقل و انتقالات با توجه به اینکه پرسپولیسی ها با چهار بازیکن خط دفاع میانی خود قطع همکاری کرده اند و تنها موفق به جذب سیدجلال حسینی و
    آنتونی ماریچ شده اند سخت به دنبال جلب رضایت مسوولان سپاهان هستند.
    پرسپولیس در این پست حامد آقایی را نیز به خدمت گرفته اند که شرایط سنی او باعث شده تا آنها در شرایط عادی به عنوان بازیکن فیکس و صد در صد روی او باز نکنند و به دنبال این باشند تا این بازیکن در کوران مسابقات تجربه لازم را در این رابطه کسب کند.
    علی اکبر طاهری امروز در گفتگوی خود با هواداران به آنها قول جذب یک مدافع از تیمی شهرستانی را داده است که با نگاهی به شرایط تیم ها می توان به راحتی حدس زد که سرپرست سرخپوشان نگاهش به سمت شجاع خلیل زاده است و این بازیکن نیز که بارها علاقه خود برای حضور در پرسپولیس و شاگردی برانکو ایوانکوویچ را اعلام کرده بود، می خواهد در جمع سرخپوشان پروژه حضور خود در تیم ملی را سرعت بخشد.
    با این حال باید دید مسوولان سپاهان که طی روزهای اخیر بارها در صحبت های خود اعلام کرده بودند به این بازیکن اجازه خروج از جمع خود را نخواهند داد با چه پیشنهادی از سوی پرسپولیس مواجه خواهند شد و طاهری چطور پای این بازیکن را به باشگاه باز خواهد کرد.

======

آنتونی ماریچ دیگه کیه ؟؟

البته اگه ماریچ و آنتونی گولچ رو یکی کنی،نصفشون میشه آنتونی ماریچ
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 29-06-2016 at 19:03.

14. 6 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirtehrani93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بهترین بازیکنای لیگ و تیم ملی رو بدون سقف بودجه بخری و بری نیمه نهایی اسیا با یک قرعه فوق راحت شده افتخار!!!
    دوست عزیز کم لطفی نکن
    قهرمانی آسیا بحث ملیه و تو تاریخ ورزش ایران و آسیا ثبت شده
    قرعه آسون شد از اون حرفا پس فینال چی میشه؟
    بهترین بازیکنای لیگ و تیم ملی رو بدون سقف بودجه بخری
    فکر کنم اخبار نخوندی پرسپولیس با طارمی رو چه مبلغی به توافق رسیدن
    سقف بودجه کلا چیز مسخره ایه به نظرمن
    اینجوری که شما میگید باشه قهرمانی های رئال ، بارسا ، بایرن و ... پشیزی ارزش نداره چون هرچی بازیکن خوبه جذب کردن
    فقط بدونید کار خدا بود این پیشنهاد طارمی توسط خود پرسپولیسیا لو بره و شما بدونید در پرسپولیس هم سقفی قرار نداره
    دوستانه بگم من واقعا حرصم گرفته بود : دی
    چندوقته هرکی میاد استقلال شما میگید بخاطر پول زیاد بوده

16. این کاربر از amirtehrani93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

محمدجان من زیاد فوتبالی نیستم ولی تقریبا اخبار پیگیری میکنم
    تو این تاپیک هم واقعا شما پستاتون حرف نداره
    البته یادش بخیر گرافیکار عزیز نمیدونم الان کجاست حتی نمیشناختمش ولی همیشه پستاشو دنبال میکردم
    محمدجان چند وقت پیش که استقلال چندتا بازیکن جذب کرد اکثر پرسپولیسا گفتن وزیر نمیخواد پرسپولیس نتیجه بگیره
    چرا تیم ما باید سقف رعایت کنه ولی استقلال هرکاری دلش میخواد میکنه و .....
    ولی سر قضیه طارمی متاسفانه متوجه شدیم سقفی درکار نیست!
    اگه طارمی الان با پرسپولیس تموم کرده بود خدایی یه نفر میگفت بخاطر پول موند؟
    همگی میگفتین عشق به پرسپولیس ولی الان ....!
    الان هم این اتفاق گریبان خودتونو گرفت همین چندروز پیش در مورد سقف قرارداد حرف میزدید الان متوجه شدید که عابربانک واقعیه : دی
    کلا قبول کنید ما طرفدارا هم این فوتبال کثیف کردیم کافیه یه خبر ضد تیممون باشه بعد وزیر میشه ... رئیس جمهور میشه .... !!!
    یاد ریاست احمدی نژاد افتادم که جدیدا پرسپولیسا در موردش حرف میزنن اینم دیگه خیلی خنده داره
    افتخارات استقلال تو آسیا حتما احمدی نژاد رئیس AFC بوده ما خبر نداشتیم
    یاد قدیم و کاربرهای دوست داشتنیش به خیر

شما لطف داری، ممنون.

البته اون قسمتی که شما بولد کردین خیلی ربطی به انتقال طارمی نداره چون در جریان انتقال طارمی فقط پول ملاک نبوده. در هر صورت هیچوقت نمیشه ادعا کرد که یه تیم تمام و کمال سقف قراردادها رو رعایت کرده. اگه از پشت پرده قراردادها خبر داشتم حتما به طور دقیق خدمتتون می گفتم ولی در مقام مقایسه (که فکر می کنم الان هدف هم همین باشه) من هنوز هم کاملا میگم استقلال به مراتب قراردادهای گرون تری می بنده و نسبت به پرسپولیس سقف رو کمتر رعایت می کنه.

در جریان همین طارمی حتما می دونید که پیشنهاد پرسپولیس به طارمی 950 میلیون بوده که با پاداش ها بیش از 1 میلیارد میشده. طارمی بهترین بازیکن ما بوده، فکر می کنید استقلال به بهترین بازیکنش چقدر پیشنهاد داده؟ همین فصل فکر می کنید بختیار رحمانی، کاوه رضایی و وریا غفوری چقدر گرفتن؟ (مابقی رو فاکتور بگیریم) تازه هنوز بحث تمدید قرارداد گرون ترین بازیکن ایران (امید ابراهیمی) و حتی اضافه شدن حاج صفی هست ! نه اینکه پرسپولیس بازیکن گرون نداره، پرسپولیس هم قطعا داره ولی اگه مقایسه کنیم با یه 2 2 تا 4 تا میشه تفاوت رو دید. یا همین پروپجیچ که صحبت شکایت 413 هزار دلاری هست مبلغ قراردادش 1.5 میلیارد بود فصل پیش در صورتی که در پرسپولیس فکر کنم گرون ترین بازیکن اومانیا بود با 1.1 میلیارد تومان. طبق همون آماری که احتمالا دیدین استقلال تقریبا هر سال تیم گرون تری داشته داره.

در مورد طارمی و هدایتی (یا به قول شما عابر بانک)، مشخصا به عنوان یه هوادار برای راضی کردن طارمی، دست به جیب شده. اینطور نیست که همیشه هدایتی حضور داشته باشه و کمک کنه و فقط در بعضی موارد خاص به تیم کمک می کنه. اگه قرار بود ما به هدایتی متکی باشیم سایر تیم ها نمی تونستن نفس بکشن !! چرا؟ چون از نظر بنیه مالی کسی جلودار ما نبود (اگه شما هم عابر بانک دارید معرفی کنید)، ولی اینطور نیست که همه چیز بی حساب و کتاب باشه. کاملا مشخص هست که صاحبان قدرت نمی خوان هدایتی سمتی در باشگاه داشته باشه با اینکه می دونن چقدر می تونه به تیم کمک کنه (اینم خودش یه علامت سوال هست !) حالا ما عابر بانک داریم، شما که ظاهرا ندارید پول قراردادهای میلیاردی رو از کجا میارید؟

اگه طارمی با پرسپولیس تموم کرده بود قطعا یه بخشیش بخاطر پول بود ولی من به شخصه تا حد زیادی در مورد طارمی اشتباه می کردم، این یه واقعیت هست. شاید نظر شما هم به زودی در مورد امید ابراهیمی و شهباز زاده تغییر کنه.

در آخر اینکه من و شما یه هوادار ساده هستیم که از این جریانات و اتفاقات همیشه حرص خوردن هاش نصیبمون میشه، هر چند شاید ما ها چون گرگ بارون دیده شدیم بهتر و منطقی تر با این اتفاقات کنار میایم ولی قطعا هستن هوادارهایی که کارشون به سکته میرسه ! بعلاوه اینکه این خارج از فرهنگ هواداری هست که با یه سری اتفاقات، وزیر و یا افراد دیگه رو منتسب به یه تیم خاص بدونیم ولی اینجا، کارها همینطوری پیش میره. تجمع می کنن و بعد از اون میشه تاثیراتش رو دید ! انگار این رفتارها بخشی از روند انجام شدن کاری هست که به طور قانونی و صحیح پیش نمیره ! همون فوتبال به معنای واقعی کثیف.

18. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

فکر کنم اخبار نخوندی پرسپولیس با طارمی رو چه مبلغی به توافق رسیدن
    عزیز دل برادر منطقی فکر کن اندکی!

من کلا با این مبلغ پیشنهادی به طارمی اصلا موافق نبودم و با این پول میشد مهاجم هادی درج یکی جذب کرد !

اما

امسال منصوریان بازی کثیفی را انداخت ! به بازیکنا 5 برابر قیمت واقعیشون پول داد تا مثلا پرسپولیس نرن

مثالش فرشید باقری که 7 یا 8 برابر یا حتی بیشتر پول بهش دادن.چرا ؟ چون مثلا میخواستن پرسپولیس نره

استقلال کلا با پول هایی که منبعشون اصلا مشخص نیست و معلوم نیست از کجا میاد،هر طور شده

بازیکناش رو جذب کرده حتی به قیمت پرداخت های نا متعارف چند میلیاردی

شما آقای گل لیگ رو مقایسه نکن با امسال کاوه رضایی و رحمانی و کنعانی زادگان

باشگاه استقلال رسما به بازیکنی که مثلا 200 تا قیمتش بوده 1.5 میلیارد میده !!!!

یا مثلا به کاوه رضایی که 900 تا قیمتش بوده یهو 1.700 برا یه فصل میده!بازیکنی که در کل نصف طارمی

هم گل نزده

پس اگه همچین بازیکنی 1.700 بگیره طارمی حقشه 9 میلیارد بگیره !

===
    بله کاملا یه چیز مزخرفیه که فقط برا ما وجود داره !
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 29-06-2016 at 19:24.

20. 7 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •