تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 301 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام ..
    به نظر من حتمآ فرهاد بازی می کنه احتمال 100 درصد . از نیمه دوم بیاد بهتره
    به شخصه خوشحال میشدم کریمی هم بازی کنه چون به نظرم تو دربی ها زیاد خوب بازی نمی کنه
    یادش بخیر...

مهدی رحمتی هم به نظرم بهترین کار رو کرد . وقتی تماشاگرا مزد زحمت هایی که کشیده بود برا تیم ملی رو اونجوری جواب میدن دیگه چه برسه به ...
    حالا برن دنبال گردان و داوری و ... ببینیم کی سوراخ تیم ملی هست .

2. 12 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

بازم یه چهار دیگه و درخشش فرهاد

4. 12 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

گزارش تمرين استقلال

هواداران استقلال معتقدند فرهاد مجيدي در دربي گل مي‌زند و کري جديدي براي پرسپوليس رو مي‌کند.

تمرين تيم فوتبال استقلال از ساعت 15 امروز در کمپ ناصر حجازي آغاز شد. اين آخرين تمرين قبل از دربي بود که خبرنگاران و تماشاگران حق داشتند در آن حضور داشته باشند و به همين دليل تمرين شلوغي بود.

*در ابتداي تمرين امير قلعه‌نويي چند دقيقه براي بازيکنان در مورد دربي حرف زد. از نکات قابل توجه اين بود که مجتبي جباري با تاخير به تمرين آمد و به حرف‌هاي قلعه‌نويي نرسيد.

*در تمرين امروز استقلال ميرشاد ماجدي سرپرست تيم، امين نوروزي، امير غفارمنش از هنرپيشه‌ها، علي لطيفي مربي تيم اميد، علي نظري جويباري، امير عرب، شاهرخ بياني، سيروس دين‌محمدي، منصور پورحيدري از جمله چهره‌هاي ويژه بودند.

*حدود 200 تماشاگر در اين تمرين حضور داشتند. آنها مهدي رحمتي و امير قلعه‌نويي را تشويق کردند و از سرمربي تيم مي‌خواستند که در دربي پيروز شود.

*تمرين فردا و پس فرداي استقلال پشت درهاي بسته و بدون حضور تماشاگران و خبرنگاران برگزار خواهد شد.

* برخي از هواداران بين خود شيريني پخش مي‌کردند.

* صمد مرفاوي و محمود فکري مربيان سابق استقلال و کنوني صباي قم در تمرين استقلال حاضر شدند. مهدي رحمتي به سمت اين 2 نفر رفت.

*دوربين‌‌هاي تلويزيوني زيادي براي پوشش تمرين امروز استقلال به کمپ حجازي آمده بودند که در برخي مواقع به بين تماشاگران استقلال رفتند و با آنها در مورد بازي روز جمعه با استقلال صحبت کردند. برخي از هواداران استقلال معتقد بودند که فرهاد مجيدي گلزن دربي است و بعد از گلزني به پرسپوليس عدد 5 را به تماشاگران پرسپوليسي نشان خواهد داد.

*تمرين‌هاي تاکتيکي و ارسال سانتر از جمله تمرين‌هاي آبي پوشان بود.

* در يک صحنه مهدي رحمتي دچار پيچيدگي پا شد که مشکل خاصي نبود و به کارش ادامه داد.

*امير قلعه‌نويي که روز گذشته فقط 25 دقيقه سر تمرين تيم حضور داشت، اما امروز خودش تيم را تمرين داد.

* شوت به سمت دروازه يکي ديگر از بخش‌هاي تمرين بود. که هر شوت مجيدي که گل مي‌شد هواداران او را تشويق مي‌کردند.

* در بخشي از تمرين دوربين يکي از گزارشگران تلويزيوني به دليل شوت يکي از بازيکنان شکست.

* قلعه‌نويي در لحظاتي به بازيکنان تذکر داد که شوت‌هايشان را دقيق بزنند.

================================================== ====================

ساموئل دوربين تلويزيون را شکست

در تمرين استقلال پيش از شهرآورد تهران مهمانان ويژه زيادي حاضر بودند که شوت جي‌لويد ساموئل منجر به شکسته شدن دوربين صداوسيما شد.

بازيکنان استقلال تهران از ساعت 15 امروز (سه‌شنبه) تمرين‌شان را در کمپ مرحوم ناصر حجازي آغاز کردند. در ابتدا امير قلعه‌نويي در حالي که خبرنگاران و دوربين‌هاي تلويزيون نيز کنارش ايستاده بودند، براي بازيکنانش صحبت کرد و به آنها گفت تا بازي جمعه با رسانه‌ها مصاحبه نکنند.

بازيکنان نيز پس از صحبت‌هاي قلعه‌نويي کارهاي تاکتيکي را زير نظر سرمربي‌شان آغاز و سه روز مانده به داربي 76 تمرين‌هاي شادابي را پيگيري کردند. در اين بين سيدمهدي رحمتي که روز گذشته با حواشي بسياري دست و پنجه نرم کرد و از سوي کي‌روش مورد انتقاد قرار گرفت، تمرين امروز تيمش را با طراوت بيشتري دنبال کرد تا به رسانه‌ها ثابت کند که با روحيه خوبي به استقبال داربي مي‌رود.

سنگربان استقلال پيش از شروع تمرين نيز به تماشاي حرکات نمايشي جواد نکونام نشسته بود. رحمتي که با حميد بابازاده، مربي دروازه‌بان‌هاي استقلال تمرين مي‌کرد، دچار مصدوميت جزئي نيز شد که براي دقايقي استقلالي‌ها را نگران کرد اما با کمي استراحت دوباره تمرينش را از سر گرفت.

در تمرين امروز استقلال صمد مرفاوي و محمود فکري از قديمي‌هاي استقلال که در حال حاضر کادر فني صبا را تشکيل مي‌دهند، حضور داشته و در حاشيه تمرين با دوستان قديمي‌شان خوش‌وبش کردند. يک هنرمند استقلالي هم امروز به کمپ استقلال آمده بود. امير غفارمنش، از بازيگران طنز امروز در حاشيه تمرين با استقلالي‌ها صحبت کرد.

تمرين امروز آبي‌ها بدون هيچ غايبي برگزار شد و تعداد زيادي از خبرنگاران و عکاسان براي پوشش خبري و تصويري اين تمرين حاضر بودند. شوت جي‌لويد ساموئل منجر به شکسته شدن دوربين صداوسيما شد. تمرين امروز که يکي از شلوغ‌ترين تمرين‌هاي اين فصل استقلال بود و مهمانان ديگري نيز داشت.

بازيکنان استقلال در 15 دقيقه پاياني تمرين زير نظر امير قلعه‌نويي به زدن ضربات از راه دور پرداختند که اين تمرين مورد تشويق هواداران استقلال نيز قرار گرفت و با هر گلي که به ثمر مي‌رسيد شروع به تشويق بازيکنان مي‌کردند.
    ================================================== ======================

اظهارنظر استقلالي‌ها پيش از داربي

در پايان تمرين امروز عصر استقلال چند تن از بازيکنان اين تيم درباره داربي جمعه اظهارنظر کردند.

پس از پايان تمرين امروز آبي‌پوشان استقلال چند تن از بازيکنان اين تيم درباره داربي روز جمعه اظهار نظر کردند. صحبت‌هاي استقلالي‌ها را در ادامه مي‌خوانيد.

حسن اشجاري: همه چيز براي يک داربي خوب آماده است و ما براي اين بازي آماده هستيم. فکر مي‌کنم آرش برهاني، فرزاد حاتمي و فرهاد مجيدي گلزنان بازي باشند. از طرف ديگر تلاش مي‌کنيم تا مانند چند بازي گذشته گلي نخوريم. ما در سه بازي گذشته فقط يک گل خورده‌ايم.

فرزاد حاتمي: بازيکنان ما به اميد خدا آماده هستند و من به عنوان مهاجم استقلال اميدوارم هر بازيکني در داربي بازي مي‌کند، براي استقلال گل بزند و مثمر ثمر باشد. بين بازيکنان پرسپوليس فقط با محسن بنگر کري دارم چون از سال‌ها پيش حتي در تمرين هم براي هم کري مي‌خوانديم. ان‌شاءالله بازي باکيفيتي را شاهد باشيم.

حنيف عمران‌زاده: ان‌شاءالله سه امتياز داربي را مي‌گيريم. من دوست دارم که فرزاد حاتمي و فرهاد مجيدي براي ما گل بزنند اما فکر نمي‌کنم هيچ پرسپوليسي بتواند به ما گل بزند. شيرين‌ترين خاطره‌ام از داربي‌ها به پيروزي سه بر صفرمان در جام حذفي مربوط مي‌شود. خاطره تلخم را هم حتما مي‌دانيد که همان شکست 3 بر 2 معروف بود که البته فکر مي‌کنم، اتفاقي بود.

سيدمهدي رحمتي: جمعه هرچه خدا بخواهد همان مي‌شود. ما همه تلاش خود را براي پيروزي انجام مي‌دهيم.

ورزش3

6. 7 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

مصدوم محرم کسی هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

قلعه‌نويي: مجيدي 25 دقيقه مي‌تواند بازي کند

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از کي‌روش تعجب مي‌کنم که عجولانه در مورد رحمتي حرف زده است.

امير قلعه‌نويي در ابتداي تمرين امروز استقلال در مورد دربي 76 و اينکه براي چندمين بار است به عنوان مربي و بازيکن به مصاف پرسپوليس مي‌رود گفت: به ياد نمي‌آورم که چند بار با پرسپوليس روبرو شدم. اينکه مي‌گويند اين بازي 3 امتياز دارد حقيقت است اما واقعيت اين است که اين مسابقه حساسيت فراوان دارد همين که شما بعد از هفته‌ها براي تهيه گزارش به تمرين استقلال آمديد و اين تعداد هوادار در اينجا حاضر شدند نشان از حساسيت خاص اين مسابقه دارد. از نظر رياضي اين بازي 3 امتياز دارد اما از نظر‌هاي ديگر اين مسابقه 100 امتيازي است.

وي در مورد اينکه گل‌محمدي اعلام کرده استقلال 2 بر صفر به پيروزي مي‌رسد عنوان کرد: گل‌محمدي از افراد بااخلاق و بچه‌محل من است. شايد ايشان چيز‌هايي مي‌دانند که ما از آن اطلاعي نداريم. بعد از 15 سال مربيگري ياد گرفتم کارها تکاليفم را به خوبي انجام دهم و نتيجه ديگر دست خداست. من علم ايشان را ندارم.

قلعه‌نويي در مورد خواب حميد استيلي که ديده بازي را پرسپوليس 4 بر يک مي‌برد عنوان کرد: به هر حال خواب هم فلسفه خاص خودش را دارد و بايد ببينيم ايشان اين خواب را قبل از نماز صبح ديده و يا بعد از آن. بايد ببينيم استيلي چه چيزي خورده بوده چرا که تمام اين مسائل در تعبير خواب مهم است.

قلعه‌نويي در مورد خداحافظي مهدي رحمتي عنوان کرد: از جهتي رحمتي کار بچه‌گانه‌اي را کرد اين موضوع را از طريق مطبوعات متوجه شدم. از بابا‌زاده گله دارم و اين مسئله را در وقت معيني به او اعلام مي‌کنم. ما 3 بازيکن را که اول آنها رحمتي است به او سپرديم که بايد از لحاظ روحي _ رواني به آنها نزديک باشيم. از آقاي کي روش هم گله‌ دارم. روزي که به استقلال آمدم با 2 _ 3 بازيکن به نوعي مشکل داشتيم. در جلساتي کنار يکديگر نشستيم و پس از زدن حرفهايمان تمامي مسائل حل شد اما اينکه کي‌روش اينقدر راحت با اين مسئله کنار آمد براي من سوال است.

وي تاکيد کرد: شما بايد اول صحبت‌هاي رحمتي را گوش دهيد و سپس او را محاکمه کنيد. شايد رحمتي مشکل خانوادگي و شخصي داشته. مي‌توانستيد پس از اينکه صحبت‌هاي او را شنيديد در مورد صلاح مملکت تصميم بگيريد البته من مربي نيستم و چشمانم هم آبي‌رنگ نيست مثل برخي قلم‌ به دستاني که کشته چشمان آبي هستند نيستم.

قلعه‌نويي يادآور شد: زماني که در تمرينات لورکوزن حضور مي‌يافتم آن موقع يکي از بازيکنان مطرح اين تيم دچار مشکل شد و پس از اعتراضي که به مربي کرد تمرين را ترک کرد. روز بعدش ديدم که او در تمرينات حاضر شده است. آن زمان هر پنجشنبه پيش کريستوف دام مي‌رفتم و با او صحبت مي‌کردم. آن روز اولين سوالم در مورد همين مسئله بود. ايشان به من نکته مهمي را گفتند او اعلام کرد در آن شرايط بهتر بود آن بازيکن تمرين را ترک کند تا اتفاقات بدتري نيفتد. بعد از اينکه لحظاتي گذشت در رختکن با او صحبت داشتم و او از کار خودش پشيمان بود و عذرخواهي کرد.

قلعه‌نويي افزود: تعجب من از اين است که چرا آنقدر زود با اين موضوع کنار آمدم شنيده‌ام در برنامه 90 رحمتي برايش همين ذهنيت به وجود آمده است. ما با چند نفري که در تيم به نظر مي‌رسيد مشکل داريم صحبت کرديم و به خوبي و خوشي تمامي مسائلمان حل شد. حداقل مي‌توانستم حرفهاي رحمتي را گوش مي‌کردم و مثل يک پدر با او برخورد مي‌کردم.

سرمربي استقلال تاکيد کرد: پدر با فرزندش رابطه خاصي دارد و هيچ وقت خودش را مقابل او قرار نمي‌دهد. همين موضوعات است که مي‌گويم فردوسي‌پور قداست‌شکني مي‌کند و در برنامه‌ام مربي را با بازيکن، مربي را با مديرعامل و غيره روبروي يکديگر قرار مي‌دهند. زمان من هم در تيم ملي برخي مشکلات به وجود آمد اما برادرانه همه چيز را حل مي‌کرد. رسول خطيبي سر بحث خارج رفتن مشکلي داشت که با صحبت آن را حل کرد البته يک زمان هم لازم بود و 11 بازيکن را کنار گذاشتم. پارسال مهدي کياني را مدتي از تيم کنار گذاشتم اما در اين ارتباط بايد با رحمتي صحبت شود.

سرمربي استقلال در مورد غيبت علي کريمي در دربي اظهار داشت: اي کاش کريمي در دربي حضور داشت تا همه مردم ستاره‌هايشان را ببينند. يک سالي که در تيم ملي خدمت علي کريمي حضور داشتم هيچ مشکلي وجود نداشت چه در هتل و چه در تمرينات هميشه رفتار مناسبي داشت. حتي در بازي با چين وقتي تعويض شد خيلي راحت روي نيمکت نشست و نشان داد بازيکني فني و اخلاقي است. او يکي از سفراي طلايي بهزيستي نيز شده و کارهاي بزرگي انجام مي‌دهد که خيلي‌ها از آن خبر ندارند.

قلعه‌نويي عنوان کرد: در دربي دنبال مساوي نيستيم و مي‌خواهيم به پيروزي برسيم اما نتيجه دست خداست. به عنوان بازيکن کاپيتان و مربي بارها با پرسپوليس بازي کردم و اصلا چنين حرفهايي که مي‌گويند جوري عمل نکنيد که نتيجه خاصي اتفاق نيفتد وجود نداشت. شايد جلساتي تشکيل مي‌شد و به ما مي‌گفتند طوري برخورد نکنيد که تماشاگران تحريک شوند اما در مورد نتيجه هيچ وقت صحبت نمي‌کرد.

سرمربي استقلال در مورد اينکه آيا مجيدي در دربي به ميدان مي‌رود گفت: مجيدي هم مثل کريمي است. الان من از کريمي تعريف کردم و شايد فردا عليه من اطلاعيه‌ بدهند آنها که هويت ورزشي ندارند نمي‌دانند داستان چيست و فردا صحبت‌هايي را انجام خواهند داد.

مجيدي هم بازيکن بسيار خوبي است اما او از لحاظ بدني با شرايط خوبش فاصله دارد. خودش هم اين موضوع را مي‌داند. بايد کاري کنيم که مردم روز خوب مجيدي را ببينند. او اکنون تنها 20 _ 25 دقيقه مي‌تواند بازي کند و نمي‌خواهيم مردم روز بد او را مشاهده کنند. در ورزش اعتبار را ذره ذره جمع مي‌کنيم و نبايد کاري کنيم که آن کيلو کيلو از دست برود.

قلعه‌نويي درباره کيفيت بازي خاطرنشان کرد: در برخي از بازي‌ها ما 3 بر 2 برديم و پرسپوليس هم با همين نتيجه در گذشته ما را برده است در يک بازي هم ما 2 بر 1 برديم. تعدادي از بازي ها نيز کيفيتي نداشته است بنابراين نمي‌توانم بگويم دربي با کيفيت مي‌شود يا بي‌کيفيت.

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سوال که بهتري کري‌اي که شنيديد چه بوده است اظهار داشت: خودم روحيه کري خواندن ندارم و توجه نکردم که چه کري‌هايي خوانده شده است. خدا را شکر مي‌کنم که بچه‌ها در نهايت آمادگي هستند و همه بازيکنان حضور دارند و مصدومي هم نداريم.

منبع : ورزش 3

9. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

دوستان استقلالی یکی از خاصیت استقلالی بودن ما میدونید چیه؟
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
      محتوای مخفی: جواب 
    دیگه لازم نیست جدولو نگاه کنیم ببینیم چندمیم یا چه تیمایی بالای سرمونه . همیشه صدر جدولیم

عکس هایی از سلطان دربیها . محبوب قلبها . و کابوس شبانه ی ... هفت مقدسسسس فرهاد مجیدیییییییییییی

سال 89 تو دربی شست و نه ... سال 89 دربی 69 : یه توپ ربایی خوب از رحمتی . حالا جباری پاس خوب برای مجیدی حالا فرهاد مجیدی فرهاد مجیدی فرهاد مجیدیییییی و تویییییییی دروازهههههه تویییییییی دروازهههههههههه یه سوپر گل از فرهادددددد مجیدیییییییییی

دربی 71 . چه میکنهههه فرهاد مجیدی . میلاد میداوودی یه شوت از راه دور برگشت میخوره فرهاد مجیدی و توی دروازه ( دقیقا همینجا بود که خیابانی وا رفت) باز هم فرهاد مجیدی باز هم فرهاد مجیدی . گل های پرتعداد مجیدی توی دربیها باعث شده محبوبیت خاصی نزد هوادارا پیدا کنه .

دربی هفتاد و سه هم که همون دربی 8 دقیقه 3 تا گله که فرهاد پنالتی دوم رو گرفت و سر گل شریفات این حرکت رو انجام داد :

این هم بازیی بود که فرهاد مجیدی یک تنه جلوی فحش و ناسزا ایستاد و در آخر اون حرکت 4 تاریخی رو انجام داد

پس بزن به افتخار محبوب دل هممون داش فرهادددد مجیدییییییییییییییی که توی دربیها سنگ تموم گذاشتهو البته بزن به افتخار داش مجتبی جباری که همیشه توی دربیها یا پاس گل داده یا گل زده . به اینا میگن بازیکنای تاثیر گذار در دربی . اما حیف که فرهاد آماده نیست و برای این دربی 20 دقیقه بیشتر نمیتونه بازی کنه
    Last edited by MohammadT15; 22-01-2013 at 23:07.

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

فرهاد مجیدی اگه بخواد کار خودش رو بکنه تو 2 دقیقه هم می کنه چه برسه به 20 دقیقه............

همون دربی 69 رو که یادتون نرفته؟؟؟؟

12. 10 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

فرهاد مجیدی اگه بخواد کار خودش رو بکنه تو 2 دقیقه هم می کنه چه برسه به 20 دقیقه............

همون دربی 69 رو که یادتون نرفته؟؟؟؟
    این که شکی توش نیست میگم فرهاد کلا نشون داده که کابوسی ناتمامهولی اگه مجتبی هم آماده باشه ! مثلا بازی با مس که اومد 30 دقیقه تو بود اما 2 تا پاس نصفه نیمه بهش نرسید ! یعنی مجتبی کم آورده بود اما اگه جفتشون آماده باشن عملکرد بهتری دارن ...

در کل من اینقدر روی فرهاد مانور میدم به خاطر اون دربیهای تاریخیش هست که 2 سال آزگار روز خوش برای رقبا نذاشت . و در کل یکی از خاصیت های ما استقلالی ها اینه که چیزهایی رو که دیدیم به خاطر میسپاریم . مثلا اون 4 هفت مقدس ! با کیفیت HD فیلمهاش موجوده توی اینترنت سرچ کنی . بازیها رو خودمون دیدیم یا توی ورزشگاه حضور داشتیم و توی خاطره ی ما نقش بسته ...

----------------------------------------------------------------------

در مورد دربی من صحبت نکردم که با چه ترکیبی بازی کنیم الان وقتشه که یه ترکیب احتمالی بدیم

رحمتی

اشجاری----------صادقی----------منتظری---------حمودی

نکونام

محمد رضایی ---------------------------------------حیدری

جباری

موسوی ---------------------------

-------------برهانی
    فرهاد هم از دقیقه 60 65 بیاد به جای موسوی و جاش رو با برهانی عوض کنه . با این ترکیب بازی کنیم 100% برنده ی بازی هستیم . جباری که کسی توان مقابله با پاسهاش رو نداره .

جواد لالیگایی هم که یکی مثل حقیقی نمیتونه جلوش وایسه جلو جواد پویول وایمیسه

دفاع تیم که بهترین دقاع لیگ برتره و یه آمار خارق العاده داره . ترسی از دفاع نداریم . خسرو هم خدا کنه که آماده باشه آرش هم روز خوبش باشه . در کل روی کاغذ کل کارشناسای فوتبال گفتن ما برنده ایم اما مهم اینه اون چیزی که روی کاغذ مینویسیم قلعه نوعی توی زمین نمیذاره ! و بازیکنا اونجوری که مثل همیشه بازی میکنند بازی نمیکنن ! در کل برد و باخت واسم مهم نیست بازیه قشنگی باشه مثل دربی رفت نشه حالمون به هم بخوره بقیه چیزاش حله

به امید پیروزی . نه صرفا بردن پرسپولیس . به امید پیروزی و تثبیت صدر جدولی . دومیه واسه ی ما استقلالیا مهمتره
    Last edited by MohammadT15; 23-01-2013 at 11:09.

14. 9 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیا میرن استادیوم !؟

16. 3 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

====================================

ترکيب احتمالي استقلال:

مهدي رحمتي، اميرحسين صادقي، حنيف عمران‌زاده، پژمان منتظري، حسن اشجاري، جواد نکونام، مجتبي جباري، ساموئل، خسرو حيدري، آرش برهاني و فرزاد حاتمي

18. 7 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •