2006
فوق العاده بود
یادم میاد گریه م میگیره عجب دورانی بود
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
2006
فوق العاده بود
یادم میاد گریه م میگیره عجب دورانی بود
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام خسته نیاشید
همونطور که مستحضرید من مشکل کرش دارم تو بازی . یه صفحه سفیدی میاد و بازی خارج میشه
پچ Smoke رو هم دان کردم فکر کردم که با پچ و اپدیت و ورژن جدید مشکل حل بشه که نشد
اینترنت هم باید قطع باشه تا بتونم بازی کنم
کسی از دوستان میشه لطف کنه توضیح بده مشکل کجاست و چطور حل میشه
- - - Updated - - -
سلام خسته نیاشید
همونطور که مستحضرید من مشکل کرش دارم تو بازی . یه صفحه سفیدی میاد و بازی خارج میشه
پچ Smoke رو هم دان کردم فکر کردم که با پچ و اپدیت و ورژن جدید مشکل حل بشه که نشد
اینترنت هم باید قطع باشه تا بتونم بازی کنم
کسی از دوستان میشه لطف کنه توضیح بده مشکل کجاست و چطور حل میشه
سلام. سلامت باشید
قبل از نصب پچ مشکل کرش داشتید یا بعدش ؟
واسه پچ من PTE ورژن 2 رو نصب کردم مشکلی نداشت
توی پچ ها یه قسمت هست که باید از بین انلاین و افلاین بازی کردن یکی رو انتخاب کنی
از روزی که بازی رو نصب کردم مشکل صفحه سفید رو داشتم و بعد نت رو قطع کردم کمی بهتر شد تا اینکه منتظر یه پچ خوب بودم تا smoke رو انتخاب کردم ولی بازک کرش داد
در حال حاضر تغییراتی توی گرافیک دادم یعنی ستنیگش GT730 2gig کمی بهتر شد ولی بازم کرش میکنه
- - - Updated - - -
از وقتی این موتور بدرد نخور فاکس که تو متال گیر سالیدش ادم خشکیشو احساس میکرد آوردن گذاشتن رو کونامی و موتو به اون خوبی خودشو که تا 2013 روش بود و واقعا چه گیم پلی داشت و از اون موقع خراب کردن همه چیزو ای کاش میشد موتور اول کونامی رو سال به سال ارتقا میدادن و اصلا این فاکس مسخره رو نمیزاشتن رو پی اس
این فاکس فقط به درد متال گیر میخورد
آخه چرا این پی اس رو خراب کردید گیم پلیش رو ؟؟؟چقدر روون بود بازی تو 2013 واقعا صدحیف
با این که واقعا بازی رو امسال دوست داشتم و از مشکلاتش چشم پوشی میکنم ..
گند بزنن به این کونامی ... یعنی نکرد حتی مشکلات گرافیکیش رو حل کنه ...
همه یا مشکل لگ دارن یا تیک .. یا کرش یا مرگ و کوفت ... گند زده با این کاراش اه اه
مشکل گرافیکما که نه لگ داریم نه تیک نه چیز دیگه ای تازه گرافیک بازی جوریه که رو سیستم زغالی هم جواب میده
!
- - - Updated - - -
کسانی که ویندوز 10 دارن از روز اول با بازی مشکل دارن ..
مثلا من دارم متال گیر و ویچر 3 رو روی high یا ultra بازی میکنم ...
بعد pes 16 رو روی medium کرش میدمیه بار میگن انتیالیزنگ رو خاموش کن . .یه بار میگن تنظیمات فریم ... و ... و .... هر کارم میکنی ... درست نمیشه ..
- - - Updated - - -
کسانی که ویندوز 10 دارن از روز اول با بازی مشکل دارن ..
مثلا من دارم متال گیر و ویچر 3 رو روی high یا ultra بازی میکنم ...
بعد pes 16 رو روی medium کرش میدمیه بار میگن انتیالیزنگ رو خاموش کن . .یه بار میگن تنظیمات فریم ... و ... و .... هر کارم میکنی ... درست نمیشه ..
سلام. دقیقاً طبق چیزی که دوستمون گفت، PES از وقتی موتور مزخرف Fox رو آورد روی کار؛ یعنی همین نسخه ی 16، گند زد به کلّ بازی. دقیقاً همون موقع که بازی منتشر شد تا الآن که دو تا آپدیت هم داده، دقیق دقیق دقیق 10 تا مشکلشو گفتم که هنوزم که هنوزه بعد از 2 تا آپدیت مزخرف، برطرف نشده!
واقعاً نسخه ی 15 عالی بود از همه لحاظ به غیر از خطاهای مزخرفی که داور می گرفت. اصلاً Gameplay، سنگینی بازیکنا و توپ، حرکات واقعی توپ و بازیکنا، جهش های زیبای دروازه بانا. اصلاً گند زد تو نسخه ی 16، رفت. قبلاً هم گفتم؛ الآنم میگم. Konami شرکت خیلی بی مسئولیّتیه! اصلاً به حرف کاربراش گوش نمیده.
گرافیکشم که اصلاً صحبتشو نکنیم، بهتره...
PES از کلّ بازیش یه Gameplay درست درمون داشت که اینم داره از 2016 گند میزنه بهش...![]()
این که چند سالی هست کونامی گند زده به پی اس شکی توش نیست همیشه خدا مشکلاتی داشته وجالب اینه وقتی تو یه نسخه یه مشکل حل میشه مشکلاتی که وجود نداشتن بروز می کنند که بعد این همه سال نشان از تعمدی بودن داره و یا اینکه واقعا هیچی نمی فهمند.پی اس 2015 خودش یه گند کاری عظیم بود مشکلاتی داشت که اونموقع هم اعلام شد از جمله داور و قدرت عجیب تمام بازیکنای حریف.تو فوتبال کامپیوتری یه سری حسن مثل قدرت شوت دریبلیگ اینا باید باشه اما عملا با دستکاری خلاقیت رو تو کسی که بازی می کنه از بین بردن یه زمانی وقتی رونالدینیو ضربه ایستگاهی رو از زیر پای بازیکنا میزد این قابلیت تو پی اس بود به این میگن خلاقیت اما الان نیست و این بده فوتبال روند طبیعی اش رو از دست داده و ماشینی شده.تو مستر لیگ رئال تمام بازیاشو میبره اما آیا تو واقعیت هم اینطوره؟تیم شما بعد چندتا بازی دچار خستگی میشه اما کامپیوتر تمام بازیکناش همیشه آماده ان و عین اسب تا آخر بازی می دوند.
- - - Updated - - -
این که چند سالی هست کونامی گند زده به پی اس شکی توش نیست همیشه خدا مشکلاتی داشته وجالب اینه وقتی تو یه نسخه یه مشکل حل میشه مشکلاتی که وجود نداشتن بروز می کنند که بعد این همه سال نشان از تعمدی بودن داره و یا اینکه واقعا هیچی نمی فهمند.پی اس 2015 خودش یه گند کاری عظیم بود مشکلاتی داشت که اونموقع هم اعلام شد از جمله داور و قدرت عجیب تمام بازیکنای حریف.تو فوتبال کامپیوتری یه سری حسن مثل قدرت شوت دریبلیگ اینا باید باشه اما عملا با دستکاری خلاقیت رو تو کسی که بازی می کنه از بین بردن یه زمانی وقتی رونالدینیو ضربه ایستگاهی رو از زیر پای بازیکنا میزد این قابلیت تو پی اس بود به این میگن خلاقیت اما الان نیست و این بده فوتبال روند طبیعی اش رو از دست داده و ماشینی شده.تو مستر لیگ رئال تمام بازیاشو میبره اما آیا تو واقعیت هم اینطوره؟تیم شما بعد چندتا بازی دچار خستگی میشه اما کامپیوتر تمام بازیکناش همیشه آماده ان و عین اسب تا آخر بازی می دوند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)