سلام دوستان
چند تا انیمه میخواستم بهم معرفی کنید که تلخیش در حد berserk باشه
ممنون
سلام دوستان
چند تا انیمه میخواستم بهم معرفی کنید که تلخیش در حد berserk باشه
ممنون
سلام. برسرک که خیلی عالیه...
اما در سبک نزدیک اینا هست:
Claymore
Shigurui
Basilisk
Ninja scroll (نسخه سینمایی)
ممنون عزیز
فقط منظورم تلخ بودنش نبود کلا یه انیمه سطح بالا باشه و تم بچگونه نداشته باشه
راستی چند وقت پیش یه خبر خوندم که قرار berserk تو 2016 بیرون بدن درسته؟؟
+ اينا رو ببين:
Psycho Pass
Hellsing Ultimate
Ergo Proxy
Attack on Titan
Tokyo ghol
بله، اتفاقا خبر ساخت برسرک 2016 همین صفحه قبل هست.
از دوستان کسی لینک زیرنویس فارسی فصل اول Attack on titan داره؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام زيرنويسها رو داره شامل ova ها و دو نسخه زيرنويس از فصل اول سريال؛ هر دو رو بگير چند دقيقهشون رو مقايسه كني دستت مياد كدوم بهتره.
سلام دوستان
من تقریبا تمامی کارای هالیوودی و فرانسوی رو دیدم و زیاد دوروبر انیمه نمیرم.
یه انیمه سینمایی (به جز کارای جیبلی) در حدی که حداقل پوشش درست حسابی مثه کارای جیبلی داشته باشن و زیادی رمانتیک و حال بهم زن نباشن معرفی میکنید؟
من سریال دفترچه مرگ خیلی حال کردم چون زیادی صحنه نداشت (البته یه جاهاییش داشت ولی زیاد نبود)٬ البته مشکلی که با صحنه ها دارم مربوط به دین و اعتقادام نمیشه و فقط مربوط به مشکل روانی خودمه که دوست ندارم این جور فیلمارو ببین به خاطر اینکه زیاد عادت ندارم به صحنه های لختی انیمیشنی و اعصابم بهم میریزه و انیمیشن زهر مارم میشه
بیشتر انیمه هایی معرفی کنید که در سطح نت خیلی کم به معرفیشون پرداختن
یه سری استودیو انیمه سازی مثه جیبلی معرفی کنید که بیشتر از اینکه به گرافیک و موضوعات عاشقانه و حاشیه ای بپردازن٬ به محتوا و داستان بپردازن
بیشتر کارایی رو دوست دارم که در سطح "گورستان کرمهای شبتاب" یا "سرهنگ پا برهنه" که بیشتر به حوادثی که تحت تاثیر جنگ جهانی روی این کشور بوده پرداخته میشه
اصلا با موضعات عاشقانه ارتباط خوبی برقرار نمیکنم و دوست ندارم.
سریال زیاد دوست ندارم٬ بیشتر دوست دارم سینمایی ببینم و چون سریال ها رو معمولا وقت نمیکنم چندین قسمت رو پشت سر هم ببینم و دنبالشون کنم .
ممنون.
قبل از هر چيز توصیه میکنم ذهنیت قبلیت رو پاک کنی بعد با انتخابهای درست که به دیدن انیمهها بشینی میبینی سهم شما هم وجود داشته
انیمه سریالی مثل Attack on titan (25 قسمت) که کارگردانش با دث نوت یکی هست و اینم فضای دارک و داستان پرهیجان و ماورایی داره، یا همین The Town Where Only I am Missing که معرفیش کردم (12 قسمت) و... بازم سریال زیاد هست اما فعلاً بریم سراغ انیمههای سینمایی که بیشتر مدنظرت هست.
جیبلی که برای خودش یک کلاس جدایی حساب میشه اما شاید بهتر باشه روی کارگردان تمرکز کنی،
دو نفر با شرایط شما میتونم پیشنهاد بدم:
Mamoru Hosoda که تقریباً هر سالی که اثری از جیبلی در بخش بهترین انیمهی سینمایی سال ژاپن نبوده با یک اثر درخور این جایزه رو برده با این انیمهها؛
The Girl Who Leapt Through Time
Summer Wars
Wolf Children Ame and Yuki /ویرایش: این مورد در 20 دقیقهی ابتدایی عاشقانه و تا حدودی خلاف معیار شماست هرچند فاقد زواید، اما در ادامه حس مادر مبارز و عاطفی داره!
The Boy and the Beast
...
کارگردان بعدی هم Makoto Shinkai هست که فضای کارهاش بیشتر عاشقانه و دراماتیک هست اما بسیار هنری و متفاوت؛
Voices of a Distant Star
The Place Promised in Our Early Days
5Centimeters Per Second
Children Who Chase Lost Voices
The Garden of Words
...
انیمههای سینمایی دیگهای که به نظرم میرسه ایناست:
Patema Inverted
Sword of the Stranger
Metropolis (2001)
Steamboy
Piano No Mori
Tekkon Kinkreet
Jin Roh - The Wolf Brigade
...
البته وولف چیلدرن به نظرم با معیارهای ایشون سازگار نباشه ها!
بنده هم ضمن تایید فرمایشات برادر مرتضی
Miss Hokusai
memories -1995
princess and the pilot (کاملا عاشقانه ولی با تم جنگ)
Akira ( یه لختی خیلی گذرا و بی اهمیت داره)
A Letter to Momo
و millennium actress
رو معرفی میکنم.
اگه اصراری به ژاپنی بودن ندارید ، دو تا کار اروپایی از تام مور هست به اسمهای
Secret of Kells
Song of The sea
که فکر کنم خوشتون بیاد.
Last edited by taghi_ramzi; 07-05-2016 at 20:41.
این انیمه ها هم بسیار خوب هستن که من دیدم که چنتاشو دوستان هم معرفی کردن سعی میکنم بقیه انیمه های معرفی شده دوستان روهم بگیرم و ببینم
princess kaguya
و Song of The sea
Patema Inverted
The Garden of Words
Wolf Children Ame and Yuki
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)