تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 427 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط aarash
    آقا ایمان وقتی گوشی رو روشن میکنم تو همین Please wait گیر میکنه !! فکر کنم گوشیم فلش پروند ...
    مشکلی نیست فقط 2 تا 10.000 تومن ضرر کردم .
    ببخشید نرم افزاری هست که بشه باهاش گوشی w810 رو فلش کرد تا برگرده به همون فریم ور اولی !؟
    فعلا یا علی
    واقعا متاسفم.با اینکه میدونیم هر کی آپدیت کرده یا فلش پرونده یا رجیسترش پریده،بازم حرص آپدیت کردن داریم و یه ذره صبر هم نداریم تا ببینیم چی پیش میاد.حالا اگه دوست دارین ،بیاین یه کم در مورد آپدیت w810 بحث کنیم!!!!!!
    در مورد عمر بیشتر مموریه آبی:من که تا به حال جایی نخوندم کسی مموریه فابریک گوشیش سوخته باشه تا بفهمم عمر آبی بیشتره یا مشکی!!
    اون باگهایی که دوستان فرمودن ،اگه ممکنه بگین دقیقا چه مشکلاتی ایجاد میکنه یا کرده،ممنون.

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقا ایمان وقتی گوشی رو روشن میکنم تو همین Please wait گیر میکنه !! فکر کنم گوشیم فلش پروند ...
    ببخشید نرم افزاری هست که بشه باهاش گوشی w810 رو فلش کرد تا برگرده به همون فریم ور اولی !؟
    فعلا یا علی
    واقعا متاسفم.با اینکه میدونیم هر کی آپدیت کرده یا فلش پرونده یا رجیسترش پریده،بازم حرص آپدیت کردن داریم و یه ذره صبر هم نداریم تا ببینیم چی پیش میاد.حالا اگه دوست دارین ،بیاین یه کم در مورد آپدیت w810 بحث کنیم!!!!!!
    در مورد عمر بیشتر مموریه آبی:من که تا به حال جایی نخوندم کسی مموریه فابریک گوشیش سوخته باشه تا بفهمم عمر آبی بیشتره یا مشکی!!
    اون باگهایی که دوستان فرمودن ،اگه ممکنه بگین دقیقا چه مشکلاتی ایجاد میکنه یا کرده،ممنون.

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

فعلا یا علی

ببين يادمه يكي تو همين تاپيك گفته بود آپديت آنلاين كرده و برده بيرون واسش رجيستر كردن الان گوشيش با آخرين فريمور داره كار ميكنه شما هم همين كارو بكن

الان فريمور خام رو گرفتي؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vodka
    آقا ایمان این چند روزی که نبودم مثله اینکه خبرایی شد!!!
    میشه مخلص کلامو بگی؟
    الان میشه آپدیت کرد یا نه و چه جوری؟
    اصلا خودت تست کردی؟صداش چقدر زیاد میشه؟
    w800 رو میگیره؟

والا خبراي خاصي كه نشد اين آقا آرش آخرين فريمور رو از اينترنت خريده و ريخته رو گوشيش ولي هنوز نتيجه نداده

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Anahita60
    سلام من حدود 2 ماهه که W810 گرفتم ودنبال آپديت کردنش هستم
    نکته مهمي که سوال خيلي از دوستان هست ولي جواب کاملي داده نشد اينه که :
    1- آخرين ورژن فريمور 810 چيست؟ (لطفا هر زمان ورژن جديد ميآد يکي از دوستان که اطلاع دارن اينجا اعلام کنن)
    2-آيا آخرين ورژنش بصورت آفلاين تو جمهوري هست؟
    3- با آپديت کردن گوشي چه امکاناتي اضافه ميشود ؟ فقط روي صدا تاثير دارد؟
    4-آيا با خطوط تلفن که سرعتش نوسان داره و يه دقيقه 33 و چند دقيقه 40 هست البته بدون ديسکانکتي ميشه آپديت کرد؟
    5-فلش کردن با آپديت کردن چه فرقي داره؟ اگه فرق نداره مثلا وقتي گوشيمون خرابه و احتياج به فلش داره بهتر نيست اونو آپديت کنيم تا آخرين ورژن هم داشته باشيم ؟
    ممنون ميشم بطور کامل جواب بدين چوننه تنها سوال من که سوال خيلي ها است.
    ميتونم بپرسم شما كله اين تاپيك رو خوندي كه اين سوالات واست پيش اومده يا يكدفعه اومدي آخرين صفحه سوال هاي خودتو مطرح كردي ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط arizona

من تا اونجا كه يادمه همش با همه حرف هايي كه تو اين تاپيك زده ميشه يه جورايي مخالفي و يا همش فكر ميكني اين حرف ها الكي زده ميشه اين پستت هم مثله بقيه

حالا

مهندس اگه با مموري ريدر كار كرده باشي وقتي كه مموري در حاله انتقاله فايله اگه مموريت اصل نباشه ( حالا اگه آبي نباشه ) اگه دو سه بار بر اثر اتفاق از جاش در بياد دفعه چهارم يا پنجم ديگه كار نميكنه

باگه گوشي تو سري اول كم بود چرا؟

چون هنگ كردن اصلا" تو كارش نبود من خودم 3 تا 4 مدل از اين سري جديد رو ديدم كه تو بعضي از بازي هاي گرافيكي هنگ ميكنه

سري جديد با هر بار خوردن رمين گوشي ريست ميشه كه اين خيلي بده ولي سري اول اينجوري نبود

اگه بازم دليل ميخواي بگو

منتظرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه aarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بله ! شما میتونی فریمور رو مجانی دانلود کنی ! ولی اگر خواستی فلش انجام بدی باید به سایت لوگین کنی.
    من فکر کنم بشه یکجوری این فایل ها رو که با پسوند wtm و wtF هست رو میشه یکاراییش کرد ! چون همش تو این دوتا هست .
    والا من شیراز کسی ندیدم همچین کاری کنه که فقط IMEI رو تغییر داده .
    فعلا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط الك دلك
    بچه من رو ال سي دي گوشيم چند تا نقطه سفيد افتاده هر كاريم مي كنم نميره با اينكه گوشيم قابم داره ولي نمي دونم اين نقطه هاي سفيد رو ال سي دي افتاده؟ ممنون ميشم كمك كنيد

این بخاطر اون قاب کریستالی شما دیدید وقتی روی صفحه ماشین حساب یا ساعت دیجیتال فشار وارد می کنیم رنگ صفحه تغییر میکنه بعضی از قابها هم غیر استانداردند و روی یک قسمت صفحه فشار وارد میکنند که باعث اون نقطه سفید میشه و هیچ کاریشم نمیشه کر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض آپدیت گوشی

در مورد اپدیت گوشی؛ گوشی کسانی که سریالشون تغییر کرده به هیچ عنوان اینکار انجام ندهند چون گوشی دچار مشکل میشه وتنها راهشم برا اپدیت فعلن از طریق باکس که باید ادم واردی اینکار انجام بده که فایل خامش داشته باشه

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ok.پس مثله اینکه با یه کم صبر همه چی حل میشه!
    فقط میشه یکی به من بگه که بعد از آپدیت آیا صدای گوشی w800 رو میگیره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •