تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 752 اولاول ... 4282888990919293949596102142192592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام دوستان ممنون محمد و بقیه ی دوستان !!! ...
    ببین پویان جان پویان بودی؟ ... اگه من میخواستم به اطلاعاتی که در ریویو ها و تو سایت ها بود قانع باشم پس نمیومدم از کسی که تجربه داره سوال کنم !!!چون تو اطلاعات 555 رو بهتر دونستن و چندین تا جایزه هم برده پس باید همون موقع میرفتم 555 بگیرم ! اما اینکارو نکردم ! در جواب قسمت اخر حرفت ...

الان یه چیز هر دوی 485 و 555 اوپن هستند که هیچ ... اما خوب من یه کم گیج شدم کاری به نقد ها ندارم به نظر ها و مطالب تاپیک کار دارم و کسایی که تجربه به صورت عملی دارن ! یکی میاد میگه باس 485 عمیق تر هست و برای موسیقی مناسب تره بعدش گفته شده کیفیت 555 نسبت به 485 از زمین تا اسمون فرق داره و بهتره برای همین من گیج شدم چرا ؟ چون خودم تجربه عملی از این دو هدفون نداشتم !!!
    برای خودم باس و کیفیت کلی و قابل قبول صدا خیلی مهمه و از طرفی هم گفتم چون هدفون چندین ساعت روی گوشم میمونه
    مسلما جنس ابری که در ear های هدفون به کار میره برام خیلی مهم هست که گوش عرق کمتری بکنه و کمتر خسته بشه ! ...
    و ممکنه من با هدفون فیلم هم ببینم اما 70 % از کارم برای گوش کردن به موسیقی هست ! ...
    ولی با دیدن عکسش فک کنم ابر 485 نرم تر و راحت تر باشه ! ... با این حال ممنون میشم بگید چه کنم !

داره خودمونی میشه Amir Yousof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون ولی همون بیسیم بودنش برام مهمه فقط یک سوال داشتم اونم اینه که این بیسیم ها صدای پس زمینه خش... خش... یا هیس... هیس... ندارن ؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوستان ممنون محمد و بقیه ی دوستان !!! ...
    ببین پویان جان پویان بودی؟ ... اگه من میخواستم به اطلاعاتی که در ریویو ها و تو سایت ها بود قانع باشم پس نمیومدم از کسی که تجربه داره سوال کنم !!!چون تو اطلاعات 555 رو بهتر دونستن و چندین تا جایزه هم برده پس باید همون موقع میرفتم 555 بگیرم ! اما اینکارو نکردم ! در جواب قسمت اخر حرفت ...

الان یه چیز هر دوی 485 و 555 اوپن هستند که هیچ ... اما خوب من یه کم گیج شدم کاری به نقد ها ندارم به نظر ها و مطالب تاپیک کار دارم و کسایی که تجربه به صورت عملی دارن ! یکی میاد میگه باس 485 عمیق تر هست و برای موسیقی مناسب تره بعدش گفته شده کیفیت 555 نسبت به 485 از زمین تا اسمون فرق داره و بهتره برای همین من گیج شدم چرا ؟ چون خودم تجربه عملی از این دو هدفون نداشتم !!!
    برای خودم باس و کیفیت کلی و قابل قبول صدا خیلی مهمه و از طرفی هم گفتم چون هدفون چندین ساعت روی گوشم میمونه
    مسلما جنس ابری که در ear های هدفون به کار میره برام خیلی مهم هست که گوش عرق کمتری بکنه و کمتر خسته بشه ! ...
    و ممکنه من با هدفون فیلم هم ببینم اما 70 % از کارم برای گوش کردن به موسیقی هست ! ...
    ولی با دیدن عکسش فک کنم ابر 485 نرم تر و راحت تر باشه ! ... با این حال ممنون میشم بگید چه کنم !
    البته اعتراف میکنم اون موقع که من گفتم تفاوتشون خیلی زیاده یه مقدار هم اغراق کردم. ولی انصافا صدای 555 زنده تر و شاداب تره و یه حس دیگه ای بهت میده. این هم که بحث راحتی رو مطرح کردم به خاطر این بود که مثلا خود من یه وقتایی میشه 10 ساعت هدفون رو گوشمه (حالا نه به طور مداوم.و مسلما نه همیشه در حال پخش آهنگ). ولی برای همچین استفاده ای کوچکترین تفاوت ها هم بزرگ جلوه میکنند. وگرنه 485 از نظر راحتی خیلی عالی هست. اینجا بحث بین خوب و بهتره. این که گفتی عرق کردن اینا اصلا جنسشون طوری نیست که گوش عرق کنه. چه HD555, چه HD485 و چه HD435. جنس ابر 555 نسبت به 485 مرغوب تره (چون خودم در عمل دیدم دارم میگم). در کل به نظر من ارزشش رو داره آدم هزینه ی بیشتری بکنه 555 بخره. به نظر من یکی از بهترین هدفوناییه که میشه بدون آمپ ازش صدای خوب گرفت.

4. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون فقط قیمت دقیقش رو میدونی حدودا ؟ممنون ...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

قیمت دقیق رو که نمیدونم. ولی حدود 150 الی 160 باید باشه.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون ولی همون بیسیم بودنش برام مهمه فقط یک سوال داشتم اونم اینه که این بیسیم ها صدای پس زمینه خش... خش... یا هیس... هیس... ندارن ؟
    بهرحال باید آمادگی این رو داشته باشی که با افزایش فاصله از base، اگه حتی بصورتی که چندان محسوس نباشه نویز شنیدی، خیلی ناراحت نشی ... هدفون بیسیم، بخصوص در محدوده زیر 100 تومن کیفیتش همینه .. خوبه، اما عالی نیست .. در واقع هدفون بیسیم قراره براساس کارکردش (=بیسیم بودن) بر هدفون باسیم هم رده اش ترجیح داده بشه ..

اگه دوست داشتی در این مورد (=کیفیت هدفون بیسیم) چند خط بیشتر بخونی، این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین.
    قیمت دقیق رو که نمیدونم. ولی حدود 150 الی 160 باید باشه.
    آره - منم آخرین قیمتی که یادداشت کرده بودم 155 تومنه ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اوه قیمت رفت بالا خیلی ........ وللی فکر میکنم ارزشش رو داره !
    راستی برای پی اکس 100 یه فیش استریو 3.5 گلد داشتیم اومدیم لحیم کنیم سیمش بهش لحیم نمیگرت حالا فردا میخوام رو یه قلع دیگه هم تست کنم البته پیشه یه مغازه که کارش تعمیر هدفون و لوازم صوتی هست و اشنا هم هست بردیم که اینجوری شد !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان يه هدست بزرگ بلوتوس كه بالاي سر قرار بگيره براي استفاده موبايل و همچنين فيلم و موزيك ميخوام، همچنين ميخوام در ويندوز ۷ هم بشه به راحتي باهاش كار كرد و سازگاري كامل رو با برنامه هاي معروف مثل اسكايپ و مسنجرهاي معروف براي Voip داشته باشه. از نظر ظاهر يه همچنين شكلي مد نظرم هست اين شكل مدل DR-BT101/W سوني هست كه البته اصلا نميدونم چه كيفيتي داره و چه فاكتوري از خواسته هاي من رو داره. قيمت هم هر چه كمتر بهتر! زير ۱۰۰ تومان حتما. با توجه به اينكه هيچ تجربه اي در امر هدست بلوتوس ندارم ممنون ميشم دوستان كمك كنند كه چه مدلي و از چه برندي مناسب من هست.﴿از مدلهاي تو گوشي و پشت سر و ... خوشم نمياد﴾

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان يه هدست بزرگ بلوتوس كه بالاي سر قرار بگيره براي استفاده موبايل و همچنين فيلم و موزيك ميخوام، همچنين ميخوام در ويندوز ۷ هم بشه به راحتي باهاش كار كرد و سازگاري كامل رو با برنامه هاي معروف مثل اسكايپ و مسنجرهاي معروف براي Voip داشته باشه. از نظر ظاهر يه همچنين شكلي مد نظرم هست اين شكل مدل DR-BT101/W سوني هست كه البته اصلا نميدونم چه كيفيتي داره و چه فاكتوري از خواسته هاي من رو داره. قيمت هم هر چه كمتر بهتر! زير ۱۰۰ تومان حتما. با توجه به اينكه هيچ تجربه اي در امر هدست بلوتوس ندارم ممنون ميشم دوستان كمك كنند كه چه مدلي و از چه برندي مناسب من هست.﴿از مدلهاي تو گوشي و پشت سر و ... خوشم نمياد﴾
    گزینه های هدفون بلوتوث موجود که خیلی محدوده البته .. باید بلند شی بری یکی از پاساژهای کامپیوتری ببینی چی گیر میاری ... جنس های خوب اغلب نزدیک به همین عدد 100 تومن میشن و تازه باز هم کیفیت شون در حد "عالی" نیست و بیسیم ها محدودیت های خودشون رو دارن (این پست من رو نگاهی بنداز در این باره)

جدا از بلوتوث، اگه بحث ات کلاً روی بیسیم باشه ... سونی، فیلیپس، کریتیو، لاجیتک هرکدوم یه مدل در این بازه قیمت داره .. اینها بلوتوث نیستن، اما بهرحال از پروتکل های بیسیم مشابه پیروی می کنن ... کیفیت صداشون هم خوب و خیلی خوبه ... باز همون بحث بالا هم دوباره مطرحه و اگه یه نفر بتونه کارش رو با گزینه های باسیم هم راه بندازه، بد نیست اگه تغییر نظر بده ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

گزینه های هدفون بلوتوث موجود که خیلی محدوده البته .. باید بلند شی بری یکی از پاساژهای کامپیوتری ببینی چی گیر میاری ... جنس های خوب اغلب نزدیک به همین عدد 100 تومن میشن و تازه باز هم کیفیت شون در حد "عالی" نیست و بیسیم ها محدودیت های خودشون رو دارن (این پست من رو نگاهی بنداز در این باره)

جدا از بلوتوث، اگه بحث ات کلاً روی بیسیم باشه ... سونی، فیلیپس، کریتیو، لاجیتک هرکدوم یه مدل در این بازه قیمت داره .. اینها بلوتوث نیستن، اما بهرحال از پروتکل های بیسیم مشابه پیروی می کنن ... کیفیت صداشون هم خوب و خیلی خوبه ... باز همون بحث بالا هم دوباره مطرحه و اگه یه نفر بتونه کارش رو با گزینه های باسیم هم راه بندازه، بد نیست اگه تغییر نظر بده ..
    ممنون، اگر موارد مصرف من رو دقت كرده باشيد بايد بلوتوس باشه كه من بتونم با موبايل و كامپيوتر هر دو كار كنم چون موبايل غير بلوتوس قبول نميكنه، ضمن اينكه خودم به شدت در تكنولوژي بيسيم دوست دارم با بلوتوس كار كنم چون از هر لحاظ امكانات بيشتري رو در اختيار قرار ميده، خواستم از يكي از دوستان آگاه مدل هاي بلوتوس موجود در ايران به همراه قيمتشون و امكاناتش رو داشته باشم كه ببينم كدوم رو بخرم، اگر لينكي هم براي چنين مقايسه اي از سايت يا فروشگاهي باشه ممنون ميشم. اصلا هم تو مايه قيمت ها نيستم و همينطور كه گفتم تجربه اي در خريد هدست ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •