احتمالا بو بردن میخوام مدمشون رو بندازم سطل آشغال برم سمت ایرانسل دارن کاری میکنن فعلا بمونم. تا زمانی که این طرح باشه میمونم بعدش میرم یه مودم 4G میگیرم خودمو راحت میکنم. اینم شات خدمت شما.
![]()
احتمالا بو بردن میخوام مدمشون رو بندازم سطل آشغال برم سمت ایرانسل دارن کاری میکنن فعلا بمونم. تا زمانی که این طرح باشه میمونم بعدش میرم یه مودم 4G میگیرم خودمو راحت میکنم. اینم شات خدمت شما.
![]()
این اصلا جور درنمیاد 15 گیگ 50 هزار
20 گیگ 15000
شایدم واقعا می خوان به کاربرها حال بدن. اما گیگی 750 عجیبه
من خودم از مخابرات 100 گیگ یکساله گرفتم با مالیات 98000 ( البته به شکل گیگ اضافه و الا حساب اصلیو رو جور دیگه ای حساب می کنن)
Last edited by ak313; 16-03-2017 at 20:09.
دوست عزیز این 20 گیگ 1 ماهه برای همه وجود داره فقط اونهای که مودم جدید و طرح 10گیگ رو دارن تا زمان مصرفش و تموم شدن ممکنه تو پنل نباشه
کار شاخی هم نکردن تو این مدت و وضعیت نتشون
پینگ هم موقع دانلود میره روی1000
برای منم هستش منتهامن طرح3ماه100گیگ100تومن دارم![]()
طرح 20 گیگ 15 هزار خریدم
سرعت تا 300 میره البته آنتن دهی خوب نیس -87 rssi
sent from Huawei mate 8
منم همین طرحو خریدم. واسه من سرعت بین 400 تا 450 هستش. از لحاظ سرعت هیچ فرفی بین این و طرح قبلیم یعنی 4 مگ 15 گیگ 35 تومن نداره که روی 10 مگ ست شده بود ولی 4 مگ سرعت میداد. فعلا میصرفه ولی مطمئنا به زودی این طرحو برمیداره
دوستان این طرح 20 گیگ 15 هزار تومنی فقط یک ماه هست و مخصوص عید نوروز هست.یعنی بعد از عید همچین طرحی رو دیگه ندارن.
والا این طرح 100 100 یه طرح آشغال بیش نیست آنتن دهی افتضاح و پینگ فاجعه
ولی من یه دفه یه چیزی به زهنم رسید که مودمو ببرم روی سقف
برای همین مودم رو با یه هواکش لوله ای چوپوندم توی یه سطل نونی بعد به یه دسته بیل وصل کردم بردمش روی سقف
اینم وضعیتش
![]()
یعنی شما با وایمکست 20 مگ سرعت می گیری؟
کدوم 20 مگ!
سرعت اسمی که میده 4 مگ هستش سرعتم دو رو بره 400 تا 500 کیلو میرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)