تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 223 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 2224

نام تاپيک: Fedora

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسته ی ntfs-3g نصب شده یا نه ؟

اگر نصب نشده آن را نصب کنید .
    من درايورهاي ويندوزم fat32 هست.
    در ثاني در هنگام پارتيشن بندي لينوكس عرض كردم. مثلا ميگن مونت پوينت رو روي mnt/win/ بگذاريد اما براي من اصلا همچين پيشفرضي نداره !!!
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوال بعديم اينه كه من مودمم رو با كنسول نصب كردم. فقط وقتي دوباره ميخوام كانكشن بسازم ميگه مودمي وجود نداره.
    دوستان گفتند از kppp و يا pconfig استفاده كن اما اينها اصلا توي كنسول من run نميشن.
    از فدوراي 9 هم استفاده مي كنم. ممنون مي شم اگر آموزش كانكشن ساختن فدورا رو بگيد.
    تشكر

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام.
    در فدورا 9، اگر قبلا بسته ای رو از روی سورس نصب کرده باشم چطور میتونم با چه دستوری اگر نسخه ای جدید از همان برنامه رو داشته باشم به روز کنم یا upgrade کنم؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام
    چند جا خوندم كه براي اينكه بتونم پارتيشن هاي ويندوز رو توي لينوكس ببينيم بايد فلان كار رو بكنيم اما نشده.
    كسي ميتونه در اين زمينه كمك كنه؟
    تشكر
    دیگه الان توزیعی پیدا نمیشه که پارتیشن های ntfs رو نشناسه ! تنها دلیلی که سیستم شما پارتیشن های ویندوزی رو نشنون نمیده اینه که در هنگام نصب فدورا و در مرحله پارتیشن بندی , برای پارتیشن هاتون mount point تعیین نکرده باشید !! مثلا برای پارتیشن هاتون باید به صورت زیر mount point تعیین می کردید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه الان توزیعی پیدا نمیشه که پارتیشن های ntfs رو نشناسه ! تنها دلیلی که سیستم شما پارتیشن های ویندوزی رو نشنون نمیده اینه که در هنگام نصب فدورا و در مرحله پارتیشن بندی , برای پارتیشن هاتون mount point تعیین نکرده باشید !! مثلا برای پارتیشن هاتون باید به صورت زیر mount point تعیین می کردید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يعني در هنگام پارتيشن بندي لينوكس اين مونت پوينت رو بزنم كار تموم ميشه؟ و فرمتش رو همون vfat بذارم؟
    مثلا من دو تا پارتيشن تو ويندوز دارم كه هر دوتاشون fat32 هستند براي اولي و دومي ميفرماييد چي بايد بزنم؟

در ضمن من يك مشكل تو فدورا دارم و اون اينكه در صفحه add/remove program اصلا اجازه تغييرات نميده. مشكل چيه چون مثل اينكه براي ساخت كانكشن بايد kppp رو نصب كنم...
    با تشكر
    Last edited by mohammad110; 20-07-2008 at 19:22.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

يعني در هنگام پارتيشن بندي لينوكس اين مونت پوينت رو بزنم كار تموم ميشه؟ و فرمتش رو همون vfat بذارم؟
    مثلا من دو تا پارتيشن تو ويندوز دارم كه هر دوتاشون fat32 هستند براي اولي و دومي ميفرماييد چي بايد بزنم؟

با تشكر
    بله , در هنگام نصب و پارتیسن بندی نوع فرمت پارتیشن را vfat قرار بدید و مانت پوینت اون رو در مسیر media قرار بدید .

الان هم اگر محتوای فایل etc/fstab را برای ما بذاری , میشه درستش کرد ...

در مورد add/remove هم باید کسی راهنماییتون کنه که الان فدورا داشته باشه با کار کرده باشه. ولی چیزی که مسلم هست اینه که برای استفاده از این برنامه باید به اینترنت وصل باشید !!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله , در هنگام نصب و پارتیسن بندی نوع فرمت پارتیشن را vfat قرار بدید و مانت پوینت اون رو در مسیر media قرار بدید .

الان هم اگر محتوای فایل etc/fstab را برای ما بذاری , میشه درستش کرد ...

در مورد add/remove هم باید کسی راهنماییتون کنه که الان فدورا داشته باشه با کار کرده باشه. ولی چیزی که مسلم هست اینه که برای استفاده از این برنامه باید به اینترنت وصل باشید !!
    باشه ممنون محتوياتش رو اگر پيدا كردم ميذارم.
    پس از اونجايي كه من هنوز نتونستم كانكشن براي فدورا بسازم 100 درصد مشكل همون اما من قبلا به راحتي مي تونستم در فدوراي قبلي پاكتهاي مورد علاقه رو اضافه يا حذف كنم. الآن مثلا نياز به پاكت g++ دارم طبق گفته دوستان كه نميتونم اينكار رو بكنم. از سي دي هم كه اجرا نميشه وقتي ميزنم تو سرش. دستور configure هم كه اجرا نميشه
    دارم كلافه ميشم.
    بازم ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

دوستان کسی جواب سوال من رو نمیدونست؟

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

در ضمن من يك مشكل تو فدورا دارم و اون اينكه در صفحه add/remove program اصلا اجازه تغييرات نميده. مشكل چيه چون مثل اينكه براي ساخت كانكشن بايد kppp رو نصب كنم...
    با تشكر

با کاربر روت لاگین کنید . ( البته این کار بهتر است همیشگی نباشد )

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با کاربر روت لاگین کنید . ( البته این کار بهتر است همیشگی نباشد )
    دقيقا با root وارد مي شم. من كم كم دارم به اين نتيجه ميرسم كه فدورا رو به خدا بسپارم !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •