تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 278 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان دیجی کالا دوباره اورده تو مشخصات پاینش مشکی نوشته اما بالاش تصاویر نوک مدادیه حالا کدوم درسته ؟ اینم از وضعیت سایتای فروس..در ضمن چرا مدل بدون لمسی مات رو نمیاره ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان دیجی کالا دوباره اورده تو مشخصات پاینش مشکی نوشته اما بالاش تصاویر نوک مدادیه حالا کدوم درسته ؟ اینم از وضعیت سایتای فروس..در ضمن چرا مدل بدون لمسی مات رو نمیاره ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکیش دو رنگه
    بعبارتی فریم و قاب پشتی نمایشگر برنگ سیاهه و قاب صفحه کلید نقره ای. ترکیب جالبیه
    مشخصات و قیمتش هم بنظرم عالیه و همونه که خیلیها از قیمت بالاش می نالیدند : 3.899.000 (FHD IPS - Glossy - Tochscreen - 4GB Dedicated VRAM - 8GB Ram) ولذا فکر کنم زود تموم کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

کاش پشتش کامل مشکی بود در ضمن این مدلش که دیجی کالا زده بدون ویندوز اورجینال و براق هست موقع کار کردن تو خونه نور لامپ یا نور خورشید از پنجره بهش میخوره انعکاس میده کلا رو اعصابه براقش. کار کردن تو بیرون هم باس بیخیالش شد.لمسیش هم با یه اشاره کوچولوی دست صفحه 20بار عقب جلو میره بازی میکنه اینم رو اعصابه میتونید کلیپ دومی که اقای جواد وکیلی موقع کار با لمسیش تو صفحه 6 گزاشته رو خودتون دانلود کنید ببینید ..کاش مدل 2 گیگ بدون لمسی مات ipsویندوز اورجینال و مشکی با گارانتی یکپارچه ایسوس داشت.من دنبال این کانفگیشم.
    Last edited by blackkk; 28-12-2013 at 10:55.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

خب همون ویندوز اصلی که روی لپتاپها میریزند خودش حدود 80 تا 100 دلار میکشه روی قیمتش!
    ضمن اینکه شما بعد از مدتی کار با ویندزو اصل بدلایل متعدد از جمله کند بودنش (چون برنامه های زاید زیادی از طرف کارخونه روی اون نصب شده) و همچنین چون نسخه ی
    دلخواه و کاستومایز شده ی خودتون نیست و دلایل دیگه ... احتمالش زیاده پاکش کنید و خودتون یک ویندوز سرحال و بهتر نصب کنید. بهمین دلایل شخصا از قدیم تابحال هیچکدوم
    از ویندوزهای اصلی روی لپتاپهایی که دستم بوده رو نگه نداشتم فقط به حفظ یک نسخه ی پشتیبان روی DVD اکتفا کردم. بابت اون ویندوز اصل ِ بیخود یک پول الکی فقط از جیبم رفته.
    از این جهت فکر کنم خیلی بهتره که ویندوز نداشته باشه
    البته کاربرهایی که نصب درست ویندوز و پیکربندی های نرم افزاریش رو بلد نیستند (95 درصد مردم جامعه!) بهتره سراغ ویندوز اصل برن
    Last edited by 3274; 28-12-2013 at 10:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

