به نظرم نورتون تو امنیت از بقیه نرم افزارها خیلی پیشی گرفته (نظر شخصی و بعد از 8-9 سال استفاده از آنتی ویروس ها)
آنتی ویروس هایی که استفاده کردم
Avira بیشتر نسخه رایگان.Avira رو نصب کرده بودم.
یه روز دیدم, از اینترنت استفاده نمیکنم اما کل پهنای باندم داره استفاده میشه! فهمیدم سیستمم آلوده شده پاکش کردم Kaspersky نصب کردم تروجان رو شناخت و پاکش کرد
Avast بیشتر نسخه رایگان اش رو نصب میکردم.
Bitdefender نصبش کردم بد نبود یادم نمیاد چرا پاکش کردم .gif)
BullGuard بعد از اینکه تو تست ها درصد شناسایی اش از همه بالاتر بود نصب کردم اما کرکش رو پیدا نکردم پاکش کردم
Comodo با احترام به تمام دوستان
تبلیغاتش خیلی بیشتر از قدرتشه! بخصوص دیتا بیس اش ضعیفه تازه اون زمان فکر کنم سندباکس نداشت مطمین نیستم.
اما قضیه پاک کردنش چیز دیگه ای بود
2 -3 سال پیش نصبش کردم همه چیز خوب بود تا اینکه نرم افزارش قاطی کرد و آپدیتش کردم ولی باز میگفت نرم افزار آپدیت نیست حجم آپدتش هم بالا بود (ورژن جدید هم دانلود میکرد) پاکش کردم دوباره نصب کردم اما درست نشد تو اینترنت یه سرچ کردم دیدم یه باگه و فقط من نیستم که این مشکل رو دارم بعد کلاً از رو سیستم پاکش کردم ! یادش بخیر.gif)
Dr.Web از محیط گرافیکیش خوشم نیومد دیدم بقیه آنتی ویروسا ازش بهترن البته تو تست ها هم خوب نبود و درصد خطا و اشتباهش زیاد بود
ESET - NOD32 خیلی خوب بود سبک و حجم آپدیت کم (عالی برای ایرانی با سیستم ضعیف) وقتی لپ تاپ گرفتم رفتم تو خط آنتی ویروس های سنگین فکر میکردم هرچی آنتی ویروس سنگین تر باشه قوی تره
.gif)
(مثل نورتون 2005 و پاندا ) الان یکی از پیشنهادهام برای دوستانم که اینترنت پر سرعت ندارن وسیستم قدیمی دارن
ESET هستش . بخصوص که سرور آپدیتش رو هم بزاری رو سرورهای ایرانی که دیگه سریال نامبر هم نمی خواد.
Kaspersky اولش به خاطر جیغی که میزد نصبش کردم خیلی حال میکردم با جیغش
در کل نسخه قدیمیش بجز از کار افتادن لایسنس اش (اونم نمکش بود) خوب بود . اما با نسخه 2012 دوتا مشکل اساسی دارم 1)حجم آپدیت 2) سنکین شدن سیستم (کند کردن سیستم) اما قابلیت خوبش بکاپ آپدیتش بود مخصوصاً زمانی که بخوای سیستم کسی دیگه رو درست کنی که ویروسی هم باشه.
McAfee آپدیتش سخت بود بخاطر تحریم . وقتی خودش نمی خواد به من چه!.gif)
Panda مشکلش سنگینی زیادش بود و پاک کردن همه کرک و ... . 1سال لایسنس رایگان برای اینترنت سکیورتی گرفتم یه 8-9 ماهی نصب بود بجز سنگینی ش در کل بد نبود
Symantec - Norton قبلاً فقط بزگترین مشکلش سنگینی خیلی زیادش بود ( فکر کنم با پاندا سر کند کردن سیستم مسابقه داشت
) از 2009 به بعد خوب شد یعنی سیستم رو سنگین نمیکرد, 2011 و 2012 اش رو فکر کنم از ESET هم سبکتره. الان مشکلش یکی حجم بالای آپدیتش هست یکی هم بکاپ گیری از آپدیتش سخته البته باضافه آپدیت آفلاین که یکم مشکل داره . آپدیت ش برای نسخه کرک شده (تریال ریست) هم بعضی وقت ها قاطی میکنه و از اول شروع به دانلود همه چیز میکنه با این اینترنت زغالی و محدودیت حجمی واقعاً ظلمه
. اما ارزشش رو داره چون از نظر امنیت فوق العاده ست.gif)
Trend Micro همین الان رو ویندوز XP نصبه به خاطر لایسنس 5 ساله نصبش کردم اما به کسی توصیه نمی کنم نصب کنه
. قضیه نصبش به خاطر یکی از نمایندگی ها بود که حرفش این بود کاسپراسکای بدرد نمی خوره و فقط تبلیغات داره نه قدرت(البته فقط با تبلیغات زیادش بخصوص در ایران موافقم) بعد Trend Micro و Webroot رو معرفی کرد
Trustport یادمه فقط نصبش کرده بودم 
Webroot اینم نصب کردم والا چی بگم Webroot SecureAnywher Complete حجمش 700 کیلو بایت بود
اونم آپدیت هم نمیشه حالا پردازش ابری هستش یا نه رو نمیدونم در کل با اینکه درصد شناسایی اش تو سایت ها خوب بود ولی خیلی بهش اعتماد ندارم
Outpost Security Suite بعد از نورتون Outpost هم خیلی دوست دارم البته نسخه Pro نه رایگان به نظرم برنامه خوب و قویه بدیش اینه که کرک نداره(من براش پیدا نکردم تریال رست روی ورژن 7.5 جواب نمیده
)
نتیجه: اگه یک سری مسایل رو رعایت کنی تقریباً همه آنتی ویروس ها خوبن یعنی سیستمت به بد افزار آلوده نمیشه و این که از کدام آنتی ویروس استفاده کنی بیشتر به علاقه شخص بستگی داره.
1)آنتی ویروس را هفته ای 2 بار آپدیت کنی 2)هنگام استفاده از اینترنت هواست به فایل ها و سایت های مشکوک باشه 3)استفاده از برنامه های مانیتورینگ(چه پردازه ها در حال پردازش هستن, کدام از پهنای باند استفاده میکنن , به چه میزان از پهنای باند استفاده میکنند و ... 4)غیر فعال کردن Autorun ها بخصوص بخاطر فلش های آلوده و ...