تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 108 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

عاقا ما رسما برگشتیم به آواتار معروفمون

هر گونه انتقاد ، پیشنهاد و گرفتن ایراد به آواتار بنده به هیچ عنوان قبول نمی شود
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Public Enemy; 16-06-2015 at 20:12.

2. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

اگه کسی از دوستان تجربه سفر با هواپیما داشته ممنون میشم یه راهنمایی بکنه :

بلیط های هواپیما چه تفاوتی با هم دارند ؟ مثلا من دیدم اهواز به تهران هم بلیط 110 تومنی داره هم 180 تومنی . فرقشون تو چیه ؟ یعنی کیفیت هواپیماش بالاتره یا تو مدت زمان فرق دارن ؟

و برای پرواز های داخلی میشه سه چهار ساعت قبل پرواز بلیط گرفت ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

جالبه امسال خبری از نسخه RTM ویندوز 10 نیست .

سالهای قبل نسخه RTM دو سه ماه زودتر میومد اما الان کمتر از دو هفته به عرضه رسمی ویندوز 10 مونده هنوز RTM نیومده

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

جالبه امسال خبری از نسخه RTM ویندوز 10 نیست .

سالهای قبل نسخه RTM دو سه ماه زودتر میومد اما الان کمتر از دو هفته به عرضه رسمی ویندوز 10 مونده هنوز RTM نیومده
    مثلا بیاد جی میشه، هیچ نفعی نداره و فقط خرج و کار اضافه داره برامون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

4 دردسرهای تلفن همراه در سرویس بهداشتی

این شخص پس از افتادن گوشی تلفن همراهش به داخل کاسه توالت قصد داشت آن را بیرون آورد که ناگهان دست راستش در سوراخ توالت گیرکرد و دیگر خارج نشد.

به دنبال تماس یکی ازشهروندان با سامانه 125 آتش نشانی و اعلام گیر کردن دست برادرش در کاسه توالت یک منزل مسکونی، بی درنگ ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران در ساعت 13:16 دقیقه روز گذشته، آتش نشانان ایستگاه 37 را به شهرک مسعودیه رهسپارکرد.

امیر عطایی فرمانده آتش نشانان اعزامی دراین باره ابراز داشت: مردی 28ساله برای بیرون آوردن گوشی تلفن همراه خود، دست راستش را به داخل کاسه توالت منزل خود فروبرد که لحظاتی بعد دست او تا آرنج به علت متورم شدن درکاسه توالت گیر کرد و دیگرخارج نشد.

وی افزود: آتش نشانان با دقت و رعایت نکات ایمنی، دور تا دور کاسه توالت را شکافتند و سپس دست این مرد را خارج کردند.

این فرمانده آتش نشانی درادامه ابراز داشت: این عملیات یک ساعت طول کشید وآتش نشانان پس از آزاد کردن دست این فرد، به عملیات خود پایان دادند.

-----------

حواستونو جمع كنيد

7. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

نمی دونم از آقایون کسی ویندوز 10 رو نصب کرده یا نه . بنده بیلد 10130 ( در حال حاظر آخرین بیلد ) رو نصب کردم . متاسفانه ظاهر و آیکون های ویندوز 10 بسیار زشت طراحی شده به صورتی که در نگاه اول کاملا ازش زده میشین ویندوز 8.1 طراحی ظاهری بهتری داشت . نمی دونم مایکروسافت یک هفته مونده به عرضه رسمی این نسخه می خواد چه بلایی سر ظاهرش بیاره ...

حتی کار کردن باهاش اصلا جذاب نیست .

توصیه می کنم ویندوز 10 رو فعلا نصب نکنین .

اینم یه عکس از آیکون هاش

9. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دادا ویندوز ۱۰ هنوز ریلیز رسمی نشده و پیشنهاد میکنم اینا رو نصب نکنید هنوز...

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دادا ویندوز ۱۰ هنوز ریلیز رسمی نشده و پیشنهاد میکنم اینا رو نصب نکنید هنوز...
    درسته عرضه رسمی نشده . بنده نسخه insider preview رو نصب کردم . اما قطعا آخرین بیلدش با نسخه ای که قراره 29 june ( یعنی هفت روز دیگه ) به صورت رسمی عرضه بشه تفاوت خاصی نخواهد کرد مگر در رفع برخی باگ ها . خود مایکروسافت هم قول داده نسخه Insider preview به صورت رایگان به نسخه نهایی ارتقا پیدا کنه .

وقتی آخرین نسخه های قبل از عرضه نهایی این وضعیت رو داره دیگه نمی شه روی نسخه نهاییش حساب چندانی باز کرد .

یه توصیه : اگر از ویندوز 8 راضی نبودین به سراغ ویندوز 10 نیاین چون از نظر بنده از ویندوز متنفر میشین . کار کردن با ویندوز 10 جالب نیست .

------------------------------
    در اولین برخورد احساسی بهم گفت رابط کاربریش کپی برداری نا موفق از محیط دسکتاپ KDE توی لینوکس هستش . رنگ taskbar دقیقا شبیه رنگ taskbar در KDE هستش زمانی که درایور کارت گرافیک نصب نیست . حالت پنجره ها و انیمیشن ها تقریبا شباهت عجیبی به KDE داره . حتی صداهای ویندوز بسیار شبیه به صداهای KDE انتخاب شدند . نمی دونم دلیل این همه شباهت عجیب چیه ( البته شباهت از نظر من )

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در اولین برخورد احساسی بهم گفت رابط کاربریش کپی برداری نا موفق از محیط دسکتاپ KDE توی لینوکس هستش . رنگ taskbar دقیقا شبیه رنگ taskbar در KDE هستش زمانی که درایور کارت گرافیک نصب نیست . حالت پنجره ها و انیمیشن ها تقریبا شباهت عجیبی به KDE داره . حتی صداهای ویندوز بسیار شبیه به صداهای KDE انتخاب شدند . نمی دونم دلیل این همه شباهت عجیب چیه ( البته شباهت از نظر من )
    خود چند دسکتاپه بودن ( دسکتاپ ها مثل پنجره باشن و شما بتونی چند تاش رو داشته باشی برای مرتب کردن کارها و با یه دگمه سویچ کنی به اون یکی هم ظاهرا توی ویندوز ۱۰ جدیده ولی من لااقل از ابونتوی ۸.۴ دارم ازش استفاده میکنم!( یادم نیست قبلش بوده یا نه)...
    (چند دسکتاپ منظور KDE,Gnome,Unity نیست طبیعتا!)...

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. يكي از همكارهاي خانم رفته آبدارخونه با سيني چاي برگشته اتاقش ؛ دوربينهاي نظارتي كه همه جا بود حراستي ها متوجه شدن به مديرمون تذكر دادن اين مديرمون هم عصباني آبدارخونه رو هم كلاً تعطيل كرد رفت پيكارش ...

2. ورزشگاه محل كارمون كه بعد از ساعت كار همكارامون ميرفتن ورزش ، به جاي ورزش بخور بخور بود ، حراستي ها درشو گِل گرفتن رفت پي كارش ...

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •