یعنی امشب بوسنی آرژانتین مساوی بشه بهتر نست ؟
یکی حرف خوب زد اینجا واقعا نمیدومم ناراحت باشم یا خوشحال، حس عجیبیه
ولی افتخار میکمنم به این آبرومندانه بازی کردند
یعنی امشب بوسنی آرژانتین مساوی بشه بهتر نست ؟
یکی حرف خوب زد اینجا واقعا نمیدومم ناراحت باشم یا خوشحال، حس عجیبیه
ولی افتخار میکمنم به این آبرومندانه بازی کردند
داور و مسي 1 ايران 0، بچه ها مچّكريم! اگر جاي ايران يك تيم با نام و نشان تر بود اون صحنه رو پنالتي مي گرفت![]()
تنها کاری که فیفا میتونه برای جبران اشتباهات فاحش این بازی انجام بده اینه که این دوار رو بندازه بیرون و علیرضا فغانی رو بزار جاش .
اتفاقا تعویض ها خیلی هم خوب بود. جهانبخش اون پاس طلایی رو داد. خسرو و حقیقی هم عناصر دفاعی و دونده خوبی هستن. تیم واقعا به تعویض نیاز داشت.
کی روش عالی بود !
این آرژانتین ب2تا بازی با کمک داور و شانس و ... 6امتیازز گرفت
ولی مطمئنا اولین بازی مرحله حذفی یک شانزدهم راحت حذف میشه
واااااااای خدا چقد بد باختیم
چقد بدبختیم
خدااااااااااااا
![]()
امشب بوسنی و نیجریه بازی دارن .
بوسنی باید نیجریه رو ببره تا ما تو بازی اخر بوسنی رو بزنیم و بازی بعدی آرژانتین که با نیجریه هست آرژانتین ببره .
به این تیم افتخار نکنیم به کدوم تیم باید افتخار کنیم
مشخص شد عامل اصلی بازی سطح پایین تو نیمه اول و بازی قبل همین استرس و عدم خودباوری بود . بعد از دریبل مسعود شجاعی و اون موقعیت گوچی تیم به کل عوض شد و شد یه تیمی واقعاً در حد جام
فقط متاسفم کاپیتان تیم که باید بهش تکیه کنیم حسودیش شد از دریبل زنی بقیه و فکر کرد تو اون دقایق داره جلوی عربستان بازی میکنه نه آرژانتین و خودنمایی رو به حسرت یه ملت ترجیح داد
خیلی وقت بود برا باخت تیم ملی اشک نریخته بودم.....
افتخار میکنم بهشون.....![]()
.
نیمه دوم که ایران از استرس در اومد و اعتماد به نفس پیدا کرد واقعا زیبا بازی کرد این نشون میده که فوتبال ما پتانسل های بالایی داره و اگه یک سرمربی خوب مثل کیروش ( واقعا به داشتنش افتخار کردم افتخار کردم اون روی نیمکت ما نشسته ) با یک فدراسیون خوب ( نه مثل امثال کفاشیان ) کلا مسی و ... تو زمین بازی محو کرده بودند .. روی کار باشه میتونیم به بالاها فکر کنیم . اینه ایران ! اینـــــــه !
viva IRAN
.
Last edited by بانو . ./; 21-06-2014 at 22:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)