سلام دوستان ممنون محمد و بقیه ی دوستان !!! ...
ببین پویان جان پویان بودی؟... اگه من میخواستم به اطلاعاتی که در ریویو ها و تو سایت ها بود قانع باشم پس نمیومدم از کسی که تجربه داره سوال کنم !!!چون تو اطلاعات 555 رو بهتر دونستن و چندین تا جایزه هم برده پس باید همون موقع میرفتم 555 بگیرم ! اما اینکارو نکردم ! در جواب قسمت اخر حرفت ...
الان یه چیز هر دوی 485 و 555 اوپن هستند که هیچ... اما خوب من یه کم گیج شدم کاری به نقد ها ندارم به نظر ها و مطالب تاپیک کار دارم و کسایی که تجربه به صورت عملی دارن ! یکی میاد میگه باس 485 عمیق تر هست و برای موسیقی مناسب تره بعدش گفته شده کیفیت 555 نسبت به 485 از زمین تا اسمون فرق داره و بهتره برای همین من گیج شدم چرا ؟ چون خودم تجربه عملی از این دو هدفون نداشتم !!!
برای خودم باس و کیفیت کلی و قابل قبول صدا خیلی مهمه و از طرفی هم گفتم چون هدفون چندین ساعت روی گوشم میمونه
مسلما جنس ابری که در ear های هدفون به کار میره برام خیلی مهم هست که گوش عرق کمتری بکنه و کمتر خسته بشه ! ...
و ممکنه من با هدفون فیلم هم ببینم اما 70 % از کارم برای گوش کردن به موسیقی هست ! ...
ولی با دیدن عکسش فک کنم ابر 485 نرم تر و راحت تر باشه ! ... با این حال ممنون میشم بگید چه کنم !

... اگه من میخواستم به اطلاعاتی که در ریویو ها و تو سایت ها بود قانع باشم پس نمیومدم از کسی که تجربه داره سوال کنم !!!چون تو اطلاعات 555 رو بهتر دونستن و چندین تا جایزه هم برده پس باید همون موقع میرفتم 555 بگیرم ! اما اینکارو نکردم ! در جواب قسمت اخر حرفت ...

اين شكل مدل DR-BT101/W سوني هست كه البته اصلا نميدونم چه كيفيتي داره و چه فاكتوري از خواسته هاي من رو داره. قيمت هم هر چه كمتر بهتر! زير ۱۰۰ تومان حتما. با توجه به اينكه هيچ تجربه اي در امر هدست بلوتوس ندارم ممنون ميشم دوستان كمك كنند كه چه مدلي و از چه برندي مناسب من هست.﴿از مدلهاي تو گوشي و پشت سر و ... خوشم نمياد﴾