تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 124 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1234

نام تاپيک: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    از قسمت منو --> کانال---> ویرایش کانال برای این منظور استفاده کنید.
    سلام
    متاسفانه تو قسمت منو در بخش کانال گزینه ای به نام ویرایش کانال وجود نداره.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    متاسفانه تو قسمت منو در بخش کانال گزینه ای به نام ویرایش کانال وجود نداره.
    دوست عزیز
    وارد اسمارت هاب شده و آیکون دیش یا همان کانال را زده و وارد آن قسمت شوید و کلید دستگاه یاهمان tools را بزنید و وارد منوی آن شده و ویرایش را انتخاب و کاملها را به دلخواه خود شماره گذاری و ذخیره کنید.

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام سوال داشتم
    من یه تی وی h6490 دارم مدتیه دستورات صوتی رو از کنترل دریافت نمیکنه با اینکه ایکون میکروفون دیده میشه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام سوال داشتم
    من یه تی وی h6490 دارم مدتیه دستورات صوتی رو از کنترل دریافت نمیکنه با اینکه ایکون میکروفون دیده میشه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
    دوست عزیز
    از این مطالب استفاده کنید.
    تشخیص صدا را می توان با روش های زیر استفاده کرد:
    ● ● با استفاده از میکروفون کار گذاشته شده در تلویزیون با فاصله
    ● ● با استفاده از دکمه VOICE از نزدیک
    سر و صدای محیط می تواند با تشخیص صدا تداخل داشته باشد. اگر این مورد برخوردید، کلید VOICE را فشار داده و پس از آن کلمه / عبارت فرمان را از فاصله 10cm توسط 15CM به دور از میکروفون بر روی کنترل لمسی هوشمند بگویید.
    دستورات ممکن است به رسمیت شناخته نشود اگر شما بیش از حد آرام و یا با صدای بلند صحبت کنید. حجم مطلوب حدود 60dB سابق: 60 دسی بل: مکالمه عمومی، 70 دسی بل: زنگ تلفن .
    عوامل محیطی
    نرخ تشخیص صدا بسته به ولوم / تن، تلفظ، و محیط صدای تلویزیون و سر و صدای محیط متفاوت است
    خودآموز تشخیص صدا
    صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> تشخیص صدا---> خودآموز صدا و تشخیص
    Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition > Voice Recognition Tutorial
    این به شما اجازه می دهد تا خود را با اصول اولیه استفاده از تشخیص صدا آشنا کنید. اجرای تشخیص صدا خودآموز و یا تشخیص صدا را فعال و پس از آن می گویند "راهنمای من".
    فعال کردن تشخیص صدا

برای گفتن کلمه دکمه VOICEرا برای اجرای تشخیص صدا فشار دهید. یک فرمان بگو. شما می توانید تشخیص صدا را به یک کار از تلویزیون استفاده کنید. اگر تشخیص صدا کار نکرد، چک کنید و ببینید اگر تشخیص صدا (ویژگی های هوشمند--> صدای تشخیص---> تشخیص صدا) فعال شده است. برای استفاده از تشخیص صدا، تشخیص صدا باید در مجموعه باشد زمانی که تشخیص صدا فعال است، تلویزیون می تواند به طور خودکار بنوبه خود ورودی های محیطی را روشن کند.

تنظیمات تشخیص صدا
    صفحه منو---> امکانات هوشمند---> تشخیص صدا.
    Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition.
    ● ● زبان: انتخاب زبان برای تشخیص صدا است.
    ● ●
    استفاده از صدای تلویزیون: فعال / غیر فعال کردن پاسخ صدای تلویزیون به دستورات تشخیص صدای شما و بین صدای مرد و زن را انتخاب کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام و عرض تشکر از جوابتان
    من قبلا از دستورات صوتی استفاده میکردم تمام اینهایی را که فرمودید بعد از خراب شدن امتحان کردم ولی نتیجه ای نگرفتم مشکل این است که نشانگر میکروفون روی صفحه تی وی هیچ عکس العملی از دریافت صوت نشان نمی دهد انگار صوتی از میکروفون کنترل به تی وی نمیرسد

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام و عرض تشکر از جوابتان
    من قبلا از دستورات صوتی استفاده میکردم تمام اینهایی را که فرمودید بعد از خراب شدن امتحان کردم ولی نتیجه ای نگرفتم مشکل این است که نشانگر میکروفون روی صفحه تی وی هیچ عکس العملی از دریافت صوت نشان نمی دهد انگار صوتی از میکروفون کنترل به تی وی نمیرسد
    دوست عزیز
    یک بار کنترول را از روش زیر ریست کنید و بعد از دستورالعمل بالا استفاده کنید ببینید مشگل برطرف می شود یا نه
    ریست کردن کنترول لمسی و معمولی
    از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
    ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
    یا باتری آلکالاین به کار ببر یا شارژی. آنگاه دکمه ی pairing رو 3 ثانیه نگه دار.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

باعرض سلام
    من یه تلوزیون 40 اینچ اسمارت سامسوننگدارم امروز وقتی تلوزیون روشن کردم قسمت بالای تصویر یعنی حدود 20 درصد از کل صفحه از بالا سایه رو تصویر افتاده و نورش کم شده و تو تمام سورس ها همین جوری هستش خواهشا برای حل این مشگل راهنمایی بفرمایید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باعرض سلام
    من یه تلوزیون 40 اینچ اسمارت سامسوننگدارم امروز وقتی تلوزیون روشن کردم قسمت بالای تصویر یعنی حدود 20 درصد از کل صفحه از بالا سایه رو تصویر افتاده و نورش کم شده و تو تمام سورس ها همین جوری هستش خواهشا برای حل این مشگل راهنمایی بفرمایید
    دوست عزیز
    این مشگل مربوط به ال ای دی بار تلویزیونتان است و تا کاملاً بطور کامل از کار نیفتاده باید سریعآً به تعمیرگاه مراجعه و آن را تعمیر کنید.
    این مشگل بر اثر شوکی که سیستمهای برقی به تلویزیون اعمال می کنند بوجود می آید یعنی ممکن است که سیم کشی منزلتان و یا پریزها و یا دوشاخه وسایل برقی شل و یا لق باشد .که باعث اتصال کوتاه میشود . بررسی کنید.
    اگر در تهران ساکن هستید به خیابان جمهوری ساختمان آلومینیم طبقه چهارم واحد 451 بروید تا با قیمت مناسب و با یک سال گارانتی برایتان درست کنند.

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

برا تلویزیون 48h6430aw روشی پیدا شد که بشه فیلم ضبط شده رو روی کامپیوتر ریخت ؟
    مانند مشکلات رایج سایر دوستان : فلش حاوی فیلم ضبط شده رو که به سیستم میزنی ، سیستم درخواست فرمت فلش رو میده .
    راه حل کپی رو سیستم چیه ؟
    متشکرم .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

برا تلویزیون 48h6430aw روشی پیدا شد که بشه فیلم ضبط شده رو روی کامپیوتر ریخت ؟
    مانند مشکلات رایج سایر دوستان : فلش حاوی فیلم ضبط شده رو که به سیستم میزنی ، سیستم درخواست فرمت فلش رو میده .
    راه حل کپی رو سیستم چیه ؟
    متشکرم .
    دوست عزیز
    در این سایت هست و باید ثبت نام کرده و هزینه آن را بپردازید تا بتوانید از آن روش استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •