من درايورهاي ويندوزم fat32 هست.
در ثاني در هنگام پارتيشن بندي لينوكس عرض كردم. مثلا ميگن مونت پوينت رو روي mnt/win/ بگذاريد اما براي من اصلا همچين پيشفرضي نداره !!!
با تشكر
من درايورهاي ويندوزم fat32 هست.
در ثاني در هنگام پارتيشن بندي لينوكس عرض كردم. مثلا ميگن مونت پوينت رو روي mnt/win/ بگذاريد اما براي من اصلا همچين پيشفرضي نداره !!!
با تشكر
سوال بعديم اينه كه من مودمم رو با كنسول نصب كردم. فقط وقتي دوباره ميخوام كانكشن بسازم ميگه مودمي وجود نداره.
دوستان گفتند از kppp و يا pconfig استفاده كن اما اينها اصلا توي كنسول من run نميشن.
از فدوراي 9 هم استفاده مي كنم. ممنون مي شم اگر آموزش كانكشن ساختن فدورا رو بگيد.
تشكر
سلام.
در فدورا 9، اگر قبلا بسته ای رو از روی سورس نصب کرده باشم چطور میتونم با چه دستوری اگر نسخه ای جدید از همان برنامه رو داشته باشم به روز کنم یا upgrade کنم؟
دیگه الان توزیعی پیدا نمیشه که پارتیشن های ntfs رو نشناسه ! تنها دلیلی که سیستم شما پارتیشن های ویندوزی رو نشنون نمیده اینه که در هنگام نصب فدورا و در مرحله پارتیشن بندی , برای پارتیشن هاتون mount point تعیین نکرده باشید !! مثلا برای پارتیشن هاتون باید به صورت زیر mount point تعیین می کردید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني در هنگام پارتيشن بندي لينوكس اين مونت پوينت رو بزنم كار تموم ميشه؟ و فرمتش رو همون vfat بذارم؟
مثلا من دو تا پارتيشن تو ويندوز دارم كه هر دوتاشون fat32 هستند براي اولي و دومي ميفرماييد چي بايد بزنم؟
در ضمن من يك مشكل تو فدورا دارم و اون اينكه در صفحه add/remove program اصلا اجازه تغييرات نميده. مشكل چيه چون مثل اينكه براي ساخت كانكشن بايد kppp رو نصب كنم...
با تشكر
Last edited by mohammad110; 20-07-2008 at 19:22.
بله , در هنگام نصب و پارتیسن بندی نوع فرمت پارتیشن را vfat قرار بدید و مانت پوینت اون رو در مسیر media قرار بدید .
الان هم اگر محتوای فایل etc/fstab را برای ما بذاری , میشه درستش کرد ...
در مورد add/remove هم باید کسی راهنماییتون کنه که الان فدورا داشته باشه با کار کرده باشه. ولی چیزی که مسلم هست اینه که برای استفاده از این برنامه باید به اینترنت وصل باشید !!
باشه ممنون محتوياتش رو اگر پيدا كردم ميذارم.
پس از اونجايي كه من هنوز نتونستم كانكشن براي فدورا بسازم 100 درصد مشكل همون اما من قبلا به راحتي مي تونستم در فدوراي قبلي پاكتهاي مورد علاقه رو اضافه يا حذف كنم. الآن مثلا نياز به پاكت g++ دارم طبق گفته دوستان كه نميتونم اينكار رو بكنم. از سي دي هم كه اجرا نميشه وقتي ميزنم تو سرش. دستور configure هم كه اجرا نميشه
دارم كلافه ميشم.
بازم ممنون
دوستان کسی جواب سوال من رو نمیدونست؟
با کاربر روت لاگین کنید . ( البته این کار بهتر است همیشگی نباشد )
دقيقا با root وارد مي شم. من كم كم دارم به اين نتيجه ميرسم كه فدورا رو به خدا بسپارم !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)