تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 266 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

آقا من ویندوز 7 نصب کردم ولی وقتی از هاردم که USB 3 هست، فایل انتقال میدم سرعت از 22 مگ بر ثانیه بیشتر نمیره. کسی میتونه لینک درایور USB 3 برای ویندوز 7 رو برام بزاره؟؟
    یک سوال دیگه اینکه من میخوام تا زمانی که لپتاپ به برق وصله، از باتری استفاده نکنه. چکار باید بکنم؟
    Last edited by misagh8900; 29-04-2014 at 09:22.

داره خودمونی میشه alittlequestion11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام

من در مورد استفاده ی بهینه ز باتری، حرف های خیلی متفاوتی شنیدم و گیج شدم!
    میشه بگید استفاده ی درست ازش چه طوره؟

مثلا وقتی در روز، 5 - 6 بار، هر بار برای مدت حدود یک ساعت باهاش کار دارم،چه کار کنم؟
    همش بزارم تا 100 پر بشه و به محض اینکه پر شد، درش بیارم و از باتری استفاده کنم؟
    یا بزارم روی همون 100 % باشه و همچنان به برق وصل باشه؟
    یا بزارم روی Conservation mode؟
    یا ... ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

من در مورد استفاده ی بهینه ز باتری، حرف های خیلی متفاوتی شنیدم و گیج شدم!
    میشه بگید استفاده ی درست ازش چه طوره؟

مثلا وقتی در روز، 5 - 6 بار، هر بار برای مدت حدود یک ساعت باهاش کار دارم،چه کار کنم؟
    همش بزارم تا 100 پر بشه و به محض اینکه پر شد، درش بیارم و از باتری استفاده کنم؟
    یا بزارم روی همون 100 % باشه و همچنان به برق وصل باشه؟
    یا بزارم روی Conservation mode؟
    یا ... ؟
    در این مورد حرف های زیادی مطرح است.
    اما بنظرم نباید بگذارید که باتری دایما فول شارژ و خالی شود.
    همینکه در این مواقع حالت Conservation mode فعال باشد تا باتری بیش از 60درصد شارژ نشود، به همین دلیل است که فول شارژ شدن و باقی ماندن باتری در این حالت زیاد مفید نیست.

4. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alittlequestion11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

در این مورد حرف های زیادی مطرح است.
    اما بنظرم نباید بگذارید که باتری دایما فول شارژ و خالی شود.
    همینکه در این مواقع حالت Conservation mode فعال باشد تا باتری بیش از 60درصد شارژ نشود، به همین دلیل است که فول شارژ شدن و باقی ماندن باتری در این حالت زیاد مفید نیست.
    ممنون
    به نظرتون اگه مثلا 45% شارژ داشته باشه، بزارم خالی بشه و بعد دوباره بزارم تو شارژ (تا 60% - conservation) یا اینکه همون 45% که هست بزارم تو شارژ؟

داره خودمونی میشه mohsen_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Lahijan

پيش فرض

آقا من ویندوز 7 نصب کردم ولی وقتی از هاردم که USB 3 هست، فایل انتقال میدم سرعت از 22 مگ بر ثانیه بیشتر نمیره. کسی میتونه لینک درایور USB 3 برای ویندوز 7 رو برام بزاره؟؟
    یک سوال دیگه اینکه من میخوام تا زمانی که لپتاپ به برق وصله، از باتری استفاده نکنه. چکار باید بکنم؟
    لینک دانلود درایور usb3 برای ویندوز7
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همچنین برای اینکه وقتی لپ تاپ تو برقه از باتری استفاده نکنه کافیه conservation mode رو فعال کنید

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون
    به نظرتون اگه مثلا 45% شارژ داشته باشه، بزارم خالی بشه و بعد دوباره بزارم تو شارژ (تا 60% - conservation) یا اینکه همون 45% که هست بزارم تو شارژ؟
    باز اینطور که من فهمیدم، نباید بگذارید باتری کامل خالی شود. این شوک دادن های پر شدن و خالی شدن کامل، برای باتری مضر است.

در نتیجه شما الان در هر وضعی که هست، مثلا در همین 45 درصد به برق وصل کنید و بعد حالت Conservation mode را فعال کنید.

8. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

باز اینطور که من فهمیدم، نباید بگذارید باتری کامل خالی شود. این شوک دادن های پر شدن و خالی شدن کامل، برای باتری مضر است.

در نتیجه شما الان در هر وضعی که هست، مثلا در همین 45 درصد به برق وصل کنید و بعد حالت Conservation mode را فعال کنید.
    دوستان در مورد باتری بگم که لب تابم همش به برقه همیشه هم تا 60% میزارم پر شه فقط گاهی اوقات اگه یادم بیفته (اونم تو 2ماه یک بار) میزنم تا 100 پر شه بعدش از برق در میارم تا برسه به 20% یا 30% درصد بعد دوباره میزنم برق بره تا 60
    برنامه battery care م نصب کردم(البته آخرین آمارم واسه 2 تا 3 هفته پیشه)درصد خرابی باتری (wear level) رو 2.5 نشون میده

10. این کاربر از donkeyoxte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir693's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض سلاام. من رو لپ تاپم ویندوز 7 زده بودم اما دیروز عوضش کردم . مشکلم اینجاست که وقتی لپ تاپو از شارژر در میارم چراغ led باطری روشن میمونه دقیق مطمعا

سلاام. من رو لپ تاپم ویندوز 7 زده بودم اما دیروز عوضش کردم. مشکلم اینجاست که وقتی لپ تاپو از شارژر در میارم چراغ led باطری ک

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض سلاام. من رو لپ تاپم ویندوز 7 زده بودم اما دیروز عوضش کردم . مشکلم اینجاست که وقتی لپ تاپو از شارژر در میارم چراغ led باطری روشن میمونه دقیق مطمعا

سلاام. من رو لپ تاپم ویندوز 7 زده بودم اما دیروز عوضش کردم . مشکلم اینجاست که وقتی لپ تاپو از شارژر در میارم چراغ led باطری روشن میمونه دقیق مطمعا نیستم که قبلا خاموش بود . احتمال میدادم ک از ویندوز باشه میخواستم بدونم کسی از دوستان میتونه جواب منو بده. وقتی که دستگاهو از شارژ در میارید چراغ ledباطری همچنان روشنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

لطف کنید سریع جواب بدید خیلی ممنون سلاام. من رو لپ تاپم ویندوز 7 زده بودم اما دیروز عوضش کردم . مشکلم اینجاست که وقتی لپ تاپو از شارژر در میارم چراغ led باطری روشن میمونه دقیق مطمعا نیستم که قبلا خاموش بود . احتمال میدادم ک از ویندوز باشه میخواستم بدونم کسی از دوستان میتونه جواب منو بده. وقتی که دستگاهو از شارژ در میارید چراغ ledباطری همچنان روشنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •