تبریک میگم .
10 دقیقه آخر نفت کشید جلو ، چیزی واسه از دست دادن نداشت . واسه همین پرسپولیس خیلی موقعیت داشت .
خیلی پیشرفت کرده پرسپولیس . البته بیشتر برمیگرده به وضعیت روحی تیم .
تبریک میگم .
10 دقیقه آخر نفت کشید جلو ، چیزی واسه از دست دادن نداشت . واسه همین پرسپولیس خیلی موقعیت داشت .
خیلی پیشرفت کرده پرسپولیس . البته بیشتر برمیگرده به وضعیت روحی تیم .
عالی بود
به ولله راحت 6 تایی میکردیم که هیچ 9 تایی هم میتونستیم بکنیم . یه خورده دقت باید داشته باشن
راستش من اون دو به تک آخر رو که نوروزی خراب کرد رو که دیدم به حال پرسپولیس تاسف خوردم که همچین مهاجمینی داره
ولی ممد نوری عالی بود![]()
به به دوستان بازی فوتبال به معنای واقعی یعنی این . خدا وکیلی آدم بازی این پرسپولیسو میبینه لذت میبره
خدایی عالی بازی کردن همه مخصوصا ممد نوری و درسته چند موقعیت 100% رو از دست داد اما کارهای خوبش چند برابر بیشتر بود
یه پنالتی 100000% رو رضایی نگرفت کامل معلوم بود بچم میدید میفهمید دقبقا عین بازی ملوان اما با این وجود بازی حرف نداشت
35 هزار تماشاچی تو وسط هفته تو این سرما با امتحانات فقط نشون میده که پرسپولیس پرطرفدارترین تیم ایرانه
راحت راحت میتونستیم نفتم 6تایی کنیم اما موقعیت هامون گل نشد تو 4 بازی 14 گل آمار خوبیه واقعا
کلا ما تیم برتر زمین بودیم . با سیستم 3 5 2 بازی میکرد . کریم انصاریفر هم هرچی زد گل نشد حیف
پروویچ هم با وجود این که این دومین بازیه که با پرسپولیس بازی میکنه میتونیم بگیم عالی بازی کرد و کلا بازیکن ضعیف اصلا نداشتیم
نیمه اول رو شل گرفتن مثل 3 بازی قبل شروع نکردن که میشه گذاشت پایه حساس بودن بازی
اینم آمار بازی تو این 3 بازی اخیر موقعیت خطرناک ما بالای 7 تا بود
راستی اینم یادم رفت بگم امروز تولد محمد نوری هم بود بزن به افتحارش
امين منوچهري مهاجم تيم فوتبال نفت در خصوص تغيير ورزشگاه يادآور شد: به شخصه دوست داشتم در آزادي بازي کنم شايد خستگي روي ما اثر گذاشته بود اما دوست داشتيم در ورزشگاه آزادي بازي کنيم و ورزشگاه بهانهاي براي اين شکست نيست.
Last edited by Masoud.73; 08-01-2013 at 19:17.
تبریک میگم
خیلی دلم میخواست ببینم وقتی تیم گل محمدی عقب میفته چجوری واکنش نشون میده
به غیر از 20 دقیقه اول که واقعا بد بودیم باقی دقایق رو خوب بودیم
ایجاد موقعیت خوبه اما از دست دادنش میتونه در شرایط ویژه باعث از دست رفتن روحیه تیم و عصبی شدن بازیکنا بشه
نوری رو نمیتونم توصیف کنم واقعا
نه میتونم بگم خوب بازی میکنه نه میتونم بگم بد بازی میکنه
یه پاسایی میده که بدترین بازیکنا هم بهتر از اون عمل میکنن و یه گلایی میزنه که فقط از بازیکنای حرفه ای برمیاد
فکر میکنم تنها چیزی که در وصف نوری میشه گفت این جمله باشه:
یک بازیکن ایرانی کامل
گل اول نوری که با بیرون پا زد و ضربه برگردون انصاریفرد در نیمه اول و چرخش و ضربه نوک پاش اواخر بازی به نظر من بهترین لحظاتی بود که پرسپولیسیها به وجود آوردن
شاید بهتر باشه بگم حرفه ای تر عمل کردن
امیدوارم همینجوری ادامه بدیم
در روزهایی که همه به ظاهر پیشکسوتان باشگاه دارن تمام تلاش خودشون رو انجام میدن تا این تیم رو زمین بزنن داریم نتایجی میگیریم که جای هیچ بحثی برای کسی باقی نمیگذاره...
چیزی که مهمه و باید بهش توجه بشه اینه که تیم راه خودشو پیدا کرده و داره مسیر درستی رو طی میکنه.این مهمه نه حرفایی که بقیه میزنن!
خوشحالم که نفت رو هم با قدرت پشت سر گذاشتیم و انصاریفرد اگر مثل چند بازی دیگه بی دقتی نمیکرد میشد نفت رو هم شش تایی کرد...
وجود علی کریمی واسه این تیم نعمتیه...حضور کریمی بار روانی مثبت داره و خوشحالم که داره مثل تیم روزهای خوبی پشت سر میگذاره.مارکو پروویچ هم نشون داده که شایسته حضور در تیمه.بازیکنیه که جرات دریبل زدن داره و همین به کمک تیم میاد
ستاره بی چون و چرای بازی امشب هم محمد نوری بود که در روز تولدش بهترین بازیشو انجام داد و دل هوادارا رو شاد کرد![]()
تبریک به همه پرسپولیسیای گل -نفت تهران رو هم که با یک بازی عالی تونستیم 1-4شکست بدیم بهترین بازیکن زمین هم به نظر من محمد نوری بود که این روزا خیلی داره عالی بازی میکنه - اگه یکم در زدن ضربات اخر بیشتر دقت میکردیم مثل اون 2تا موقعیتی که انصاری فرد با بدشانسی و بی دقتی بیرون زد راحت میتونستیم با اختلاف خیلی بیشتری بازی به نفع خودمون تمام کنیم فقط ای کاش محمد نوری اون موقعیت تک به تک گل میکرد تا در روز تولدش یک هتریک رویایی داشته باشهخیلی با این جمله یحیی گل محمدی که توی مصاحبه بعد بازیش گفت مربي خوشبختي هستم که بارويانيان کارميکنم حال کردم پاسخ خوبی بود در جواب ادمای معلوم الحالی مثل اولیایی که تو مصاحبه هاشون فقط بلدن حرف زیادی بزنن و قصد تخریب تیم و شخص سردار رویانیان رو دارن
Last edited by clau; 08-01-2013 at 22:16.
تبریک
فقط دوستان احساسی با این برد و برد ملوان برخورد نکنین،شاید اگه با این دوتا تیم تو لیگ بازی میکردیم به زور یکی دوتا میزدیم!
علت اینکه اینهمه موقعیت و فضا ایجاد میشه علاوه بر رشد تیم یه دلیل مهمتری داره و اون اینه که بازی حذفیه و تیم روبرو جلو میکشه تا نبازه!1-0 و 4-0 فرقی براش نمیکنه.
کما اینکه تو بازی با نفت آبادان دیدین چقد اذیتمون کردن تونستن دوتا گلم بزنن
عیار واقعی تیم تو لیگ مشخص میشه...
سلام بچه ها
تبریک هارو همه گفتن ، دیگه من نگم
سوال :
بازی یک چهارم نهایی ما کجا و چه روزی برگذاری میشه ؟
راستی بازی هفته ی بیستم ، پرسپولیس با گهر ، افتاده 25 بهمن ماه .
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)