تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 219 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من یه سوال دارم

من وقتی کوشی رو خریدم یارو گفت: سریال اصلی هست
    و تست هم کردم که هر سه تا سریال داخل /پشت و روی کارتن می خواند
    ولی حقیقت امر اینست که یه جایی خوندم که بعضی ها این برچسب ها رو هم عوض می کنند و با سریال داخل گوشی که چنج شده عوض می کنند !
    حالا من میخوام گوشیمو آپدیت کنم و از اونجایی که می دونم اگه سریال چنج باشه گوشی از کار می افته وباید 10-15 تومن خرج کنیم تا به حالت اولش برگرده
    حالا کسی نمی دونه که از کجا 100درصد مطمئن بشم که برچسب ها قانونیه و سریال اصلیه؟
    ممنون
    گوشی من w700i هست
    متاسفانه دوست عزیز راه حل قاطعی نداره...تنها تبحر تجربتون می تونه تا حدی کمک کنه ایا این لیبل اصل هست یا شبیه لیبل های اسکن شده هست..کلا راه حلی نداره...و تنها راه حل فهمیدن اصل و چنج دیگه الان فقط ا÷دیت یا فلش کردن هست و بس

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

من یه سوال دارم

من وقتی کوشی رو خریدم یارو گفت: سریال اصلی هست
    و تست هم کردم که هر سه تا سریال داخل /پشت و روی کارتن می خواند
    ولی حقیقت امر اینست که یه جایی خوندم که بعضی ها این برچسب ها رو هم عوض می کنند و با سریال داخل گوشی که چنج شده عوض می کنند !
    حالا من میخوام گوشیمو آپدیت کنم و از اونجایی که می دونم اگه سریال چنج باشه گوشی از کار می افته وباید 10-15 تومن خرج کنیم تا به حالت اولش برگرده
    حالا کسی نمی دونه که از کجا 100درصد مطمئن بشم که برچسب ها قانونیه و سریال اصلیه؟
    ممنون
    گوشی من w700i هست
    گوشی من کا 750
    گوشی دوستم w810
    همین چند شب پیش توی همین اتاقی که حالا نشستم با هم عکس گرفتیم
    کیفیت عکس گوشی من (کا 750) بهتر بود . (توی کامپیوتر) حتی این رو خود دوستم هم قبول داشت. با یه w800 هم انداختم باز هم کیفیت عکس گوشی خودم بهتر بود (توی کامپیوتر) . در این مورد هم صاحب گوشی قبول داشت.
    البته گوشیمو فلش کردم به این ورژن : r1ca021
    اصلا هم این که گفتی آنتن دهی w810 بهتره درست نیست !! روی چه حسابی این حرف رو میزنی ؟؟ واقعا خنده داره !!!
    ظاهر هم که سلیقه ای هست.به نظر من کا 750 از w800 و w700 و w810 خوشگلتره.از روی تعصب نمیگم.طرفداره کا 750 هم نیستم.(همین امشب میخوام برم n71 بگیرم )
    اولا این مقایسه می تونه درست نبوده باشه...احتمالا گوشیه 810 دوستتون اصلا تنظیم نبوده دوربینش..من خودم همه ی 2 تا گوشی رو تنظیم کردم عکس گرفتم و مقایسه کردم...این بحثم خیلی قدیمیه...810 بهتره...اما کلا خیلی فرق محسوسی ندارن..منم دنبال درد سر نمی گردم...اگه قبول نمی کنید باید بگم..اره...750 بهتره

دوما شما اگه اطلاعات کافی ندارید...به جای خندیدن کمی غصه بخورید بهتره فکر کنم...خندیدن به حرف مردم وقتی اطلاعات کافی ندارید اصلا جالب نیست و از ادب به دوره
    منم نمی گم چیز زیادی می دونم اما محض اطلاعتون انتن دهی با sar سنجیده می شه یا میزان تشعشع...که مال 810 بالا تره و بیشتر از 750 هست به روایت از معتبر ترین سایت ها و ریریو ها..
    ان 710 هم مبارکت باشه
    شاد باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من وقتی با گوشیم که چند روزه خریدم و سریال اصلی هست وقتی توی اتاق با نور کافی عکس میگیرم عکسش کیفیت نداره و توی عکس دونه های رنگی وجود داره . من با تمام گزینه های که برای دوربین موجود بود عکس گرفتم ولی باز عکسی که توی اتاق میگیرم کیفیت نداره. وقتی هم که بیرون توی روز روشن عکس میگیرم کیفیت عکس خوبه ولی من وقتی عکس هایی که بقیه با کا 750 گرفتن و رو اینترنت گذاشتن رو دیدم فهمیدم که باز کیفیت دوربینم به خوبی اون عکسها نیست. کسی میدونه چرا این جوری هست. لطفا کمک کنید.
    در ضمن فقط وقتی کیفیت عکسی که میگیرم عالی هست که از فاصله 10 سانتیمتری گرفته میشه.
    ممنون
    اها عکسهاتون تاره؟خوب وقتی می گی عکسهای با فاصله کم خوب می شن دلیللش معلوم می شه...دوربین شما رو حالت macro تنظیم هست حتما...وقتی رو این حالت باشه...عکسهای نزدیک کمتر از 30 اسنتی متر و خوب می گیره...اما عکس ها و حتی فیلم های با فاصله ی بیشتر رو بد جوری کم کیفیت می کنه...واسه خودم تجربه شد که یه بار یادم نیود از حالت ماکرو درش بیارم یه فیلم 10 دقیقه ایم قشنگ تار و خراب شد
    دوست عزیز تا÷یک مرجع نکات اولیه اگه خاطرم باشه حداقل 2 تا مقاله درباره ی دوربین و تنظیماتش داره...به فهرست تا÷یک مراجعه کنید و مطالعه کنید تا بهتر بتونید با دوربین کار کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بازم بعد تنظیمات سوالی موند در خدمتیم من و سایر دوستان

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

متاسفانه دوست عزیز راه حل قاطعی نداره...تنها تبحر تجربتون می تونه تا حدی کمک کنه ایا این لیبل اصل هست یا شبیه لیبل های اسکن شده هست..کلا راه حلی نداره...و تنها راه حل فهمیدن اصل و چنج دیگه الان فقط ا÷دیت یا فلش کردن هست و بس
    ممنون از شما پس با این حساب فکر می کنم بیشتر کسانی که گوشی سونی اریکسون می خرند باید گوشی هاشون چنج باشه
    واقعا تاسف باره !
    Last edited by royaye_talkh55; 14-05-2007 at 12:46.

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میخواستم بدونم چرا کیفیت فیلمبرداری کا 750 انقدر بده نسبت به n 70 مگه هردوشون 2 مگا نیستند
    خیلی کوچیک فیلم میگیره آیا با ریختن درایور جدید دوربین این مشکل درست میشه؟

داره خودمونی میشه killer_boy_end's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خونمون

14 آیا می شه برای این گوشی هم مثل n70 نوکیا در کامپیوتر sms نوشت؟

لطفاً جواب بدین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مطمئنی 9 ساعت. نکنه 9 ساعت مکالمه یا استفاده از مدیاپلیر رو میگی.؟؟؟
    با سلام خدمت دوستان.
    برای مورد اول من تاریخ رو ترکیبی از شمسی و قمری گذاشته بودم. حالا برگرداندم به حالت اول.
    برای مورد دوم هم 9 یا 6 ساعت در چه حالتی؟ اگه این جوری باشه که دمه گوشیم گرم.
    آقا متین دست گلت درد نکنه.
    ممنون
    آره دیگه همون مدت مکالمه...
    اگه توضیحات موبایل ها رو خونده باشی پایینش نوشته که چقدر در حال صحبت کردن کار میکنه ...
    ولی اگه یه سره باهاش کار کنی این زمان تقریبا 1/3 میشه...(شایدم کمتر)

اگه با 2MP میخوای عکس بگیری بهترین گوشی W810i هست که بهترین دوربین تو گوشی های 2MP شده که کیفیت LCD حرف نداره .
    دوربین K750 و W810 یکی هست و هیچ فرقی هم نداره...
    ممنون از شما پس با این حساب فکر می کنم بیشتر کسانی که گوشی سونی اریکسون می خرند باید گوشی هاشون چنج باشه
    واقعا تاسف باره !
    درسته...

...موفق باشید....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

14

سلام بچه ها
    یک سوال دارم
    فریمور گوشی من r1ca021 بود و بعد مشکل پیدا کرد دادن درستش کنند گوشی فلش شد وحالا فریم ور من r1bc002 به این تبدیل شده حالا به نظر شما بهتر شده یا بدتر

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

میخواستم بدونم چرا کیفیت فیلمبرداری کا 750 انقدر بده نسبت به n 70 مگه هردوشون 2 مگا نیستند
    خیلی کوچیک فیلم میگیره آیا با ریختن درایور جدید دوربین این مشکل درست میشه؟
    اگه کسی میدونه ورژن درایور و طرز آپ کردن و ریسک احتمالی رو هم بگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

در كل بعد از k800 گوشي k750 بهترين دوربين رو داره
    ........................ 101 %

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •