ممنون .
آره NFS برای منم خوب اجرا شد . اما pes نه .
اما این طبیعی نیست . چون بقیه دوستان میگن pes بدون مشکل با کیفیت hight اجرا میشه .
ممنون .
آره NFS برای منم خوب اجرا شد . اما pes نه .
اما این طبیعی نیست . چون بقیه دوستان میگن pes بدون مشکل با کیفیت hight اجرا میشه .
کسی نیست یه کمکی کنه
برای من اول دوم نکن.
بحث در مورد مدل ها مشکلی نداره اما نقد و بررسی جهت خرید اون هم تو تاپیک یک مدل مشخص (4540) خلاف قوانین هست.
بحث دوستان ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم در رابطه با اجرای بازی تو این رنج قیمت بود که من خواستم بحث رو خاتمه بدم.
موفق باشید و به بحث در این رابطه خاتمه بدید.
همچنان کسی به سوال صفحه قبلم پاسخگ نبوده .
مشکل دیگه :
دوستان با وجود اینکه دراور کارت amd رو نصب کردم اما یازی pes2013 رو با گرافیک intel اجرا میکنه . در صورتیکه روی hight performance تنظیمش کردم . ( البته پیشفرض تنظیم شده بود )
اینم سند :
مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟
متشکرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جبهه الکی نگیرین و لحن تهدید آمیز رو هم کنار بزارین!
اصول این تاپیک ها بر اساس رفاقت اعضا بنا شده ...
این جواب اول و دوم خودتون بود ...ضمن اینکه بنده به مراتب از شما بیشتر بر قوانین تسلط دارم خواهشا برای بنده قوانین رو دیکته نکنید .
به رسم احترام به دوستان و انجمن دیگه اینجا جوابی نمیدم ...
در پناه حق
دوستان وقتی مسئله ای پیش میاد به تذکر اکتفا کنید خیلی موضوع رو کش ندید صلوات بفرستین
میخواستم بگم که تنظیمات power plan رو چک کنید که ظاهرا لازم نیست چون گفتید nfs روون اجرا شده. حالا بازم بی ضرر نیست شما ببین توی power option پلان high performance این تنظیمات باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ستینگ pes، حتی اگه گرافیک درست سویچ بشه بازم همینا رو نشون میده، در واقع برای همه دوستان همینه، شما فایل ستینگ روهم از تنظیمات سوییچ روی high performance بذار تست کن.
Last edited by mosi_alfa; 28-07-2013 at 01:58.
استفاده از ati بطور دائم اگه شدنی هم باشه عاقلانه نیس، شما که نمیخوای لپتابت حتی موقع فیلم دیدن یا وب گردی دما بره رو 70-80 میخوای؟![]()
اقا اول میخواستم بدونم راه حلی که رفتم درسته دوم چرا این ارور رو میده
سوم واقعا راهی هست بگید داغ گردنش پای خودم
3d mark 11 رو نصب کردمو اجرا اما بازم به نظر میرسه داره اینتلو میسنجه چون خیلی کنده من فکر کنم فقط تو بازی هاست که amd بیاد رو کار.دوستان نصب کنید خبر بدید خواهشا
Last edited by dop12; 28-07-2013 at 14:16.
عزیز فکر کردی من مرض دارم که اطلاعات غلط بدم درسته تاریخ عضویتم جدیده ولی خودم تازه کار نیستما شمام هم پرفوسور!!!
میخوای فیلم بگیرم بت نشون بدم تا باور کنی میرم تو بازی تنظیماتو میذارم رو ultra البته گفتم تو medal بعد بازی کنم فیلم بگیرم ببینی اخه میخوام دونم با چه فلسفه ای حرفمو بی ارزش میکنی البته اینا اعتراض بود نه بی احترامی به شما دوست عزیز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)