متاسفانه دوست عزیز راه حل قاطعی نداره...تنها تبحر تجربتون می تونه تا حدی کمک کنه ایا این لیبل اصل هست یا شبیه لیبل های اسکن شده هست..کلا راه حلی نداره...و تنها راه حل فهمیدن اصل و چنج دیگه الان فقط ا÷دیت یا فلش کردن هست و بس![]()
متاسفانه دوست عزیز راه حل قاطعی نداره...تنها تبحر تجربتون می تونه تا حدی کمک کنه ایا این لیبل اصل هست یا شبیه لیبل های اسکن شده هست..کلا راه حلی نداره...و تنها راه حل فهمیدن اصل و چنج دیگه الان فقط ا÷دیت یا فلش کردن هست و بس![]()
اولا این مقایسه می تونه درست نبوده باشه...احتمالا گوشیه 810 دوستتون اصلا تنظیم نبوده دوربینش..من خودم همه ی 2 تا گوشی رو تنظیم کردم عکس گرفتم و مقایسه کردم...این بحثم خیلی قدیمیه...810 بهتره...اما کلا خیلی فرق محسوسی ندارن..منم دنبال درد سر نمی گردم...اگه قبول نمی کنید باید بگم..اره...750 بهتره![]()
دوما شما اگه اطلاعات کافی ندارید...به جای خندیدن کمی غصه بخورید بهتره فکر کنم...خندیدن به حرف مردم وقتی اطلاعات کافی ندارید اصلا جالب نیست و از ادب به دوره
منم نمی گم چیز زیادی می دونم اما محض اطلاعتون انتن دهی با sar سنجیده می شه یا میزان تشعشع...که مال 810 بالا تره و بیشتر از 750 هست به روایت از معتبر ترین سایت ها و ریریو ها..
ان 710 هم مبارکت باشه
شاد باشید
اها عکسهاتون تاره؟خوب وقتی می گی عکسهای با فاصله کم خوب می شن دلیللش معلوم می شه...دوربین شما رو حالت macro تنظیم هست حتما...وقتی رو این حالت باشه...عکسهای نزدیک کمتر از 30 اسنتی متر و خوب می گیره...اما عکس ها و حتی فیلم های با فاصله ی بیشتر رو بد جوری کم کیفیت می کنه...واسه خودم تجربه شد که یه بار یادم نیود از حالت ماکرو درش بیارم یه فیلم 10 دقیقه ایم قشنگ تار و خراب شد![]()
دوست عزیز تا÷یک مرجع نکات اولیه اگه خاطرم باشه حداقل 2 تا مقاله درباره ی دوربین و تنظیماتش داره...به فهرست تا÷یک مراجعه کنید و مطالعه کنید تا بهتر بتونید با دوربین کار کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم بعد تنظیمات سوالی موند در خدمتیم من و سایر دوستان![]()
ممنون از شما پس با این حساب فکر می کنم بیشتر کسانی که گوشی سونی اریکسون می خرند باید گوشی هاشون چنج باشهمتاسفانه دوست عزیز راه حل قاطعی نداره...تنها تبحر تجربتون می تونه تا حدی کمک کنه ایا این لیبل اصل هست یا شبیه لیبل های اسکن شده هست..کلا راه حلی نداره...و تنها راه حل فهمیدن اصل و چنج دیگه الان فقط ا÷دیت یا فلش کردن هست و بس
واقعا تاسف باره !
Last edited by royaye_talkh55; 14-05-2007 at 12:46.
میخواستم بدونم چرا کیفیت فیلمبرداری کا 750 انقدر بده نسبت به n 70 مگه هردوشون 2 مگا نیستند
خیلی کوچیک فیلم میگیره آیا با ریختن درایور جدید دوربین این مشکل درست میشه؟
لطفاً جواب بدین
مطمئنی 9 ساعت. نکنه 9 ساعت مکالمه یا استفاده از مدیاپلیر رو میگی.؟؟؟آره دیگه همون مدت مکالمه...با سلام خدمت دوستان.
برای مورد اول من تاریخ رو ترکیبی از شمسی و قمری گذاشته بودم. حالا برگرداندم به حالت اول.
برای مورد دوم هم 9 یا 6 ساعت در چه حالتی؟ اگه این جوری باشه که دمه گوشیم گرم.
آقا متین دست گلت درد نکنه.
ممنون
اگه توضیحات موبایل ها رو خونده باشی پایینش نوشته که چقدر در حال صحبت کردن کار میکنه ...
ولی اگه یه سره باهاش کار کنی این زمان تقریبا 1/3 میشه...(شایدم کمتر)
دوربین K750 و W810 یکی هست و هیچ فرقی هم نداره...اگه با 2MP میخوای عکس بگیری بهترین گوشی W810i هست که بهترین دوربین تو گوشی های 2MP شده که کیفیت LCD حرف نداره .
درسته...ممنون از شما پس با این حساب فکر می کنم بیشتر کسانی که گوشی سونی اریکسون می خرند باید گوشی هاشون چنج باشه
واقعا تاسف باره !
...موفق باشید....
سلام بچه ها
یک سوال دارم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
فریمور گوشی من r1ca021 بود و بعد مشکل پیدا کرد دادن درستش کنند گوشی فلش شد وحالا فریم ور من r1bc002 به این تبدیل شده حالا به نظر شما بهتر شده یا بدتر![]()
![]()
اگه کسی میدونه ورژن درایور و طرز آپ کردن و ریسک احتمالی رو هم بگه
........................ 101 %![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)