نه من به هیچ عنوان کاری و مشکلی با کسی نداشتم بعد همینطوری مگه میشه من یک نفر رو ریپورت کنم و حسابش بسته بشه؟ عجیب ترین موردی که تو عمرم دیدم همین بوده منتظر جواب پشتیبانی هستم امیدوارم علتش هرچه سریع تر مشخص بشه
نه من به هیچ عنوان کاری و مشکلی با کسی نداشتم بعد همینطوری مگه میشه من یک نفر رو ریپورت کنم و حسابش بسته بشه؟ عجیب ترین موردی که تو عمرم دیدم همین بوده منتظر جواب پشتیبانی هستم امیدوارم علتش هرچه سریع تر مشخص بشه
به پشتیبانی امیدی نیست،ولی خب سنگ مفت گنجشک هم مفت،حالا یه پیامی بدید ببینید چی میگه
یه راه دیگه تست کنید،شما تمام کشایی که تو گوشی و pc تون هست رو هم پاک کنید ببینید چی میشه
ممنون آخه همینطوری که نمیشه حتی اگه دلیل محکمی هم بابت بن کردن اکانت وجود داشته حق کاربر هست که بدونه اونم در شرایطی که هیچ احتمالی وجود نداشته. اصلا این از روی سیستم هم اکتیو نمیشه بعید هم میدونم با چیزی که میگید درست بشه ولی امتحان میکنم
یه راه دیگه هم تست کنید به اونایی که شماره تون رو دارند بگید یه پیام بفرستن به اکانتتون بعد ببینند پیام میره یا تلگرام شما رو بن کرده کلا
اینم یه راهی برای اینکه ببینید اوضاع اکانتون چطوریاست
همین الان از یکی از دوستان پرسیدم میگه نوشته last seen long time ago در صورتی که من اصلا حتی زمان آنلاین بودنمم همیشه برای همه فعال بوده
میگه اسمم به unknown تغییر کرده عکس هم پاک شده
من بعضی افراد رو دیده بودم deleted account برچسب روشون میخورد ولی این unknown میزنه خلاصه بدجور اعصابم داغون شد
این یعنی اکانتتون دیلیت شده تو سوپر گروه ها کسانی که اکانتشون دیلیت میشه unknown میزنه
پس با این حساب یا تلگرام قاط زده و اکانت شما رو دیلیت کرده یا اینکه پیدا کنید پرتقال فروشو
دارم از خوشحالی میمیرم چند دقیقه پیش در کمال ناامیدی یه بار دیگه گفتم شماره موبایلمو وارد کنم این دفعه جواب داد و سریع وارد اکانتم شدمDD و خدا رو شکر همه چیز هم سر جاش بود از قبلی ارشیو چت ها و ... وضعیت اکانت هم به نقل از دوستان به حالت عادی برگشت. واقعا اتفاق بسیار بسیار عجیبی بود شاید یک در میلیون اتفاق بیوفته منم که شانسم حرف نداره !! احتمالا مسیج هایی که پشت سر هم به پشتیبانی دادم بی تاثیر نبود در برگشت اکانت هرچند جوابی داده نشد
از شما هم ممنونم که همه جوره راهنمایی کردین
ظهر بخیر.
بعضی از افراد با وجود اینکه پیام ها رو میخونن ولی برای ما تیک خوانده شدن نمیزنه،چطوری میشه پیامی رو خوند ولی طرف متوجه نشه خونده شده؟
تلگرام های ویرایش شده دارند مثل : موبوگرام - تلگراف
باید چطور این قابلیت را فعال کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)