تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 92 از 402 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

Norton 360 عالیه ...
    کلآ از نورتون و کومودو خیلی خوشم میاد و باهاشون واقعآ راحت هستم
    Norton 360 سبک هست و خیلی قدرتمند و راحت هم آپدیت میشه .... ساپورت خیلی خوبی هم میشه از طرف دوستان مخصوصآ ،Batman عزیز و AlexanderMahone عزیز . AMIR.KIK عزیز هم که همیشه سریال های نورتون رو بروز میکنه آدم غم نداره.kases عزیز به جمع نورتونی ها خوش آمدی
    اینم بگم از نظر پشتیبانی کومودو با و جود دوستانی چون Jadda عزیز و jolan57 عزیز جای هیچ نگرانی و جود نداره

در نهایت کومودو و نورتون از نظر من ایده آل هستن هم فایروال قدرتمندی دارند هم آنتی ویروس عالی

ممنون داداش
    یه بیت شعر معروف هست میگه

هر کس کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگاری وصل خویش

منم قبلا از نورتون 2007 استفاده میکردم اما اون موقع سنگین بود

اما دوباره برگشتم به نورتون

اما الان نورتون واقعا کولاک کرده

amir. kik خوب میدونن فایروال نورتون چقدر قدرتمنده درسته امیر

2. 6 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

amir. kik خوب میدونن فایروال نورتون چقدر قدرتمنده درسته امیر
    من این حرف علی رو خیلی قبول دارم
    فایروال نورتون دیگه واسم ثابت شده که چقدر قوی هست

4. 5 کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

ممنون...تو این رنج قیمت چندتا هستن...میخواستم بدونم کدوم سبکتر و بهترن؟
    تقریبا بین nod و avira و bitdefender
    به نظر من با مبلغ مورد نظر شما بهترین گزینه بولگارد هست.اگر بتونید 50 تومن دیگه به مبلغ اضافه کنید میتونید اینترنت سیکیوریتی نورتون رو برای سه تا سیستم به مدت یک سال خریداری کنید
    Last edited by AlexanderMahone; 04-03-2012 at 00:22.

6. 3 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ADM!N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

norton 360

8. 2 کاربر از ADM!N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

1

سلام
    به انجمن های P30world خوش آمدید.
    شما باید یه توضیح مختصر در مورد علت انتخاب خودتون بنویسید.
    من این کار رو به جای شما میکنم.باشد که از این به بعد یه دلیل هر چندساده هم برای انتخاب خودمون بنویسیم.

منم دیروز به جمع کاربران N360 پیوستم.

یادش بخیر من و استاد همیلتون منتقد N360 بودیم.البته من هنوز هم از سیستم TuneUp اش راضی نیستم.
    سیمانتک قبلا یه محصول داشت به نام Norton System Works . این برنامه یه آچارفرانسه کامل بود شامل Norton Utilities ، Norton Disk Doctor ، Norton CleanSweep ، آنتی ویروس،فایروال و چند ویژگی دیگه.

نورتون 360 باید جایگزین NSW میشد.این اتفاق افتاد اما نه به صورت کامل!
    الان شما File CleanUP ، Registry CleanUp ، Disk Optimization انجام میدهید ولی حق انتخاب ندارید و همه چیز به صورت اتوماتیک انجام میشه.

در عوض قابلیتهای کامل و کنترل نامحدود منتقل شده به برنامه Norton Utilities که از تکنولوژی های شرکت PC Tools استفاده میکنه.
    -------------------------------------------------------------
    سرعت باز شدن صفحه اصلی در N360 با NIS و NAV قابل قیاس نیست و خیلی سریع تره.

گزینه Smart Definitions از بخش تنظیمات آپدیت حذف شده.از اول هم این گزینه غیر ضروری بود و کاربران رو دچار ابهام میکرد.

اصلاح میکنم که گزینه
    Smart Definitions حذف نشده و فقط تغییر مکان داده!
    Last edited by *Batman*; 04-03-2012 at 14:07. دليل: اشتباه در مورد Ssmart Definitions

10. 7 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Devil Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم نورتون تو امنیت از بقیه نرم افزارها خیلی پیشی گرفته (نظر شخصی و بعد از 8-9 سال استفاده از آنتی ویروس ها)

آنتی ویروس هایی که استفاده کردم

Avira بیشتر نسخه رایگان.Avira رو نصب کرده بودم.
    یه روز دیدم, از اینترنت استفاده نمیکنم اما کل پهنای باندم داره استفاده میشه! فهمیدم سیستمم آلوده شده پاکش کردم Kaspersky نصب کردم تروجان رو شناخت و پاکش کرد

Avast بیشتر نسخه رایگان اش رو نصب میکردم.

Bitdefender نصبش کردم بد نبود یادم نمیاد چرا پاکش کردم

BullGuard بعد از اینکه تو تست ها درصد شناسایی اش از همه بالاتر بود نصب کردم اما کرکش رو پیدا نکردم پاکش کردم

Comodo با احترام به تمام دوستان تبلیغاتش خیلی بیشتر از قدرتشه! بخصوص دیتا بیس اش ضعیفه تازه اون زمان فکر کنم سندباکس نداشت مطمین نیستم.
    اما قضیه پاک کردنش چیز دیگه ای بود 2 -3 سال پیش نصبش کردم همه چیز خوب بود تا اینکه نرم افزارش قاطی کرد و آپدیتش کردم ولی باز میگفت نرم افزار آپدیت نیست حجم آپدتش هم بالا بود (ورژن جدید هم دانلود میکرد) پاکش کردم دوباره نصب کردم اما درست نشد تو اینترنت یه سرچ کردم دیدم یه باگه و فقط من نیستم که این مشکل رو دارم بعد کلاً از رو سیستم پاکش کردم ! یادش بخیر

Dr.Web از محیط گرافیکیش خوشم نیومد دیدم بقیه آنتی ویروسا ازش بهترن البته تو تست ها هم خوب نبود و درصد خطا و اشتباهش زیاد بود

ESET - NOD32 خیلی خوب بود سبک و حجم آپدیت کم (عالی برای ایرانی با سیستم ضعیف) وقتی لپ تاپ گرفتم رفتم تو خط آنتی ویروس های سنگین فکر میکردم هرچی آنتی ویروس سنگین تر باشه قوی تره (مثل نورتون 2005 و پاندا ) الان یکی از پیشنهادهام برای دوستانم که اینترنت پر سرعت ندارن وسیستم قدیمی دارن ESET هستش . بخصوص که سرور آپدیتش رو هم بزاری رو سرورهای ایرانی که دیگه سریال نامبر هم نمی خواد.

Kaspersky اولش به خاطر جیغی که میزد نصبش کردم خیلی حال میکردم با جیغش در کل نسخه قدیمیش بجز از کار افتادن لایسنس اش (اونم نمکش بود) خوب بود . اما با نسخه 2012 دوتا مشکل اساسی دارم 1)حجم آپدیت 2) سنکین شدن سیستم (کند کردن سیستم) اما قابلیت خوبش بکاپ آپدیتش بود مخصوصاً زمانی که بخوای سیستم کسی دیگه رو درست کنی که ویروسی هم باشه.

McAfee آپدیتش سخت بود بخاطر تحریم . وقتی خودش نمی خواد به من چه!
    Panda مشکلش سنگینی زیادش بود و پاک کردن همه کرک و ... . 1سال لایسنس رایگان برای اینترنت سکیورتی گرفتم یه 8-9 ماهی نصب بود بجز سنگینی ش در کل بد نبود

Symantec - Norton قبلاً فقط بزگترین مشکلش سنگینی خیلی زیادش بود ( فکر کنم با پاندا سر کند کردن سیستم مسابقه داشت ) از 2009 به بعد خوب شد یعنی سیستم رو سنگین نمیکرد, 2011 و 2012 اش رو فکر کنم از ESET هم سبکتره. الان مشکلش یکی حجم بالای آپدیتش هست یکی هم بکاپ گیری از آپدیتش سخته البته باضافه آپدیت آفلاین که یکم مشکل داره . آپدیت ش برای نسخه کرک شده (تریال ریست) هم بعضی وقت ها قاطی میکنه و از اول شروع به دانلود همه چیز میکنه با این اینترنت زغالی و محدودیت حجمی واقعاً ظلمه . اما ارزشش رو داره چون از نظر امنیت فوق العاده ست

Trend Micro همین الان رو ویندوز XP نصبه به خاطر لایسنس 5 ساله نصبش کردم اما به کسی توصیه نمی کنم نصب کنه . قضیه نصبش به خاطر یکی از نمایندگی ها بود که حرفش این بود کاسپراسکای بدرد نمی خوره و فقط تبلیغات داره نه قدرت(البته فقط با تبلیغات زیادش بخصوص در ایران موافقم) بعد Trend Micro و Webroot رو معرفی کرد
    Trustport یادمه فقط نصبش کرده بودم

Webroot اینم نصب کردم والا چی بگم Webroot SecureAnywher Complete حجمش 700 کیلو بایت بود اونم آپدیت هم نمیشه حالا پردازش ابری هستش یا نه رو نمیدونم در کل با اینکه درصد شناسایی اش تو سایت ها خوب بود ولی خیلی بهش اعتماد ندارم

Outpost Security Suite بعد از نورتون Outpost هم خیلی دوست دارم البته نسخه Pro نه رایگان به نظرم برنامه خوب و قویه بدیش اینه که کرک نداره(من براش پیدا نکردم تریال رست روی ورژن 7.5 جواب نمیده )

نتیجه: اگه یک سری مسایل رو رعایت کنی تقریباً همه آنتی ویروس ها خوبن یعنی سیستمت به بد افزار آلوده نمیشه و این که از کدام آنتی ویروس استفاده کنی بیشتر به علاقه شخص بستگی داره.
    1)آنتی ویروس را هفته ای 2 بار آپدیت کنی 2)هنگام استفاده از اینترنت هواست به فایل ها و سایت های مشکوک باشه 3)استفاده از برنامه های مانیتورینگ(چه پردازه ها در حال پردازش هستن, کدام از پهنای باند استفاده میکنن , به چه میزان از پهنای باند استفاده میکنند و ... 4)غیر فعال کردن Autorun ها بخصوص بخاطر فلش های آلوده و ...
    Last edited by Devil Persian; 10-03-2012 at 16:52.

12. 6 کاربر از Devil Persian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرین چارت VB100

14. 5 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظر من اگه جسد کسپر افتاده باش

بازم انتی هایی مث ناد23وبقیه انتی ها با خانواده به غیر از نورتون اونم با ارفاق

نمیتونن حرفی برای گفتن داشته باشن

انتی ویروسی کسپر جوری ویروسا رو خفت میکنه که خودشونم نمیدونن از کجا خوردن

اما در نظر سنجی به نوری به خاطر سبک بودنش رای دادم

16. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

والا علی جان

کسپر درسته خوبه و هست / شکی نیست...

وبا این که در تست اخر به اول شدن نورتون مشکوکم ولی دلیل بر این نمیشه با ارفاق بگیم خوبه !

نورتون برای سیستم های الوده درست شده !.
    Last edited by Karkas20; 16-03-2012 at 17:29.

18. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله امیر جان

قبول دارم نورتون برای سیتمهای الوده ای که نت متصل هستن خوبه اما برای سیستم های

الود های که به نت متصل نیستن بدرد نمیخوره

نورتون تمام قدرتش بر میگرده به کلود اونم اگه ازش بگیری چیزی ازش نمیمونه

20. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •