واسه من که هنوز با F2 میاد. البته واسه من jr هستا
واسه من که هنوز با F2 میاد. البته واسه من jr هستا
آخرین ورژن 202 هست و به تاریخ2014/09/29
کسی اطلاعی نداره
من به شخصه توصیه نمیکنم. با حدود 500هزار تومن میتونی یه ssd 250 گیگ گیر بیاری. خیلی خیلی بهتر از هارد هیبریدی هم هست. از یه اکسترنال هم میتونی در کنارش استفاده کنی اگر به حجم بیشتر نیاز داری. هارد هیبریدی با کیفیت خوب مسلما خیلی بهتر از این هارد داغون روی لپ تاپه ولی اگر من باشم ssd با ظرفیت کمتر رو ترجیح میدم. ولی باز نظر خودتونه.
ببین با توجه به این که سرعت هارد 7200 هست چقدر با از خودش که 5200 هست تفاوت داره
با توجه به هاردی که روی لپ تاپ هست و منو کلافه کرده حدس میزنم سرعتش به چشم بیاد. ولی دقیق که چقدر فرق کنه رو باید تو سایتا ببینی واقعا از لحاظ عملی هم فرق زیادی داره یا نه. از لحاظ تئوری که سرعت بالاست.
دوستان من میخوام مدل n56jr رو بخرم
بنظرتون بازیایی سبک مثل فیفا رو تا چه اندازه سیستم داغ میکنه
استفاده تماشای فیلم و مقداری بازی و کار با نت
میخوام لب تاپی باشه چند سال کار کنه واسه همین میخوام با کیفیت باشه پس سری n ایسوس رو انتخاب کردم
تو این بازی هایی که نوشتی خیلی کم گرم میشه.
تو فیلم و اینا هم گرم میشه .داغ نمیکنه .در ضمن قسمت راست لب تاپ اکثرا مواقع سرد هست نگران نباش.
لب تاپ خوبی هست .
تازه دوستان باهاش کارای سنگین میکننن و راضی هستن کارهای شما که دیگه آب خوردن انجام میده و گرماش خیلی کمه. از کیفیت صفحش لذت کامل میبری واسه فیلم دیدن. پس بدون هیچ درنگی همینو انتخاب کن.
آقا من یه نرم افزار واسه مدیریت بلوتوث میخوام. کسی تاحالا با نرم افزاری کار کرده که خوب جواب داده باشه؟ روشن و خاموش کردنش واسه من مشکل شده. و انتقال فایل رو بد انجام میده. گاهی بلوتوث رو پیدا میکنه و گاهی نه. درایور هم به خوبی نصب هست. اگر نرم افزار خوبی جز bluesoleil سراغ دارید معرفی کنید لطفا. با تشکرات فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)