آريا هاسه گاوا از طرف زاكه روني به تيم ملي ژاپن دعوت شده بعيده بياد ايران.
آريا هاسه گاوا از طرف زاكه روني به تيم ملي ژاپن دعوت شده بعيده بياد ايران.
سبک بازی جباری رو دوست داشتم اما خوب خودش خواست تا نباشه و امیدوارم با این اتفاق بختیار بیشتر مورد توجه کیروش قرار بگیره که مطمعن هستم اگه تو جام چهانی بازی کنه میتونه موثر باشه.
تنها نگرانی من از جام جهانی مسعود شجاعی هست و امیدوارم مصدومی چیزی بشه تا یکم خیالم راحت باشه . هنوز پنالتی که بازی با قطر داد و داور نگرفت و سوتی خفنی که تو بازی با کره داد یادمه
این دید، دید ایدئالیستی هستبه فرض تمام فرضيات خبر بالا درست باشه ولي آيا يك بازيكن فوتبال ميتونه هدفي بالاتر از بازي در جام جهاني و قرار گرفتن در كانون توجه رسانه هاي بين المللي داشته باشه؟
به فرض درست بودن خبر تصمیم جباری درسته، اگه قرار باشه رفتن به جام جهانی = با خونه نشینی و به تبع اون از بین رفتن درآمد باشه کار جباری درسته
کسی منکر ارزش جام جهانی نیست ولی اگه قرار باشه جام جهانی به جای اینکه سکوی پرش جباری باشه، آخر فوتبال اون باشه من با تصمیمش موافقم
البته اینم در نظر بگیرید که جباری کلا آدم پولکی هست و اگه بخواد بین پول و جام جهان یکی رو انتخاب کنه به نظر نمیاد تصمیم سختی باشه براش!
پیراهن تیم ملی با نقش یوزپلنگ در سایت یاهو::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر چند شب پیش این خبرنگاره رضوانی توی 20:30 خارج از گود بد جور انتقاد کرده از مبلغ قرارداد کی روش . و حساب کرده تقریبا 15 میلیارد تومن در میاد .
من اصلا کار به اینکه کی روش ارزش این مبلغ رو داشته باشه یا نداشته باشه ندارم .
اما انصافا چقدر واسه تیم ملی تا حالا خرج شده که اینا میان سنگ اون 15 میلیارد رو به سینه میزنن .
این خارج از گود 20:30 ایا به چیزی غیر از حاشیه ها مخصوصا از نوع مالی میپردازه ؟
خبرنگارش همیشه ی خدا داره از خرج هایی که واسه فوتبال مملکت میشه حرف میزنه و با اون لحن طعنه امیز همه رو به سخره میگیره . در حدی که حتی وزیر ورزش هم از دستش کلافه شده .
درسته خرج های زیادی تو فوتبال ما میشه و سود خیلی اندکی داره که البته به نظر خودم یه کمیش هم به خاطر بی ارزش بودن پول ماست .
چون به هر حال اکثر مبالغی که توی فوتبال میگرده به صورت بین المللی حساب میشه . همین 15 میلیارد تومن میشه 5 میلیون دلار تقریبا . ایا واسه یه سرمربی تیم ملی مبلغ خیلی زیادیه ؟
اما ایا این اقا و خبرگزاریش یه ذره از حیف و میلهایی که توی صدا و سیمای خودمون میشه حرفی میزنن ؟ صدا و سیمایی که میلیاردها واسش خرج میکنن اما هیچ ابی ازش گرم نمیشه و همون اندک بیننده ای هم که داره ازش ناراضی ان .
Last edited by Gregar; 06-04-2014 at 15:52.
ممنون بابت الاع رسانی...
پبشنهاد می کنم بقیه کاربران هم برن ببینن...
ولی یه سوال؟
لباس تیم ملی بوسنی، خار داشت که اونطوری نشون داد؟
پیراهن بوسنی:
واقعا فوتبال کثیفی شده ...
حس وطن دوستی کجاست ؟؟؟
احترام به اشک ها و لبخند های 70 میلیون ایرانی کجاست ؟؟؟
پول زیاد از حد، ماشین ها و ویلا های میلیاردی و ... انگیزه بازیکنان رو نابود کرده ...
مگه چه چیزی در دنیای فوتبال بالاتر از حضور در جام جهانیه ؟؟؟
جباری هم کنار کشید
خدا میداند نفر بعدی کیست !!!!!!!!!!
جباری کنار کشید؟؟!
واقعا لعنت به این مادیات !!
راستی قضیه قراردادِ ۳۰ میلیاردیِ کیروش رو کسی شنیده؟
میگن ۳۰ میلیارد خواسته!!
واقعا خیلی زیاده.
30 مییارد؟؟؟؟؟!!!!!!!!حرومه به خدا
ملت برای گرفتن 45 هزار منتظرن اونوقت این بابا حالا سی میلیارد هم نه 20 تا بگیره؟؟؟؟!!!!
نه
در همون مصاحبه که دوستان گفتند و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست،خود کفاشیان جزییات رو گفت.
کیروش برای تمدید قراردادش میخواد دستمزد خودش و دستیارانش حدود دو برابر بشه که با پاداش و ... میشه 15 میلیارد تومان.یعنی دوبرابر بشه میشه این
اما حساب کنید که با دلار 3000 تومانی حساب شده.دلار 3000 تومانی برای مردم عادی هست نه برای فدراسیون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)