1مگ کیلو بیتی چنده!همین الانش هم ایرانسل داره 10مگ رو راحت میده!
البته باید منتظر افتتاح رسمی هم بود
![]()
1مگ کیلو بیتی چنده!همین الانش هم ایرانسل داره 10مگ رو راحت میده!
البته باید منتظر افتتاح رسمی هم بود
![]()
عمده کابل کشی داخل شهرها بصورت کابل مسی است و حتی اگر مخابرات بخواهد سرعتهای بالاتر از ده مگ را ارایه دهد امکانپذیر نیست و باید هزینه هنگفتی برای تبدیل کابل ها انجام دهد.
در اینترنت موبایل هم عموم مردم هزینه بالای اینترنت پرسرعت بی سیم را نمیدن که دولت بخواد سرمایه گذاری کند و اینترنت پایدار با سرعت بالا به عموم مردم بده.
در بخش محتوا و دولت الکترونیک(آموزش,بهداشت و....)هنوز راه زیادی داریم تا حتی از سرعتهای موجود(1 مگ) استفاده مفید بشه.
مطمئن باش یا چنین سرعتی رو نمیده یا با قیمت فضایی میده که اصلا کسی طرفش نمیره فعلا تو اکانتینگشون محدودیت برا سرعت اعمال نکردن که اینجوریه الان 512وایمکس ماهی 25تومنه دیگه خودت حسابشو بکش
خط مسی تا 24مگ هم میکشه اگر سیم کشی درست باشه اگر خط تلفن 24مگ بکشه دان استریمو بزارن رو 24 مگ تو اکانتینگ باز بزارن و محدود نکنن 24مگو کامل میگیرید
حتی بعضیا که خط تلفنشون کنار مرکز مخابراتیه تا 28مگ هم میکشه خطشون
Last edited by farshad0123; 15-08-2014 at 15:33.
این همه پول داره از ما میگیره. خالا میخواد سرویس های خودشو ارتقا بده باید سر ما هم منت بذاره ؟!حتی اگر مخابرات بخواهد سرعتهای بالاتر از ده مگ را ارایه دهد امکانپذیر نیست و باید هزینه هنگفتی برای تبدیل کابل ها انجام دهد.
نمیتونه سرویس دهی کنه بکشه کنار که یه لایق کار بیاد انجامش بده !
مشکل همین لایق هست، که نیست.
البته باز این وزیر خیلی بهتر از قبلی ها در این مدت کار کرده.
Last edited by Firebirds; 15-08-2014 at 15:48.
من خط ده مگ از مخابرات شهرمون خریدم که نتونست ارایه بده و بیشتر از شش,هفت مگ نمیشه.از مسیولش هم پرسیدم گفت ما بین چند یوزر تست کردیم فقط یک یوزر تونست این سرعت را بگیره.
24 مگ در شرایط کابل کشی مناسبه و عمده کابل کشی های شهرها غیراستاندارده.
بشر هزار ساله داره خونه می سازه و ما هنوز نتونستیم خونه استاندارد در سطح عمومی در کشور داشته باشیم.
می خواستم بدونم برای استفاده از اینترنت ایرانسلی که سیم کارت
رو داخل مودم یو اس بی میذاریم و به کامپیوتر وصل میکنیم
برای تنظیمات چه شماره ای رو باید وارد کنیم بنظرم دو تا گزینه هست
یکی شماره و یکی دیگه هم هست ممنون میشم این دو تا رو بگین
دوست عزیز ... مگه من از سرعت بالا بدم میاد ؟ کی بدش میاد ؟ ولی وقتی به دلایل عدیده هزینه اینترنت تو این مملکت بالاست ، مسائل سیاسی محدودیت ایجاد می کنند و از همه مهم تر پهنای باند شاه راه های ورودی دیتا و اینترنت کشور در حال حاضر به شدت محدوده چه کار میشه کرد ؟
حالا اگر مسائل سیاسی و هزینه ها رو هم کنار بگذاریم .... اگه با پهنای باند کم کنونی هیچ گونه محدودیت سرعتی روی اینترنت موبایل اعمال نشه که نمیشه همون پهنای باند محدود رو هم بین چند صد کاربر که در آن واحد از یک BTS سرویس می گیرن تقسیم کرد !!
برای مثال شما تصور کن با در نظر گرفتن تمامی شرایط به صورت ایده آل تو این مملکت به BTS نزدیک مکانی که شما بهش متصل هستید 10Mbit پهنای باند اختصاص داده بشه و هیچ محدودیتی از نظر حجم و پهنای باند هم براش در نظر گرفته نشه ! اینطوری شاید به تعداد کمتر از انگشتان دست یوزر خیلی راحت این پهنای باند رو اشغال می کنند و بعد از چند ساعت به صورت کامل دیتا شبکه غیر قابل استفاده میشه !!
یعنی در عمل این وسط هم شما یوزر ضرر می کنی هم اپراتور که کیفیت ارائه خدماتش به شدت پایین میاد !
ولی اگر محدودیت سرعت و حجم برای همین مقدار محدود پهنای باند هم در نظر گرفته بشه هم کار من یوزر راه می افته هم اپراتور می تونه بهتر شبکه رو مدیریت کنه .
ولی تو یه کشور اروپایی و آمریکایی هم پهنای باند اینرتنت کشور به مراتب بالاست و هم قیمت ها به شدت پایین تر . اینجا اپراتور دستش بازه و از همه مهمتر براش صرفه اقتصادی داره تا برای مثال برای هر BTS نسل چهارمش مثلاً 100Mb/s پهنای باند ایده آل در نظر بگیره ... یا حتی با تعبیه چندین سامانه این مقدار پهنای باند رو در مکان های شلوغ حتی 3 الی 4 برابر کنه !
این ها به کنار من یه سوال از شما دارم ... حقیقتاً شما با این وضعیت مملکت و در مقایسه با وضعیت اینترنت ADSL کنونی چه نوع کاربردهایی داری که اینترنت موبایل با سرعت 1Mb/s نمیتونه نیازهای شما رو رفع کنه ؟ توجه کن من فقط در مورد اینترنت موبایل سوال کردم نه سرعت اینترنت به صورت کلی !!
به والله منم بدم نمیاد اینترنت رو با سرعت 10Mb/s تجربه کنم !!
Last edited by Mahdi_Moosavi; 15-08-2014 at 16:46.
در کشور مشکل پهنای باند وجود ندارد.
فردا پهنای باند اینترنت در ایران هزار برابر می شود، اگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)