تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 602 اولاول ... 4282888990919293949596102142192592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز چون هدفونهای بیتس چشمتون رو گرفته هر هدفونی هم تهیه کنین انتظاراتتون رو براورد نخواهد کرد و در نهایت باز بدنبال هدفون مورد نظرتون خواهید بود .
    بنظر من صبر کنین و با ارتقا بودجه همون هدفون دلخواهتون رو تهیه کنین تا از دو دلی خلاص بشین.
    البته لازم بذکر که هدفونهای بیتس حتی اصلشون هم کیفیت مناسبی ندارن و همون کیفیت صدا رو میتونین از هدفونهای بسیار ارزون تر بدست بیارین ولی خوب تبلیغات هست و چشم و هم چشمی.
    این هدفونهایی هم که معرفی کردین و مشخصاتشون رو اعلام کردین هدفونهای معمولی هستن و کیفیت بالایی که انتظارشون رو دارین رو ندارن
    موفق باشین
    خوب پس لطف میکنید یه چیز خوب با بودجه ای که گفتم معرفی کنید؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خوب پس لطف میکنید یه چیز خوب با بودجه ای که گفتم معرفی کنید؟
    ببخشین بودجه زیر 100 بود ولی فول سایز میخواین یا داخل گوشی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من یه هندزفری SENNHEISER PMX 680 خریدم این هندزفری رو پلیر ایپاد نانو کیفیت خوبی داره چون من رو گوشی اندرویدیم هم اهنگ گوش میدم مدل 680i رو بر نداشتم از لحاظ کیفیت صدا رو ایپاد 680 با 680i زیاد با هم تفاوت دارن؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    من یه هندزفری SENNHEISER PMX 680 خریدم این هندزفری رو پلیر ایپاد نانو کیفیت خوبی داره چون من رو گوشی اندرویدیم هم اهنگ گوش میدم مدل 680i رو بر نداشتم از لحاظ کیفیت صدا رو ایپاد 680 با 680i زیاد با هم تفاوت دارن؟
    نه هیچ تفاوتی ندارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اقا سالا ر من میخواستم یه cx680 بخرم تو یه سایت دیگه یه نفر که قبلا خودش داشت گفت : در یک کلام اشغاله :( میخواستم بدونم شما تست کردین ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اقا سالا ر من میخواستم یه cx680 بخرم تو یه سایت دیگه یه نفر که قبلا خودش داشت گفت : در یک کلام اشغاله :( میخواستم بدونم شما تست کردین ؟
    ایشون خیلی لطف داشتن کلا به موسیقی , هنر ,هدفون و ...
    کاش ازشون میپرسیدین کدوم هدفون خوبه؟
    ببینین در کل هیچ هدفونی بد نیست یعنی اصلا هدفون بد نداریم فقط بعضی از هدفونها نقاط ضعف بیشتری نسبت به بعضی های دیگه دارن و صدای بعضی ها با بعضی دیگه کمی فرق میکنه اونم بلحاظ پخش قوی تر بعضی فرکانسهاست
    حالا ما اگه تجربه استفاده از هدفون رو داشته باشیم به اماتور ترین و غیر حرفه ای ترین هدفونها هم نمیتونیم چنین صفتی رو نسبت بدیم چه برسه به مارک معتبر و خوشنامی مثل سنهایزر که بیش از 60 سال تجربه ساخت هدفون حرفه ای داشته و عملا چون میدونه تک تک هدفونهاش شدیدا زیر ذرهبین میره و نقد میشه همواره سعی کرده بینقص ترین رو در رده هدفونهای خودش تولید کنه .حالا سوال من اینه بین همین رنج قیمت cx680 و برای استفاده موقع ورزش (که مسلما شرایط ساخت هدفونی برای این زمینه رو میطلبه مثل ضد اب بودن و چفت شدن کامل داخل گوش و کابل مقاوم و ...) چه هدفونی رو میشه بعنوان رقیب برای cx680 مثال زد؟شاید نهایتا بشه 2 تا هدفون پیدا کرد که حتما در مقام مقایسه با cx680 نخواهند بود.
    لطفا شما از این دوست محترمتون سوال بفرمایین تا هدفون پیشنهادی ایشون رو هم مطلع بشیم.
    با تشکر

7. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ?????؟؟؟؟؟؟

پيش فرض

دوست عزیز واقعا مدل گیره ای تو ایران نیست؟پس این همه مردم استفاده میکنند از کجا میاد؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز واقعا مدل گیره ای تو ایران نیست؟پس این همه مردم استفاده میکنند از کجا میاد؟!
    میشه لطفا عکس یک مدل از هدفونهایی که مد نظر تون هست رو برامون بزارین تا بهتر متوجه منظورتون از گیره ای بشیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ?????؟؟؟؟؟؟

پيش فرض

میشه لطفا عکس یک مدل از هدفونهایی که مد نظر تون هست رو برامون بزارین تا بهتر متوجه منظورتون از گیره ای بشیم؟
    والا من اصلا نمی دونم اسمش چیه توپست قبلی هم اشاره کردم شما گفتی گیره ای!
    اینم عکسش:

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

والا من اصلا نمی دونم اسمش چیه توپست قبلی هم اشاره کردم شما گفتی گیره ای!
    اینم عکسش:
    متاسفانه تو این رنج قیمت من هدفون گیره ای سراغ ندارم.امیدوارم دوستان سریعتر راهنماییتون کنن.

12. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •