تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 302 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

واااااااااااااااااااااااا ااااای عجب بردی.....
    تو 3 دقیقه آخر 2 کیلو لاغر کردم!
    رونالدو جوری شادی پس از گل کرد که کلا" سانسور شد هر کی پیدا کرد بزاره ما ام ببینیم!
    گل دومم که دست جوونای تیم درد نکنه!
    هنوزم کاسیاس بهترینه و لوپز کم کم داره افول میکنه!

2. 7 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یکی از دوستان میگفت تیم های آنجلوتی کلا اینطورین ، دق میدن آدمو
    امشب به عینه این حرف ثابت شد
    برد خفنی بود ، تیم کلا خوب بازی نکرد به جزء دقیقه هایی که فشار آورد و گل زد
    خب امشب مشخص شد رئال اگه بخواد راحت ، خیلی راحت میتونه گل بزنه ولی نمیدونم چرا خوب بازی نمیکنن

رئال کلا نصفه و نیمه حمله میکنه مثل ساله قبل زهر دار نمیریزن رو دروازه حریف ، خیلی شل شدن
    تو 3 دقیقه آخر 2 کیلو لاغر کردم!
    منم
    آدم میمونه چی بگه آخه تعویض های آنجلوتی هم جای بحث داره برای خودش
    اما لوپز ، به نظرم در کل خوب بود و فقط یه سوتی داد که از شانسه بدش گل شد
    کاپیتان راموس هم که دمش گرم گل اول رو عالی زد و نزدیک بود باز گل بزنه که خورد به یار خودی

+

من خداییش از این رئال با این بازیش ناامید شدم ، خیلی داغون بازی میکنن ( جزء همون چند دقیقه )

+

به قول گزارشگر خوشحالی بعد گل همکارانه ما را به تکاپو انداخت
    رونالدو پیراهنو کنده بود فیگور میگرفت انگار مسابقات زیبایی اندامه
    ولی خداییش عجب بدنی داره لعنتی ، پیراهن پوشیده بود نشون نمیداد

+

و در آخر باز امیدوارم این تیم بهتر بشه و ما هر بازی یه چند کلیویی کم نکنیم و اینقدر حرص نخوریم

+

راستی یه چیز یادم اومد گل اول لوانته صد در 100 آفساید بود ( پس دوستان داوری هم به ضرر یه تیم میشه و هم به سود یه تیم )
    نزدیک بود ببازیم یا مساوی کنیم امیدوارم این در آینده لحاظ بشه
    به نظرم یکی ، دوتا هم آفساید اشتباه گرفت
    Last edited by Abdolreza2012; 05-10-2013 at 23:50.

4. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

در مورد وزن کم کردن چون من با آنجلوتی ماجرا داشتم برای همین آماده بودم. یه پلاستیک بزرگ تخمۀ آفتابگردانو مثل کمباین پوست کندم . برای همین وزن ثابت موند.

درمورد انتخاب بازیها واقعاً بد عمل میکنن. من هم میشستم رم اینتر رو نگاه میکردم.
    در مورد داوری و ... نیمۀ اول یه خطا راموس کرد که نگرفت و خیلی از صحنه هایی که تماشاگرا سر و صدا میکردن بیخود بود و بازیکنای کاپاروش خیلی خودشونو اینور اونور پرت میکردن تا خطا بگیرن ولی اینور یه پنالتی مسلم رو ضربۀ سر رونالدو و دفع دفاع به روش رافائلی رو داور نگرفت و نیمۀ دوم هم یه تک به تک 100% سالم که آفساد رونالدو رو گرفت و گل اونا هم که آفساید بود.
    آقایان هوچی گر الان پیداشون نیست. پارسال هم با اون همه سیل اشتباه ها پیداشون نبود ولی امان از روزی که داور اشتباهش به سود رئال باشه.

در مورد ترکیب تیم هم بگم آنجلوتی واقعاً کار اشتباهی میکنه. بابا بازیکن عوض کردی. این خودش عدم هماهنگی بین بازیکن ها رو در پی داره. میای سیستم تیم رو هم به کلی میندازی کنار؟ دیگه همون قبلی ها هم سردرگم شدن که! کریس رونالدو اصلاً معلوم نیست چکارست و کجاست. الان نظرم اینه که کوئنترائو و مارسلو باید با هم بازی کنن و ایسکو رو بزاره وسط یعنی مودریچ یا دیماریا راست و ایسکو وسط و مارسلو چپ. هافبک دفاعی ها رو هم یه فکری براشون بکنن. به شدت کمبود اوزیل احساس میشه.
    گل دوم اونا هم روی اشتباه دفاع تو جاگیری بود و فکر کنم واران بود که متوجه نشد بازیکن از پشت سرش رفت سمت وسط و لوپز با اون خروجش چند ثانیه وقت خرید ولی بازیکن ها مثل بیشتر طول بازی تعلل کردن. بارها شد که جلوی بازیکن های نه چندان سرشناس لوانته درگیری های 2 به تک رو از دست دادیم! بازیکن ها اصلاً اون روحیۀ جنگندگی و زیاده خواهی سال های قبل رو ندارن. من حتی یدونه صحنه یادمه درگیری سه به تک رو هم باختن وسط زمین. خیلی تیم کار داره.

6. 7 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اینجور بردن باحاله...ولی اگه تکرار نشه هر هفته!!

خیلی خوشگل گل می خوریم....یعنی گل دوم دیگه آخرش بود...بازیکن حریف بین 4-5 تا بازیکن ما...پشت به دروازه...هیچکی نمی تونه توپو ازش بگیره، انقدر بهش مهلت می دن برگرده و شوت بزنه!

بازم تعویض ایسکو موراتا رو دیدیم که آنچلوتی ظاهرا می خواد بگه بازی اتلتیکو هم کارم درست بود..نمی دونم والا...اگه درست بود چرا آخر دوباره بنزما رو برد بیرون و خسه رو آورد؟!

تیم تا الان که نشون داده نمی تونه به طور مداوم در بالاترین سطح بازی کنه و این کار رو تو لیگ خیلی مشکل می کنه. ولی باز لیگ قهرمانان از گروهی که بگذریم، تک بازی ها هست و می شه امیدوار بود.

دارم فکر می کنم اگه علاوه بر اوزیل و هیگواین، این دیماریا رو هم فروخته بودیم چه فاجعه ای می شد...

8. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

گل امشب کریس که ملتی را از سکته کردن نجات داد!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 4 کاربر از mk367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

این سه عکس مو به بدن ادم سیخ میکنه

گل اول

گل دوم

گل سوم (جونم هیکل)

12. 12 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازی سختی بود که در نهایت دراماتیک شد! یه برگشت فوق العاده. وقتی دقیقه ۸۵ شادی تماشاگرای لوانته رو بعد از به ثمر رسیدن گل دومشون نگاه میکنی، حتی با اینکه از نتیجه خبر داری، باز هم برای یک لحظه ناامید میشی از کسب امتیاز، حالا تصور کنین تو دل بازیکنای تیم چی میگذشته! اما جداً بچه ها با روحیه باورنکردنی تونستن ۲ گل تو وقت های تلف شده به ثمر برسونن تا کل ۳ امتیاز رو بگیریم.

نیمه اول رو که دیدم، تصورم بود که این بازی حداکثر میتونیم یه مساوی بگیریم. چیدمان دو تیم روی کاغذ یکی بود، هر دو با سیستم ۱-۳-۲-۴ بازی میکردن. اما خط هافبک و دفاع لوانته خیلی به هم نزدیک بودن و به خوبی دفاع میکردن. لوانته کلاً ۵ تا شوت زد که دوتاش گل شد. هر دو هم در ضدحمله به ثمر رسید. ضمن اینکه گل اول آفساید بود، اما خب، هیچ شخص فوتبالی صاحب نامی علاقمند به اظهار نظر درباره همچین مواردی نیست!

با اینکه دوتا گل خوردیم. خط دفاع در مجموع خوب بود. کاپیتان راموس که بدون شک بهترین بازیکن زمین بود، ۹۳ درصد پاس صحیح باضافه ۸ تکل موفق!!! واران و آربلوا هم خوب بودن. کوئنترائو که با سیستم چرخشی آنجلوتی بجای مارسلو اومده بود تو زمین، بین چهار مدافع بدترین بود، اما در مجموع کارش خوب بود.

تو خط هافبک، ایسکو شب خوبش نبود و به نظرم ایسکو و مودریچ هنوز به خوبی همدیگه رو پیدا نمیکنن. با اینکه مودریچ طبق معمول بالای ۹۱٪ درصد پاسهاش صحیح هست و به خوبی پست خودش رو پوشش میده، اما بازم ایسکو مشکل داره. دیشب از نظر آماری هم وضعیت خوبی نداشت و تو پاس های صحیح تقریباً ۱۰٪ از مودریچ پایین تر بود. اما روزهای فوق العاده دی ماریا که با توجه به مصدومیت بیل، مثل رونالدو به بازیکن ثابت تیم تبدیل شده (که واقعاً به حق هم هست!)، باز هم به کمکمون اومد و با پاس گل دیشبش در مجموع تا الان ۵ پاس گل داده.

موراتا از بین دو مدافع لوانته که تقریباً بهش چسبیده بودن! تونست رو پاس واران، گل بزنه که امید رو به تیم برگردوند. با توجه به اعتماد به نفس از دست رفته بنزما، بعید میدونم اگه جاشون رو عوض میکردیم، میتونست کاری بکنه! شوت رونالدو با کمی خوش شانسی وارد دروازه شد تا ۳ امتیاز رو بگیریم و رونالدو هم الان با یک گل کمتر در تعقیب مسی و Costa ی ۸ گله هست.

اگه یه نگاه کلی از دید آمار بندازیم، تو بازی قبلی جلو کپنهاگن ۴ تا از بازیکنا نمره ی بالای ۸ گرفتن اما تو این بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (راموس و رونالدو). البته آمار همیشه گویای همه چیز نیست مخصوصاً که نسبت به بازی قبل ۵ تغییر تو ترکیب داشتیم! ؛ اما تا حدی ملاک خوبی هست که افت تیم رو ببینیم.

+

اینم اضافه کنم که دیشب یه ال کلاسیکوی بسکتبالی هم بود، و خوشبختانه رئال تونست با نتیجه ۸۳ به ۷۹ بارسلونا رو شکست بده تا از عنوان Endesa Super Cup دفاع کنه. تبریک به بچه های بسکتبال.

14. 11 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

یکی از دوستان میگفت تیم های آنجلوتی کلا اینطورین ، دق میدن آدمو
    امشب به عینه این حرف ثابت شد
    من بودم جیگرتونو خون میکنه ولی آخرش شایدم قهرمانتون کنه بعضی بازی ها توو طول بازی اینقدر لج آدمو در میاره ولی آخرش یه دو تا گل میزنه بازی رو در میاره ملتو خوشال میفرسته خونه...

16. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا تیم اینطوری شده!اصلا خوب بازی نمیکنه متاسفانه نمیدونم چرا حتما باید گل اول رو بخوره تا حمله خا رو شروع کنه!دفاع هم که واقعا افتضاح هست وضعیتش تو لیگ!

به نظرم این شیوه باید اصلاح بشه و گرنه مث بازی با آتلتیکو بازی با تیم های بزرگ به مشکل میخوریم!

شما مطمئنم باشید با 1 گل اختلاف در آخر به مشکل میخوریم ،شاید امتیاز هامون با بارسا مساوی شد مگه انوقت نیاز به تفاضل گل نداریم که همش با اختلاف 1 گل میبریم!

18. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واقعا جونم هیکل

اما خب، هیچ شخص فوتبالی صاحب نامی علاقمند به اظهار نظر درباره همچین مواردی نیست!
    دقیقا
    چندتا اشتباه داوری تابلو تو لیگ قهرمانان اروپا افتاد هیچکی هیچی نگفت
    اون داور معروف یه بازی دیگه رو برای تیم رقیب در آورد هیچکی هیچی نگفت
    دیشب داور گل آفساید گرفت و چندتا آفساید اشتباه به ضرر رئال گرفت هیچی هیچی نگفت
    و ... چیزای دیگه که باز هیچکی هیچی نگفت
    ولی

بازی الچه همه یه پا کارشناس ارشد داوری بودن و همش نظر میدادن و میدن و داور طرفدار رئال میدونن از سایت های خبری گرفته تا ....
    اگه اینجوری باشه داور دیشب به قول مربی وطنی یه طرفی غش کرده بود و هرکاری کرد که رئال امتیاز از دست بده ولی تیم نذاشت
    Last edited by kasra_khan2003; 06-10-2013 at 19:34. دليل: لحن نامناسب درباره بازیکن تیم حریف

20. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •