دقیق نمی دونم ولی چند یا چندین صفحه قبل درایور جدیدی برای دوربین گذاشته بودم که خیلی بهتر بود و حالت حرفه ای هم داشت
اون خیلی بهتر از درایور های موجود در topsony است
دقیق نمی دونم ولی چند یا چندین صفحه قبل درایور جدیدی برای دوربین گذاشته بودم که خیلی بهتر بود و حالت حرفه ای هم داشت
اون خیلی بهتر از درایور های موجود در topsony است
ولی الان تمام نرم افزارها و حتی خود گوشی همون کا 750 رو میشناسه و معرفی میکنهسایت سونی به عنوان یه کاربر w800 باهات برخورد میکنه
خب اینکارو هنوز نکردم و اموزشش رو هم خوندم ولی یه نرمه هنوز شک دارمحالا مگه، چی هست؟؟؟؟!!!!!!!
اکثر ورژن های گوشیت تو سایت topsony هست
فایل Sefp منطبق با گوشیمو از کجا میتونم بگیرم. اون فایلی که از اینجا دانلود کردم ارور میده.
اگه تمام مراحلی که سیاووش عزیز گفتند رو پیگیری کنید سونی شما رو به عنوان یه w800 میشناسهولی الان تمام نرم افزارها و حتی خود گوشی همون کا 750 رو میشناسه و معرفی میکنه
یعنی CDA رو بزار پیش فرض خودش باشه
بعد هم که کاراتو انجام دادی نه گوشی رو روشن کن و نه باتری در بیار سری برو و به سایت سونی وصل شو
اینجوری 100% به عنوان w800 میشناسه گوشی شما رو!
این رو کجا باید بریزیم؟ توی همون فولدر برنامه فار ؟اینم لازمه Far Manager 1.7 development Pack از اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من این ارور رو میده
پلاگین sefp مطابق با گوشی رو از کجا باید بگیرم؟
کا 750
cid 49
red
یعنی هیچ راهی جز فلاش کردن نداره، قبلا زبان فرانسوی هم داشت گوشیم اما با آموزشهای که تو سایت topsony دیدم زبان فرانسوی هم برداشته شده الان فقط انگلیسی هستphone رو نمیشه ولی زبان نوشتار میشه
اگر زبان خیلی مهمه گوشی رو فلش کنید![]()
من به زبان فارسی و آلمانی نیاز دارم برای گوشیم میشه کمکم کنید میخوام در Phone Language اضافه بشه
راستی تو چند تا پست قبلی هم گفتید که یه درایوری هست برای دوربین گوشی که از همه جهت از درایورهای سایت topsony بهتره
میشه لینک دانلود بدید ، چون درایور زیاد هست تو این فروم نمی دونم منظورتون کدوماست
ممنون![]()
خوب حالا به چه دردی میخوره این کار ؟
کدوم کار؟؟؟؟؟؟
کار که تو این تایپیک زیاد شده![]()
سلام آقا سياوش
گوشي من k750 بود داشتم با far فلش ميكردم كه وستاي كار يه ارور داد كه مجبور شدم صفحه رو ببندم
اما بعد از اون ديگه گوشي به pc وصل نميشد روشن هم نميشه مجبور شدم بدم نمايندگي خودش (الرمس) اما نمايندگي بعد از 5 روز گفت گوشي غير قابل تعميره
حالا من چيكار كنم
با سلام خدمت دوستان عزيز
ميخواستم بگم من بين انتخاب يكي از مدلهاي k750 و w7oo و w810 مشكل دارم و نمي دونم كدوم گوشي بصرفه تر و قابليت پذير تره؟
اونجوري كه من فهميدم مثلا با k750 خيلي كارها ميشه انجام داد..... به w800 تبديل ميشه، Patch روش نصب ميشه و .... اما ميگن صداي اسپيكر موزيكش چندان قوي نيست !؟ يعني به پاي w810 نميرسه.
در ضمن ميگن رم 1Gb روش نصب بشه هنگ ميكنه؟ درسته؟
يه مقدار هم در مورد W700 توضيح بديد .... كاراييش چطوره؟ صداي اسپيكر؟ قابليت ارتقاش؟ آيا مثل k750 دوربين AutoFocus داره يا نه؟ يا اينكه آيا مثل k750 از قابليت GPRS برخوردار است يا نه؟ صداش از k750 بهتره يا فرقي نميكنه؟
اصولا گوشيهاي سري K بهترند يا سري W ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)