جالا اصلا ویندوز اورجینال به کنار براق و تکون خوردن صفحش موقع کار با لمسی رو کجای دلمون بزاریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب همون ویندوز اصلی که روی لپتاپها میریزند خودش حدود 80 تا 100 دلار میکشه روی قیمتش!
    ضمن اینکه شما بعد از مدتی کار با ویندزو اصل بدلایل متعدد از جمله کند بودنش (چون برنامه های زاید زیادی از طرف کارخونه روی اون نصب شده) و همچنین چون نسخه ی
    دلخواه و کاستومایز شده ی خودتون نیست و دلایل دیگه ... احتمالش زیاده پاکش کنید و خودتون یک ویندوز سرحال و بهتر نصب کنید. بهمین دلایل شخصا از قدیم تابحال هیچکدوم
    از ویندوزهای اصلی روی لپتاپهایی که دستم بوده رو نگه نداشتم فقط به حفظ یک نسخه ی پشتیبان روی DVD اکتفا کردم. بابت اون ویندوز اصل ِ بیخود یک پول الکی فقط از جیبم رفته.
    از این جهت فکر کنم خیلی بهتره که ویندوز نداشته باشه
    البته کاربرهایی که نصب درست ویندوز و پیکربندی های نرم افزاریش رو بلد نیستند (95 درصد مردم جامعه!) بهتره سراغ ویندوز اصل برن
    داداش اين همه تفسير نميخواد
    وقتي من تو كشوري زندگي ميكنم كه كپي رايت جوكه مغز ... خوردم بابت ويندوز پول بدم؟
    ويندوز نداشته باشه مزيته

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

جالا اصلا ویندوز اورجینال به کنار براق و تکون خوردن صفحش موقع کار با لمسی رو کجای دلمون بزاریم
    شما با اين مدل كار كردين؟

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

توی دفترچه ی لپتاپ نوشته 3 ساعت شارژ اولیه احتیاجه .

در مورد باتری هم که دوستمون توضیحات خیلی خوبی دادن .

این لپ تاپ دو تا جعبه داره ( توی جعبه اول که باز می کنی یه کیف هست و یدونه جعبه ی اصلی لپتاپ که همه چیز دیگه توی اونه ) . روی جعبه ی اول توضیحات زیادی ننوشته ولی اسم مدل رو کامل نوشته وسطش. مثلا نوشته : N550JV-DB71 . روی جعبه ی دوم تمام توضیحات رو نوشته .

البته فروشنده باید بدونه چه کانفیگی داره می فروشه .

در مورد تست هم نظری ندارم :d

روی جعبه ی بیرونی نوشته مدل رو ( مثلا DB72 ) . کانفیگش رو اگه خودتون بدونید حله .

من گارانتی سریر کردم . یکی از دوستان دست اندر کار می گفت گارانتی لپ تاپ خیلی فرقی نداره ، اکثرا اول تعمیر می کنن و اگه نشد ( که عموما نمیشه :d ) برات تعویض می کنن و اگه مدل توی بازار موجود نباشه ، معادلش رو میدن .
    من که تا الان ندیدم لپ تاپ ایسوس خود به خود مشکلی براش پیش اومده باشه .

توی جعبه ی لپ تاپ این چیزا هست : کیف ایسوس . موس ایسوس . سابووفر ایسوس SonicMaster . آداپتور شارژر . دستمال و سیم بند . دفترچه و ... .

اگه تهران هستید پ.خ بدید آدرس وارد کننده رو براتون بدم . تکی هم می فروشن . قیمتاش حداقل 250 تومن کمتر بود .
    درود:
    دوست عزیز لطف میکنید آدرس دقیق را برام پ.خ کنید. متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

شما با اين مدل كار كردين؟Sent from my HTC Desire using Tapatalk
    نه دوست عزیز اما تو این کلوپ تو صفحه شش جناب چواد وکیلی دوتا ویدیو گذاشتن دومی رو دانلود کن ببین با لمسیش کار میکنه ..قشنگ بطور واضح موقع کار با لمسیش صفحه بازی میکنه مثل فنر میمونه عقب جلو میره در ضمن مال اقای وکیلی براق و لمسی هست به گفته خودشون قشنگ حودتو مثل آینه تو صفحه نمایش میبینی..حالا بماند کار کردن زیر نور لامپ و بیرون زیر نور افتاب چه دردسرهایی بوجود میاره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان ایا این مدل کانفیگ لمسی با صفحه نمایش مات هم داره ؟
    Last edited by blackkk; 28-12-2013 at 18:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •