لابد پار س انلاینم میگخ دستور از بالاست
و بزودی همه شرکتها همینجوری میشه مثل قضیه شبانه
لابد پار س انلاینم میگخ دستور از بالاست
و بزودی همه شرکتها همینجوری میشه مثل قضیه شبانه
الان زنگ زدم پارس انلاین کار داشتم زنه می گفت سرویس وی پی ان مشکلش از پارس نیست و در حال پیگیری هستند. دیگه راست و دروغش پای خودشون
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
عزیزان مشکلاتی که با تونل های رمزنگاری شده دارید، ربطی به پارس آنلاین نداره. ممکنه در برخی مسیرهای ارتباطی کشور، شدیدتر و در برخی ضعیف تر باشه، ولی این مسئله، چیزی هست که توسط فیلترینگ و ارتباطات زیرساخت اجرا شده.
این فاز چندم کارهایی هست که دارن میکنن برای از کار انداختن تونل های رمزنگاری شده. سیستم رو تغییراتی میدن و هر چند وقت یک بار، یه مدت (حتی چند ماه مثل سری قبل) آزمایشش میکنن. در طی سال های اخیر، همواره روزهای عید نوروز که اداران تعطیلند، بهترین زمان شده براشون برای آز مایش روش ها و سیستم های جدیدشون بر کل ارتباطات کشور...
پارس آنلاین و غیره هیچ دخل و تصرفی در نحوه ی اجرای فیلترینگ ندارند و این مسئله توسط وزارت ارتباطات، شرکت ارتباطات زیرساخت بر ترافیک ورودی و خروجی به/از کشور اعمال و اجرا میشه؛ دستور این مسائل رو هم کارگروه انقلاب فرهنگی و قوه قضاییه و غیره میدن که زیرنظر رئیس جمهور و وزرا و غیره هستن...
درسته ربطی به پارس نداره من اسیا تک دارم یه هفته هست مشکل دارن !
دولت تدبیر و امید خیلی فعاله تو این چیزا ! ( قیلتر کردن و ی چ ت و - نیم ب ا زو و ... - حالا هم که قیلترینگ هوشمند ! )
نمیدونم چرا همه موضوعات ربط داده میشه به پرزیدنت!!! اب تو کوچه جمع میشه کابل اینترنت قطع میشه هویج گران میشه ... این موارد اگر با مخالفت یا موافقت پرزیدنت هم باشه هیچ تفاوتی در اجرا نداره پایه و اساس اجرایی این موضوعات دست یک سری افراد خاص هست نه دولت!!!!
وزیر ارتباطات رو همین به اصطلاح پرزیدنت انتخاب میکنه ! در ضمن اگر این آقای پرزیدنت خودش اینکاره نبود که تایید صلاحیت نمیشد . ایشون قبلا رئیس شورای عالی امنیت ملی بودند که یک نهاد امنیتی هست و تا حدودی تو این چیزا دخل و تصرف داره !!!!
ببخشید رک میگم ولی به نظرم بعضی ها دوست دارن از هر کی میبینن بت بسازن این هم یکی هست مثل بقیه !
هرقدر هم که خرج بکنن، تا وقتی که اینترنت رو به کل قطع نکنن (یا به شدت محدود به صورت whitelist ی) همواره راه هایی بعضاً بسیار ساده وجود خواهد داشت برای دور زدن این کارها... lol
فی الواقع که پیشنهاد میکنم از پرزیدنت عزیزتون که در سخنوری و فریب از قبلی هم حرفه ای تره، به خاطر خرج های عظیمی که با نظارت ایشون برای چنین سیستم های شنود و کنترلی میشه، تشکر ویژه از طرف منم بکنید... @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]روحانی مچکریم، لطفاً وقت برنامه ی خوبتون رو بیشتر کنید تا این طرفداران کف بر جان، بیشتر از این کشور لذت ببرن...
من که میزنم میگه کد صحیح نیست چرا ؟
فکر کنم دیگه باید منتظر بالن گوگل باشیم تا راه بیفته![]()
دوست عزيز
همین وزیر ارتباطات خیلی دلش میخواد که شبکهای اجتماعی فیلتر نباشه ولی پادشاه که نیست! بهش اجازه اینکار رو نمیدن اتفاقا خیلی هم ادم منفتحی هستش. بارها به رغم باب میل نبودن تندروهای صاحب منصب داخل رغبتش رو به بالا بردن سرعت اینترنت، و فیلتر نکردن برنامه های ارتباطی ووو اعلام کرده.
درباره تایید صلاحیت هم باید به عوامل زیادی نگاه بکنید، شما یک لحظه تصور کن انتخابات تک جناحی بشه، میدونید چقدر نسبت مشارکت میاد پایین؟! واین یعنی وا ویلاااا... این یکی از دلایل تایید صلاحیتها است درحالیکه دلایل زیاده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)