دوستان دیجی کالا دوباره اورده تو مشخصات پاینش مشکی نوشته اما بالاش تصاویر نوک مدادیه حالا کدوم درسته ؟ اینم از وضعیت سایتای فروس..در ضمن چرا مدل بدون لمسی مات رو نمیاره ؟
دوستان دیجی کالا دوباره اورده تو مشخصات پاینش مشکی نوشته اما بالاش تصاویر نوک مدادیه حالا کدوم درسته ؟ اینم از وضعیت سایتای فروس..در ضمن چرا مدل بدون لمسی مات رو نمیاره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکیش دو رنگه
بعبارتی فریم و قاب پشتی نمایشگر برنگ سیاهه و قاب صفحه کلید نقره ای. ترکیب جالبیه
مشخصات و قیمتش هم بنظرم عالیه و همونه که خیلیها از قیمت بالاش می نالیدند : 3.899.000 (FHD IPS - Glossy - Tochscreen - 4GB Dedicated VRAM - 8GB Ram) ولذا فکر کنم زود تموم کنه
کاش پشتش کامل مشکی بود در ضمن این مدلش که دیجی کالا زده بدون ویندوز اورجینال و براق هست موقع کار کردن تو خونه نور لامپ یا نور خورشید از پنجره بهش میخوره انعکاس میده کلا رو اعصابه براقش. کار کردن تو بیرون هم باس بیخیالش شد.لمسیش هم با یه اشاره کوچولوی دست صفحه 20بار عقب جلو میره بازی میکنه اینم رو اعصابه میتونید کلیپ دومی که اقای جواد وکیلی موقع کار با لمسیش تو صفحه 6 گزاشته رو خودتون دانلود کنید ببینید ..کاش مدل 2 گیگ بدون لمسی مات ipsویندوز اورجینال و مشکی با گارانتی یکپارچه ایسوس داشت.من دنبال این کانفگیشم.
Last edited by blackkk; 28-12-2013 at 10:55.
خب همون ویندوز اصلی که روی لپتاپها میریزند خودش حدود 80 تا 100 دلار میکشه روی قیمتش!
ضمن اینکه شما بعد از مدتی کار با ویندزو اصل بدلایل متعدد از جمله کند بودنش (چون برنامه های زاید زیادی از طرف کارخونه روی اون نصب شده) و همچنین چون نسخه ی
دلخواه و کاستومایز شده ی خودتون نیست و دلایل دیگه ... احتمالش زیاده پاکش کنید و خودتون یک ویندوز سرحال و بهتر نصب کنید. بهمین دلایل شخصا از قدیم تابحال هیچکدوم
از ویندوزهای اصلی روی لپتاپهایی که دستم بوده رو نگه نداشتم فقط به حفظ یک نسخه ی پشتیبان روی DVD اکتفا کردم. بابت اون ویندوز اصل ِ بیخود یک پول الکی فقط از جیبم رفته.
از این جهت فکر کنم خیلی بهتره که ویندوز نداشته باشه
البته کاربرهایی که نصب درست ویندوز و پیکربندی های نرم افزاریش رو بلد نیستند (95 درصد مردم جامعه!) بهتره سراغ ویندوز اصل برن
Last edited by 3274; 28-12-2013 at 10:54.
جالا اصلا ویندوز اورجینال به کنار براق و تکون خوردن صفحش موقع کار با لمسی رو کجای دلمون بزاریم
داداش اين همه تفسير نميخواد
وقتي من تو كشوري زندگي ميكنم كه كپي رايت جوكه مغز ... خوردم بابت ويندوز پول بدم؟
ويندوز نداشته باشه مزيته
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
شما با اين مدل كار كردين؟
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
درود:
دوست عزیز لطف میکنید آدرس دقیق را برام پ.خ کنید. متشکرم
نه دوست عزیز اما تو این کلوپ تو صفحه شش جناب چواد وکیلی دوتا ویدیو گذاشتن دومی رو دانلود کن ببین با لمسیش کار میکنه ..قشنگ بطور واضح موقع کار با لمسیش صفحه بازی میکنه مثل فنر میمونه عقب جلو میره در ضمن مال اقای وکیلی براق و لمسی هست به گفته خودشون قشنگ حودتو مثل آینه تو صفحه نمایش میبینی..حالا بماند کار کردن زیر نور لامپ و بیرون زیر نور افتاب چه دردسرهایی بوجود میاره
دوستان ایا این مدل کانفیگ لمسی با صفحه نمایش مات هم داره ؟
Last edited by blackkk; 28-12-2013 at 18:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)