2008 يعني سه سال بعده اغاز اين نسل ( X360 سال 2005 عرضه شد و ps3 سال 2006 ) ، من قول ميدم شما تا حداكثر 2 نسخه بعد دوباره يه جهش گرافيكي بزرگ رو در اين سري خواهيد ديد
2008 يعني سه سال بعده اغاز اين نسل ( X360 سال 2005 عرضه شد و ps3 سال 2006 ) ، من قول ميدم شما تا حداكثر 2 نسخه بعد دوباره يه جهش گرافيكي بزرگ رو در اين سري خواهيد ديد
بنظرم مسی در حد همون 85 یا 86 هست و رونالدو یکم کمتر، ولی بیل میتونست تو این لیست باشه.
اینا بازیکنایی هستن که کلا به کاشته زنی معروفن. مثل بکام، کارلوس، کومن، جونینیو و ...
کریس رونالدو وقتی تو منچستر بود جزو اینا بود، ولی الان واقعا امار کاشته هاش جالب نیست.
اخه کریس رونالدو منچستر کجا، کریس رونالدو رئال کجا.
الان فقط گل میزنه، ولی اون موقع بازی خلاقانه و جذابی انجام میداد. من بعد از رونالدینیو، رونالدو رو قبول داشتم (نه اینکه بازیکن مورد علاقم باشه)، ولی از وقتی مسی شروع به گلزنی کرد و بازی جذابش که قبل از گواردیولا داشتو فدای گلزنی کرد، باعث شد رونالدو هم به این سمت بره.
بگذریم.
منم دمو نسخه ایکس باکس رو دانلود کردم و بازی رو انجام دادم. بازی خیلی خوبی شده... حرکتا رو کندتر کردن ، توپ کمی سنگین تر شده. یه کم تیمی تر شده. یه کم سخت تر بازیکنا میچرخن... کلا خوب بود. فکر کنم امسال سال خوبی داشته باشیم با این بازی...
امیدوارم نسخه نکست ویژه تر باشه
سلام
من نسخه دموی pc رو تست کردم.چون فیفا 13 رو زیاد بازی نکرده بودم نمیدونم نسبت به قبل چه تغییراتی داشته.اما تغییر منوها که مثل ویندوز 8 بصورت کاشی شده.
این سکه انداختن هم کلا دکوریه،طرف میگه توپ رو میخوام اما تیم حریف بازی رو شروع میکنه.
بدتر از همه اینکه انیمیشنهای اجباری قبل از تعویض هنوز هستند.
حالت فیزیکی بازیکنان هم هنوز تو فیفا یه جوریه و انگار چوب تو آستینشون کردن.
اما از گیم پلی خوشم اومد مخصوصا تاکتیکهای تیمی که هوش مصنوعی انجام میده.مثل اضافه شدن بازیکنان در حمله و دفاع و...
احتمال گلزنی در سانترها زیاده و اکثرا گل میشه و نسبت به بازی زمینی که کمی سختتر شده راه حل ساده ایه
در کل با اینکه در گرافیک در حد متوسطی ظاهر شده اما تغییرات در گیم پلی و ارائه یک گیم پلی سیمولیشن در فیفا حس میشه البته هنوز خیلی جای کار داره.
دروازه بان ها پیشرفت داشتن ؟
نسخه قبلی روی شوت های زمینی و آرام معمولا خیلی راحت دروازه باز میشد و توپ ها گل میشد .
الان هم همونه ؟!
مشکل دیگه هم خروج کند دروازه بان ها بود ... اون مشکل همچنان پابرجاست یا رفع شده ؟
من چون بیشتر pes بازی کردم نمیتونم نسبت به نسخه قبل نظر بدم و فقط نظر شخصیم رو میگم.
من چند تا بازی میلان بارسا -میلان من سیتی - میلان ردبولز انجام دادم که در همه اونها میلان بودم.متاسفانه تایمش کمه و تا میخوام به بازی عادت کنم تموم میشه.
در این بازیها و بخصوص بازی با بارسا شوتهای زمینی که تونستم بزنم عکس العمل دروازه بان خوب بود.چند تا تک به تک که فکر میکردم راحت گل بزنم دفع شد.البته شاید بخاطر اینه که هنوز به گیم پلی فیفا عادت نکردم.
با من سیتی کم شوت داشتم.وقتی یک تیم جلو میفته چنان میرن تو دفاع که نمیشه اصلا از عمق استفاده کرد.
روی سانترهای من، اکثرا بازیکنان من ضربه اول رو میزدند و گاهی هم مدافعان حریف.دروازه بان فقط توپهای 6 قدم رو میومد بیرون و میگرفت یا مشت میکرد.
دوستان من واسه فعال کردن شوک سمت راست دسته شبیه ساز ایکس باکس (x360ce.exe) کپی کردم تو پوشه گیم بازی که شوک فعال شد ولی بازی حالت اسلوموشن پیدا کرده! کسی میدونه مشکل از چیه؟
بر عکس من فرقی توی سر زدن ها ندیدم . شاید چون بیشتر زمینی کار میکنم . اما توپ های هوایی شروع مجدد رو راحت تر میشه سر زد .
یه نکته بدی هم دیدم که نسبت به نسخه قبل بد تر شده . فیفا 13 بعد از اپدیت گیم پلی ای که واسش اومد یه جوری شد که وقتی توپ هوایی میاد واسه حریف ، بازیکنت دقیق نمیاد زیر توپ و جایگیری کنه واسه هد زدن و همینطور میچرخه واسه خودش . حالا این مشکل توی 14 خیلی بد تر شده و حتی به سانترها هم رسیده که بازیکنت نمیاد زیر توپی که سانتر شده . البته فاصله مهمه . اگه بازیکنت شانس بیاری دقیق چسبیده به حریف باشه اونوقت با هم میپرن . در حالی که دفاع روی پرسینگ هم هست بازیکنها یارگیری نمیکنن . سیستم دفاعی به نظرم توی این نسخه ضعیف تر شده .
اره بابا
این فیزیک جدید توپ باعث شده دروازه بان ها راحت تر روی شوتهای نرم و مخصوصا فاینز شات ها گل بخورن . در عوض شوت های محکم کمی سخت گل میشن به خاطر همین فیزیک توپ . تک به تک ها هم به نظر واقعی تر شده .
دوستان یه سوال در مورد تنظیمات کیبورد داشتم
من هر کاری می کنم نمی تونم چهارجهت اصلی رو به کلیدهای چهارجهت کیبورد تغییر بدم
کلا بنظر میرسه اینکار نشدنیه چون هرکاری میکنم بازی این کلیدارو قبول نمی کنه
در مورد دروازه بان هم باید بگم خیلی طبیعی و خوب عمل میکنه هرچند چندتا نکته ریز نه چندان جالب در موردش وجود داره
من نسبت به نسخه قبل نگفتم.شاید در نسخه قبل هم اینجوری بوده.
در سانترها که اکثرا من ضربه اول رو میزنم.چه سانترهای خودم چه حریف
در شوتها هم وقتی کاملا تک به تک باشی راحتتر میشه گل زد.در واقعیت هم همینه.چون بازیکن تمرکز بیشتری داره تا اینکه دوتا دفاع کنارت حرکت میکنن.فیفا کاملا روی این ویژگی ها پیاده شده یعنی بر اساس موقعیت توپ و زمین،مثلا پاسکاری در یک سوم دفاعی خودی درصد خطای کمتری داره نسبت به یک سوم دفاعی حریف حتی در پاسهای کوتاه
من روی ورد کلس و لجندری چند تا دیگه بازی کردم.در شوتهای خودم و حریف،دروازه بانها عکس العمل خوبی داشتند و اکثرا روی ریباند گل میخورم.
یک سوال:چجوری مستقیم برم تو پای بازیکنان حریف؟
وقتی A رو میگیرم چه با sprint و چه بدون اون،فقط تا دو متری بازیکن میره و پرس نمیکنه.با X هم میشه ولی فقط توپ رو میزنه.بصورت دستی هم با جهتها خودم میتونم برم ولی چجوری خودش اتوماتیک میره تو پای بازیکن؟(آخه نصف بیشتر بازی با پاسکاریهای الکی حریف میگذره،مخصوصا لجندری)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)