اول سال میلادی و روز ولنتاین این لایسنس ها موجود بودن که البته روز ولنتاین قرعه کشی میشد.یک نمونه هم صفحه قبل هست.
فعلا لایسنس تبلیغاتی فعالی موجود نیست،اگر خبری در این مورد دیدم اینجا میذارم.
اول سال میلادی و روز ولنتاین این لایسنس ها موجود بودن که البته روز ولنتاین قرعه کشی میشد.یک نمونه هم صفحه قبل هست.
فعلا لایسنس تبلیغاتی فعالی موجود نیست،اگر خبری در این مورد دیدم اینجا میذارم.
سلام
دیشب نشستم این انتی ویروس رو از سایتش با لایسنس 6ماه گرفتم
همیشه نورتون استفاده میکردم و ازش خیلی راضی بودم
الان اینجا رو خوندم دیدم ای وای همه میگن حجم زیادی از اینترنت مصرف میکنه ایا راسته؟ یا نه اون برا نسخه های قدیمی بودش و الان مشکل حل شده؟
مثلا چقدر در ماه همینطوری خود به خود حجم مصرف میکنه؟
ویندوزم 64 بیت هستش
از کجا میتونم لایسنس رو با قیمت خوب و مناسب و اصلی تهیه کنم ؟ لایسنس اصل خود سایت و دریافت آپدیت ها مستقیم از سایت ؟
?????کسی جواب نمیده
دوست عزیز الان دیگه مشکل بیت بامصرف پهنای باندو مشکل ترافیک نت با نصب ابزاری به اسم BitdefenderBandwidthFix حل شده وجای نگرانی وجود نداره بازاگه دوستان اطلاع بیشتری دراین باره دارند شما رو راهنمایی می کنند.
موفق باشید.
سلام
بله توی وین 7 حل میشه ولی توی 8 و 8.1 نه متاسفانه
سلام
اگر اشتباه نکنم وقتیکه نصبش کردم فایروال ویندوز فعال بود(Win 8.1). ما هم چند تا Rule براش تعریف کردیم تا مصرف آنتی ویروس بیاد پایین.
نتیجه هم داد ولی میزان مصرف به صفر نرسید اما تاثیر قابل توجهی داشت.بعداً متوجه شدم URL Advisor از کار افتاده.
تغییراتی تو Rule ها اعمال کردم و کارایی تقریبا تغییر نکرد.
(منظورم از کارایی در اینجا همون میزان مصرف ترافیکه که هر چه کمتر باشه فرض میکنیم کارایی بیشتر میشه)
اما دو بار هم ترافیک به شدت در حال مصرف شدن بود که حتی با ماژول های مُد کرنل هم نتونستم ردیابی کنم. تجربه شگفت انگیزی بود.
حالا اگر این مصرف ترافیک مربوط به بیت دیفندر بوده باشه، امن بودنِ محصول یه جورایی میره زیر سوال.
خب شما Microsoft Visual C++ 2013 Redistributable Package و Microsoft .NET Framework 3.5 روقبلش نصب کنید بعد اون ابزار رو ،ضمنا چک کنید گزینه های Vulnerability در سربرگ انتی ویروس غیرفعال باشه.
ممنون مسعود جان
آره خیلی ترافیک مصرف میکنه.با نرم افزارهای کنترل ترافیک هم میشه فهمید
حالا اینکه چجوری و کی میخواد فیکس شه نمیدونم
جالب اینه که خیلی از بجه ها با نصب اون نرم افزار روی 7 مشکل نداشتن ولی روی 8 و 8.1 تاثیری نداره.چون منم تست کردم
ممنون عزیز
اونا نصب بودن و اون گزینه هم فعال بود
نه دیگه گزینه هایی که جهت رفع اسیب پذیری ویندوز (Vulnerability)بکار میروند ترافیک بیشتری را رو مصرف می کنند که باید همه موارد رو disable کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)