تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 266 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

'

دوستان کسی نمیخواد کمک کنه؟
    من هر وقت توی این تاپیک درخواست کمک کردم تا 10 روز کسی توی این تاپیک پست نداده.
    حداقل یه نفر بگه سیستمت اورکلاک نمیشه من خیالم راحت بشه.
    هر روز میام به امید اینکه کسی کمکی کرده باشه اما هیچی نمیبینم
    اصلآ ذات این مادربورد با اورکلاک همخوانی نداره ! بهتره پافشاری نکنی .

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

خوب باربد عزیز والا من که با این مادربرد کار نکردم که بتونم راهنماییت کنم اما اگر مادربردت همونطور که گفتی Asus باشه خیلی نباید کار سختی باشه و براحتی میشه اور کردش با بالا بردن فرکانس کاری پردازنده و همینطور پایین آوردن ضریبی که در میزان فرکانس ضرب میشه
    اگر بتونی این ها رو انجام بدی اورکلاک کردی
    این هم مشخصات مادربرد شما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که نشون میده FSB تا میزان 1066 اگر پردازنده جواب بده قدرت داره یعنی قدرت اور خوبی هم داره
    شرمنده من بیشتر از این اطلاعات نداشتم
    ممنون از راهنمایی که کردی..امیدوار شدم
    از شما هم ممنون بابت راهنمایی..نا امید شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

البته آقا مهدی که بگن حتماً درسته شک نکن اما هیچ وقت از تلاش هم باز نایست

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوستان
    یه چندتا سوالی داشتم
    خواستم بدونم سرعت هسته من تویه CPUZ نوشته 2002mhz ولی بعضی موقعه ها که فشار زیاد می شه یه دفعه می پره روی 3003mhz غزییه چیه چار اینطوری می کنه

یه سوالی دیگه هم داشتم من
    وقتی برنامه AI Suite رو بازم می کنم اخطار DONT SEND می ده و بعضی موقعه ها ریستارت می کنه
    چرا این کار رو می کنه کسی می دونی؟
    من تویه باس مادربورد نمی تونم ولتاز سی پی یو و رم رو تنظم کنم یعنی نیست هر چی گشتم پیدا نکردم
    فقط تویه همین برنامه AI Suite هست که اینم اینطوری گیر می ده
    راستی BIOS رو دیروز توسط برنامه ASUS UPDATE اپدیتش کردم
    ویروسن 1008
    مدل مینم من ASUS P5K SE است
    می گم شاید به خاطره این که باس رو من اپدیت کردم باید ویرژن جدید این برنامه رو هم دریافت کنم برای سازگاری بیشتر؟
    من خواستم رم رو اورکلاک کنم روی باس 1066 ( تا 1333 داشت) ولی کامپیوتر بالا نیومد دلیلیش رو هم می دونم
    چون ولتاز رو ندیدم که افزایششش بدم(CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)XMS2 DHX)
    کسی می دونه من چه کار کنم یه راهی بدید ( مهدی تو کجایی...... قرار بود کمکم کنید)
    Last edited by sinaset; 15-07-2008 at 12:10.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

سلام دوستان
    یه چندتا سوالی داشتم
    خواستم بدونم سرعت هسته من تویه CPUZ نوشته 2002mhz ولی بعضی موقعه ها که فشار زیاد می شه یه دفعه می پره روی 3003mhz غزییه چیه چار اینطوری می کنه

یه سوالی دیگه هم داشتم من
    وقتی برنامه AI Suite رو بازم می کنم اخطار DONT SEND می ده و بعضی موقعه ها ریستارت می کنه
    چرا این کار رو می کنه کسی می دونی؟
    من تویه باس مادربورد نمی تونم ولتاز سی پی یو و رم رو تنظم کنم یعنی نیست هر چی گشتم پیدا نکردم
    فقط تویه همین برنامه AI Suite هست که اینم اینطوری گیر می ده
    راستی BIOS رو دیروز توسط برنامه ASUS UPDATE اپدیتش کردم
    ویروسن 1008
    مدل مینم من ASUS P5K SE است
    می گم شاید به خاطره این که باس رو من اپدیت کردم باید ویرژن جدید این برنامه رو هم دریافت کنم برای سازگاری بیشتر؟
    من خواستم رم رو اورکلاک کنم روی باس 1066 ( تا 1333 داشت) ولی کامپیوتر بالا نیومد دلیلیش رو هم می دونم
    چون ولتاز رو ندیدم که افزایششش بدم(CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)XMS2 DHX)
    کسی می دونه من چه کار کنم یه راهی بدید ( مهدی تو کجایی...... قرار بود کمکم کنید)

مورد اول به خاطر روشن بودن C1E هست ! تو SETUP برو به مسیر زیر اگه میخوای Disable ش کن !

کد:

ولی پیشنهاد میکنم بزار Enable باشه ، حرارت پردازنده در حالت idle کمتر میشه .

برنامه AI SUITE ی که تو CD خود مادربورد هست با ورژن های جدید BIOS ناسازگاری داره ! باید ورژن جدید برنامه رو دانلود کنی .

لینک دانلود آخرین ورژن با حجم 15MB :
    کد:
    در مورد اورکلاک رم برای تنظیم روی فرکانس 1066 میتونی این تغییرات رو اعمال کنی :

DRAM Voltage : 2.1V

تایمینگ ها رو هم در حالت defult استاندارد 5 5 5 18 تنظیم کن !

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

مورد اول به خاطر روشن بودن C1E هست ! تو SETUP برو به مسیر زیر اگه میخوای Disable ش کن !

کد:

برنامه AI SUITE ی که تو CD خود مادربورد هست با ورژن های جدید BIOS ناسازگاری داره ! باید ورژن جدید برنامه رو دانلود کنی .

کد:

سلام مهدی دستت درد نکونه
    خودم فکرش رو می کردم مشکل از این باشه
    درست بود من نسخه جدید رو دانلود کردم مشکل حل شود دستت درد نکونه

یه سوال این هست که اینجا نوشته بودید
    وقتی DSIBELSH کنم چه اتفاقی می افته یه خورده توضیح می دید خیلی خیلی ممنون می شم
    یه گزینه هم هست تو همون لیست که شما گفتیدCpu Configuration
    اولش نوشته MAX ... ( بلدش نیستم باقیش چی نوشته) بعد Disable نمی دونید اون چیه
    و بعد می شه یه اورکلاک خوب برای سی پی یو به من معرفی کنید( یعنی چی وی چی رو بالا ببرم) و تا چقدر و لتاژ چطوری؟ یه خوردت توضیح بدید ممنون می شم
    خوب یه چیزی دیگه الان
    رم رو اورش کردم روی باس 1066 و ولتاژ 2.100 دیشب اورش کرده بودم روی همی باس 1066 ولی با ولتاژ 2.400 بود ولی اصلان داغ نکرده بود خیلی خنک نسبت به رم های قبلی انگار هر چی اورش می کنیم اخم نمی کنه
    اقا مهدی می شه یه اور خوب هم برای رم معرفی کنید خوب باشه و به رم هم ضرر نزنه
    **
    راستی الان دمایی سی پی یو من 46 است سیستم 36
    من در کیس رو هر دو طرف رو باز کردمه یعنی همیشه این کار رو می کنم و بیشتر موقعه ها کولر رو روشن می کنم خنک می شه
    یه سوالی داشتم باید همیشه این برنامه AI SUITE باز باشه تا قطعات روی اورکلاک باشند ( یعنی تویه منویه پیش ساعت اسمش یادم نیست )
    یه سوال تخصصی دارم چرا نمی شه ولتاژ رو تویه همونBIOS تغییر داد؟( هم رم و هم سی پی یو)
    یه جمله اخریم رو هم بگم اینقدر باد این پاور زیاد هست باعث می شه باقی قطعات هم کمی خنک بشند
    منتظزر جوابتون هستم
    خدا حافظ

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

البته آقا مهدی که بگن حتماً درسته شک نکن اما هیچ وقت از تلاش هم باز نایست
    حتما" آقا مهدی درست میگن
    من هر تلاشی میکنم
    سخت افزار اصلا" برام مهم نیست که چه بلایی سرش میاد.
    موضوع مهم اینه که تو بایوس هیچ قسمتی رو برای تنظیمات سی پی یو پیدا نمیکنم

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

سلام مهدی دستت درد نکونه
    خودم فکرش رو می کردم مشکل از این باشه
    درست بود من نسخه جدید رو دانلود کردم مشکل حل شود دستت درد نکونه

یه سوال این هست که اینجا نوشته بودید

وقتی DSIBELSH کنم چه اتفاقی می افته یه خورده توضیح می دید خیلی خیلی ممنون می شم
    یه گزینه هم هست تو همون لیست که شما گفتیدCpu Configuration
    اولش نوشته MAX ... ( بلدش نیستم باقیش چی نوشته) بعد Disable نمی دونید اون چیه
    و بعد می شه یه اورکلاک خوب برای سی پی یو به من معرفی کنید( یعنی چی وی چی رو بالا ببرم) و تا چقدر و لتاژ چطوری؟ یه خوردت توضیح بدید ممنون می شم
    خوب یه چیزی دیگه الان
    رم رو اورش کردم روی باس 1066 و ولتاژ 2.100 دیشب اورش کرده بودم روی همی باس 1066 ولی با ولتاژ 2.400 بود ولی اصلان داغ نکرده بود خیلی خنک نسبت به رم های قبلی انگار هر چی اورش می کنیم اخم نمی کنه
    اقا مهدی می شه یه اور خوب هم برای رم معرفی کنید خوب باشه و به رم هم ضرر نزنه
    **
    راستی الان دمایی سی پی یو من 46 است سیستم 36
    من در کیس رو هر دو طرف رو باز کردمه یعنی همیشه این کار رو می کنم و بیشتر موقعه ها کولر رو روشن می کنم خنک می شه
    یه سوالی داشتم باید همیشه این برنامه AI SUITE باز باشه تا قطعات روی اورکلاک باشند ( یعنی تویه منویه پیش ساعت اسمش یادم نیست )
    یه سوال تخصصی دارم چرا نمی شه ولتاژ رو تویه همونBIOS تغییر داد؟( هم رم و هم سی پی یو)
    یه جمله اخریم رو هم بگم اینقدر باد این پاور زیاد هست باعث می شه باقی قطعات هم کمی خنک بشند
    منتظزر جوابتون هستم
    خدا حافظ
    اون رو اگه Disable كني باعث ميشه كه در همه مواقع پردازنده با حداكثر فركانس فعاليت كنه و اين يعني گرماي بيشتر ولي زماني كه Enable هست بستگي به اود پردازندت ضريب مولتي سيستم تغيير ميكنه و فركانس موقتا بالاتر ميره و دما در هنگام بيكاري پائينتر مياد
    اين نرم افزارم معمولا تنظيمات رو تو بايوس ذخيره ميكنه و نيازي به باز بودنش نيست
    دماي CPU‌فكر كنم بالا باشه آخه سيستم من با اور دماش 41 هست

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

کد:

کد:

سلام استاد
    يه سوال دارم
    با تغيير تايمينگ رم چه تغييراتي رو ميشه فهميد
    رم من OCZ 2G Dual 2*1 GOLD هست با باس 800 و مادربورد M2N-E مي خوام بدونم با تغيير تايمينگ به 1066 كه بالا گفتين تاثير داره تو پرفورمنس يا نه اصلا امكان پذير هست اينكارم ؟

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

منم یه نیمچه اورکلاکی زدم البته رسیدن به این کلاک با این CPU و مینبورد (IP35-Pro) خیلی راحته هرچند که کولینگ خوبی هم دارم Blue Orb II دما حداکثر به 51 میرسید (در حالت Idle دما 32-33 هست) . چون این خیلی راحت بود هدف بعدی 3.8Ghz هست اگر جواب داد میرم برای 3.9 .

Last edited by Bracket; 15-07-2008 at 21:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •