تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 99 اولاول ... 4282888990919293949596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 988

نام تاپيک: آرشیو / FIVB World League 2014 | با حضور ایران

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

چرا برزیل خسته نبود ؟ مگه سه شب پشت سر هم بازی نمی کردن؟ نکنه اونا روباتن و خسته نمیشن و فقط ایرانی ها خسته میشن و میبازن، خوبه این بهانه خستگی رو برای باخت ایران دارین وگرنه چجوری توجیه میکردین بازی افتضاح ایران جلوی قدرت برتر والیبال جهان یعنی United States Of America.
    شما یکجور میگید انگار طرف صحبتتون سخنگوی تیم ملی که در جمع حاضره هست
    دوست عزیز اینجا کسی تاکید بر خستگی نکرد اتفاقا! همه موافقن ایران بد بازی کرد البته خستگی قطعا تاثیرگذار بوده اما وقتی مربی ایران خودش باخت رو به خستگی ربطی نداده، حالا هزاربار اقای محتشمیان بگه! مگه قراره درست باشه؟

البته یک نکته رو فراموش نکنید بازیکن های ایرانی تجربه مسابقاتی با این شدت فشردگی رو نداشتن ولی تیم برزیل دیگه براش عادی شده اینقدر که در لیگ جهانی حاضر بوده
    نجوه بدنسازی، امادگی بدنیشون که حتی خیلی ساده از ظاهرشون هم مشخصه(من شیفته بازی فرهاد قائمی هستم ولی شما نمیتونی امادگی بدنیشو فرضا با والاس مقایسه کنی!!!)

2. 9 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

بنظرتون اگه امریکا تو این مسابقات اول بشه ، بعد سال بعدش مثل اسپانیا دهنش سرویس میشه ؟ ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

مطمئن باشید شرایط تو سال بعد فرق میکنه و امریکا به این راحتی نمیتونه جولان بده ولی یه بدی داره برای ما که همون بازی اول میخوریم به تورشون
    بازی امشب در شرایط برابری با ایتالیا برگزار میشه(البته روی کاغذ و حدس و گمان) انشاالله مدال رو بگیریم که کارمون رو تکمیل کرده باشیم

5. 3 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

من که فکر کنم بچه ها به چند دلیل بازی دیشب رو باخت که همه اینها با همدیگه باعث باختمون شد:
    1- تیم ایران خسته بود و آمریکا استراحت کرده که ضریب خطا و اشتباه تیم خسته رو کاملا بالا میبره. (در انتها در این خصوص کاملا توضیح داده ام)
    2- کمبود تجربه تورنمنتهای فشرده ای در این سطح
    3- روحیه حساس بچه ها که با 3 تا امتیاز عقب افتادن نظم تیمی شون بهم میریزه و اگر تیم مقابل هم در ادامه کم اشتباه باشه باز هم بیشتر عقب میفتند مثل بازی دیشب. که همه اینها هم به دلیل تجربه کم بچه ها در بازیهائی با این سطحه
    3- مصدومیت بازیکنان اصلی تیم مثل شهرام محمودی و فشار اومدن به بقیه بازیکنها و خسنگی مضاعف و مستعد شدن برای مصدومیت های جدید به دلیل خستگی زباد. شما نگاه کن تو بازی دیشب بعد از مصدومیت موسوی بازیکنان جایگزین در چه حدی از لحاظ فنی و هماهنگی بودند! یه پاس سرعتی رو طرف نمیتونست بزنه! و جاخالی مینداخت!! غفور و قائمی هم دیگه توانی براشون نمونده بود.
    4- جلوی تیمهای قدرتی + سرویس زن ، همیشه مشکل داشتیم و داریم. آمریکا یه تیم کاملا قدرتی + بهترین سرویس زنهای جام.

این لیگ جهانی کلا برنامه ریزی غلطی داره و بدون تردید خستگی روی همه تیمها تاثیر منفی زیادی داشته و ضریب خطا و اشتباه تیم خسته رو کاملا بالاتر میبره. بویژه که تو هربازی یه تیم استراحت کرده و تازه نفس با یه تیم خسته که کمتر از 24 ساعت پیش یه بازی سنگین داشته روبرو میشد!!. همه اونهائی که باشگاه ورزشی میرن میدونند که یه ورزش ساده 2 ساعته باعث میشه شما فرداش دیگه حال ورزش کزدن نداشته باشین واسه همین هم یاشگاه ها معمولا یک روز درمیون هستند! نمونه اش گروه خودمون رو مثال بزنیم:
    - روسیه تازه تفس ، ایران تازه نفس رو زد. (روند عادی و عادلانه)
    - برزیل تازه نفس ، روسیه خسته رو له کرد. ( عیر عادلانه)
    - ایران یک روز استراحت کرده تازه نفس، همون برزیل خسته رو له کرد! (غیر عادلانه)
    - آمریکا تازه نفس ، ایران خسته رو له کرد. (غیر عادلانه)
    - همون برزیل خسته که از ایران باخت ، تونست ایتالیای میزبان اما خسته رو ببره. ( روند عادی و عادلانه)

یعنی بازیهای سنگینی در این سطح رو میشه هر روز یه تیم انجام بده؟ حداقل درستش این نیست که هردو تیم باید شرایط استراحت یکسان داشته باشند؟ یعنی هردو خسته و یا هردو تازه نفس باشند. من که میگم روی کیفیت همه تیمها تاثیر منفی و قوی خودشو اثبات کرده.
    Last edited by parsicola; 20-07-2014 at 09:42.

7. 6 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این دوتا وسط بازی برزیل- ایتالیا داشتن غیبت میکردن :

9. 6 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

پخش مستقیم لیگ جهانی والیبال 2014 - فینال و رده بندی - یکشنبه 29 تیرماه 1393 - ایتالیا - شهر فلورانس
    زمان رده بندی
    ساعت 20 به وقت ایران ایران-ایتالیا
    شبکه های پوشش دهنده این بازی:
    bein sport hd 2/11-polsat sport /hd -Ita 340 A
    زمان فینال
    ساعت 23 به وقت ایران آمریکا-برزیل
    شبکه های پوشش دهنده این بازی:
    rai sport 1 - bein sport hd 2/11 -polsat sport /hd-Ita 340 A-ntv spor
    نوع بازگشایی فرکانس مسیر شبکه
    کد بیس

Biss Key: A0 21 23 00 35 46 14 00
    11054
    h
    30000
    42 درجه ترکست ntv spor
    ----- مخصوص 12380
    h
    27500
    مسیر 26 درجه بدر bein sport hd 2
    ----- مخصوص 12341
    h
    27500
    مسر 26 درجه بدر bein sport hd 11
    شیرینگ اینرنتی
    11804
    v
    27500
    مسیر 13 درجه هارتبرد rai sport 1/2
    شیرینگ اینترنی 11158
    v
    27500
    مسیر 13 درجه هارتبرد polsat sport /hd
    به صورت فید بازگشایی با کد بیس
    CW: 5E 23 FF 80 F5 80 6C E1
    10996
    v
    7200
    مسیر 7 درجه ita 340 a

11. 4 کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

دیشب شبکه ورزش (ایتالیا + برزیل) که تصاویر اهسته بسیار کمتری نسبت به شبکه 3 پخش کرد و برخی صحنه های عجیب و غریب از تماشاگران را نشون میداد!(شاید به نطر من این طور بود!)
    فکر کنم می خواست ببیندگان با اعصاب داغون شبکه سه را کمی اروم کنه!

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    یک سوال خیلی مبتدیانه
    شیرینگ اینترنتی یعنی چی ؟ بنده ماهواره ندارم ولی امشب چون بازی ها را جایی مهمان هستم شاید بشه از ماهواره اونا دید
    ماهواره شون خیلی معمولی است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    یک سوال خیلی مبتدیانه
    شیرینگ اینترنتی یعنی چی ؟ بنده ماهواره ندارم ولی امشب چون بازی ها را جایی مهمان هستم شاید بشه از ماهواره اونا دید
    ماهواره شون خیلی معمولی است
    شیرینگ اینترنتی یا همون کارت شیرینگ .. یعنی یکی میره کارت شبکه های مختلف رو میخره و به وسیله اینترنت و سرور .کارت ها رو بین بقیه به اشتراک میگذاره
    مشخصه بارز دستگاهی که شیرینگ رو ساپورت میکنه اینه که یا پورت لن داره یا انتن وایرلس داره ..یعنی باید توانایی اتصال به اینترنت رو داشته باشه تا بتونه به سرور وصل بشه ..البته انواع دیگه ای هم هست که خارج موضوع این تاپیک هست مثل شیرینگ هوایی و ...
    ببخشید از دوستان به دلیل اف تاپیک اما این روز ها زیاد سوال میشه گفتم شفاف سازی کنیم : دی

15. 9 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تو اذربایجان یه قانونی هس که میگه:
    به فرزندان خود شنا ، سوارکاری و تیراندازی نیاموختید هم نیاموختید، والیـبـــــــــال حتما بیاموزید.

یادمه من از دوران خردسالی همیشه دنبال نفراتی بودم که بیان فوتبال بازی کنیم اما مگه پیدا میشد، هر کوچه و باغی میرفتم ملت یک نخ کشیدن از این سر کوچه به اون سرش داشتن والیبال بازی میکردن. کافیه یک بار بریم 13 بدر بساط والیبال ملت به راه میشه

17. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •