سلام.
یکسری سایت مینویسم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچیزی که خواستید توی اینها نبود توی گوگل به این حال سرچ کنید
اسم فیلم + subtitles
اگه هم فارسی میخواین بخش نرمافزاری همین فروم قسمت دانلود زیرنویس ( اما بدون درخواست )
سلام.
یکسری سایت مینویسم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچیزی که خواستید توی اینها نبود توی گوگل به این حال سرچ کنید
اسم فیلم + subtitles
اگه هم فارسی میخواین بخش نرمافزاری همین فروم قسمت دانلود زیرنویس ( اما بدون درخواست )
دستت درد نكنه. راستي براي زيرنويس گذاشتن حتما بايد فرمت فيلم DIVX باشه؟
سلام.
نفهمیدم درست منظورتون رو.
شما میتونید از km player برای دیدن فیلم هاتون استفاده کنید حالا برای هر فرمتی بعد با این مولتی مدیا زیرنویس هم روش لود کنید.
ببخشید من با چه برنامه ای می تونم یک فایل زیرنویس انگلیسی با فرمت ass رو باز کنم و ترجمه کنم
فکر کنم خیلی از دوستان دنبال این باشند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو به
control panel /regional and language/
از تب بالا دومین گزینه
details/advanced
یه تیک به گزینه اول extended support بده
بعد regional and language option تب سوم advanced بذارش روی farsi
![]()
اینطوری تمام فونتهای داخل ویندوز به فارسی ترجمه می شوند این گزینه رو مایروسافت برای همین گذاشته که زبان های غیر اینگلیسی دچار مشکل نشوندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای نصب فونت فارسی و یونیکد و .....
اول از هم به کنترل پنل رفته
قسمت regional and language
در زبانه ی language کادر پایین گزینه ی اول رو تیک زده سی دی ویندوز هم وارد و بعد apply میزنیم
به قسمت details رفته و اونجا که نوشته add زبون شیرین فارسی هم اضافه میکنیم و بعد اوکی میکنیم.
حال به زبانه ی advance رفته و زبان رو فارسی گذاشته و از کادر پایین گزینه های مربوط به arabic رو هم تیک گذاشته
apply و سپس ok کرده و ری استارت.
سايتها خيلي خوبن مرسيفيلمهايي بوده كه من هر چي دنبال زيرنويسش بودم پيدا نكردم.. ولي شما به كمك من شتافتين
يك دنيا ممنون
برنامه ای معرفی بکنید که باهاش بشود زیرنویس sub/idx ساخت
سلام.
با استفاده از برنامه subtitle workshop به راحتی می تونید زیرنویس خودتون رو به هر شکل ( پسوندی ) که می خوان تبدیل و درست کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)