آقا بعد از اینکه اون آپگریدی که گفتید رو نصب کردم ریــده شد به ماهواره.همه کانال ها پاک شد.الانم هر چی فرکانس شبکه های ایران رو روی بدر سرچ میکنم(مثلا 11900 , 27500 ,V)هیچکدوم رو پیدا نمیکنه.چیکار کنم؟![]()
گفتم که احتیاط کن..حالا مشکلی نیست ماهواره هایی که داری رو انتخاب کن سوییچ رو تعریف کن(مثلا هاتبرد خروجی شماره 1 یا عرب خروجی شماره 2.....) و سرچ کن
سرچ کلی هم که میکنی همه کنال های روی بدر رو پیدا میکنه ولی کانال هایی مثل 1 و 2 و 3 و استانی ها رو پیدا نمیکنه![]()
برو تو جستجوی دستی فرکانس بده میاره
فرکانس دادم دیگه.همه فرکانس های توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت رو هم دستی وارد کردم.پیدا نمیکنه.
فرکانس دستی وارد کن...
اگه شبکه های دیگه رو پیدا کرده پس مشکلی نیست یه خورده منو ها رو زیر و رو کن درست میشه مگه فارسی نیست منو هاش؟
رفتم تو قسمت Antena position.از اونجا LNB رو تغییر دادم به LNB 3 یعنی همونی که مال بدره(مال من LNB 1 مال هاتبرد و LNB 3 مال بدره.).بعد که سرچ کردم پیدا کرد.ولی حالا یه جوری شده که مثلا وقتی بخوام یک کانال از رو هاتبرد رو نگاه کنم باید برم رو LNB 1 تنظیم کنم و اگه بخوام برم یک کانال مثل شبکه 3 رو نگاه کنم باید برم دوباره تو تنظیمات و رو LNB 3 تنظیم کنم.ولی قبلا رو هر کانالی چه هاتبرد چه بدر درست نشون میداد.چیکار کنم که خودش سویچ کنه رو LNB ها؟
یعنی چی؟مگه سیو نکردی؟تو همون منو بگرد مشکل رو پیدا می کنی من هم منوهای این ریسیور رو یادم نیست دقیق..
الان با دکمه SAT روی کنترل میتونی شبکه های دو ماهواره رو از هم جدا کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)