تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 421 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با آدم هایی که می دونید دو رو هستند چه طور باید رفتار کرد؟
    مثلا من دقیقا می دونم که دو، سه تا از بچه ها توی دانشگاه اگه بتونن و شرایطش فراهم بشه می خوان بهم یه ضربه ای بزنن (به خاطر حسادتشون) ولی البته همینجوری ازم حساب می برن و می ترسن که با هام در بیفتن.

همینجوری فقط با هم سلام علیک داریم.

دوستان راهنمایی کنن با ایجور آدمها باید چه طور باید برخورد کرد.
    سعی کن ازشون دوری کنید ! حدالمکان فقط سلام و علیک داشته باش

اینجوری خیلی بهتره

2. این کاربر از + f.a.r.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سعی کن ازشون دوری کنید ! حدالمکان فقط سلام و علیک داشته باش

اینجوری خیلی بهتره
    منم با یکی از دوستام همین مشکل دارم . هرچقدرم دوری میکنم بازم خودشو یجوری نزدیک میکنه . مشکل با دوری کردن حل نمیشه

4. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت شیر برنج's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بچه ها سلام شما میگید این کارا رو انجام بده...اما حقیقت اینه که واقعا انجام دادنشون سخته....ودشوار...اراده ی بعضیا قادر به انجام دادن توی جمع نیست...مشکل ارادس
    Last edited by شیر برنج; 12-08-2013 at 17:53. دليل: ارسال دوپست با فاصله زمانی 1دقیقه!

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

با آدم هایی که می دونید دو رو هستند چه طور باید رفتار کرد؟
    مثلا من دقیقا می دونم که دو، سه تا از بچه ها توی دانشگاه اگه بتونن و شرایطش فراهم بشه می خوان بهم یه ضربه ای بزنن (به خاطر حسادتشون) ولی البته همینجوری ازم حساب می برن و می ترسن که با هام در بیفتن.

همینجوری فقط با هم سلام علیک داریم.

دوستان راهنمایی کنن با ایجور آدمها باید چه طور باید برخورد کرد.
    من نمیدونم اعتقادات مذهبی شما در چه حد هست ..من خودم در مواجهه با این جور افراد فقط سعی میکنم توکلم به خدا باشه...چون اسیبی که این جور افراد فرصت طلب و دو رو به ادم میزنند( اگر خدا پشت ادم نباشه) غیر قابل جبرانه.ادم بدجوری زمین میخوره
    با این جور ادم ها باید همون در حد سلام و علیک موند.اگر صمیمی بشی از پشت خنجر میزنند.اگر بی محلی کنی بیشتر دشمن میشن.

حقیقت اینه این مرور کردن صحبتها تنها مربوط به ملاقاتهای خاص نمیشه. در واقع همیشه همین بوده. یعنی یه وقتهایی ترجیح میدم فی البداهه بتونم صحبت کنم. یکی از پیامدهای این مشکل اینه که کلاسهای دانشگاهم فکر میکنم واسه دانشجوهام غیر جذابه.
    یه مورد دیگه هم اینکه سر جلسه دفاع یه سوال ازم پرسیده شد خیلی خوبم جوابشو میدونستما ولی چون غیر منتظره بود نتونستم جواب بدم در صورتیکه قشنگ میتونست جواب بدم.
    این راه حل نوشتن که کلا خودش یه مشکل اساسیه
    من نوشتنم فوق العاده مشکل داره. سر پایان نامم استادم دیوونه شد رسما آخرش گفت هر چی نوشتی با مسسوولیت خودت اصلا من نمیفهمم
    شما سعی کن توی جمع دوستان و فامیل بیشتر حاضر بشی و بیشتر توی جمع صحبت کنی.اگر صحبت توی جمع برای شما سخته و بیشتر سکوت میکنی از اطرافیانت بخواه که با صبر و تحمل نظرت رو بپرسند.شما هم تلاش کن هرچند کوتاه یک پاسخی بدی...این اگر به صورت یک تمرین در بیاد دیگه توی جمع فی البداهه راحت میتونید صحبت کنید
    سعی کنید با خودتون تمرین کنید...مثلا برای خرید که بیرون میروید به مراکز شلوغ و بازار و ... بروید...همون مغازه ی اول هم جنس نخرید...بازار رو بگردید...با فروشنده ها صحبت کنید...موقع خرید زیاد چونه بزنید

بعد هم سعی کنید رمان و داستان بیشتر بخوانید...خیلی وقت ها ما میخواهیم توی جمع چیزی بگیم ولی همون لحظه چیزی به ذهنمان نمیرسد...خواندن کتاب ها باعث میشه انگار اصطلاحات و شوخی ها ...تیکه ها ..جواب ها توی ناخوداگاه ما قرار میگیرند...نمیدونم چجوری ولی انگار صحبت کردن ادم خیلی بهتر میشه...خیلی تاثیر داره

7. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من تا حالا اهل ورزش نبودم باشگاه و اینا نرفتم، الان میخوام برم ایروبیک نمیدونم اصلا چجوری با جمع مواجه شم.بعدشم اینکه نمیدونم از خانمه بپرسم لباس و کفش چی بپوشم یا نه؟معمولا هرکی هر چی میخواد میپوشه؟

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام دوستان
    من تا حالا اهل ورزش نبودم باشگاه و اینا نرفتم، الان میخوام برم ایروبیک نمیدونم اصلا چجوری با جمع مواجه شم.بعدشم اینکه نمیدونم از خانمه بپرسم لباس و کفش چی بپوشم یا نه؟معمولا هرکی هر چی میخواد میپوشه؟
    سلام

وقتی برای اولین بار وارد باشگاهی میشید، بهتر از هر کاری اینه که جلسه ی اول با مربی صحبت کوتاهی داشته باشید...

برای مثال، قبل از اینکه رسما فعالیتتون شروع بشه یه روز برید سر کلاس و از دور کلاس رو نگاه کنید، که با طرز لباس پوشیدن و برخورد سر کلاس

تا حدی آشنا بشید + رفتار مربی و در آخر کلاس با مربی در مورد اینکه لباس خاصی میخواد یا کفش مناسب و... سوال کنید.

( البته برای ایروبیک لباس های شناخته شده ای می پوشند که اگه در اون کلاس لباس هماهنگ نداشته باشند می تونید از لوازم ورزشی فروشی هم سوال کنید، حتی در مورد کفش )

+ برای مواجهه با جمع، همون روز اول در رختکن خودتون رو به همه معرفی کنید، تجربه ثابت کرده بهترین روش همین هست.

موفق باشید

10. 6 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان

وقتی که میخوای به خاطر یه چیزی از یک دختری فامیل باشه تعریف کنی و جلوی شوهرش بد نباشه باید چطوری بگی که شوهرش سوئتفاهم برداشت نکنه ؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام دوستان اين اتفاق تو روز هاي اخير 2 بار براي من رخ داده اينكه دارم بيرون راه ميرم يهو يكي مياد به عمد به من تنه ميزنه !
    به نظرتون جواب اينا رو چي بايد داد ؟ يه جواب مودبانه و در عين حال دندون شكن ميخوام. مرسي.

13. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام دوستان اين اتفاق تو روز هاي اخير 2 بار براي من رخ داده اينكه دارم بيرون راه ميرم يهو يكي مياد به عمد به من تنه ميزنه !
    به نظرتون جواب اينا رو چي بايد داد ؟ يه جواب مودبانه و در عين حال دندون شكن ميخوام. مرسي.
    هیچی، بگو: * آرام باش*

15. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان

وقتی که میخوای به خاطر یه چیزی از یک دختری فامیل باشه تعریف کنی و جلوی شوهرش بد نباشه باید چطوری بگی که شوهرش سوئتفاهم برداشت نکنه ؟
    سلام

بستگی داره اون خانم چه نصبتی باهاتون داره و شوهرش چقدر روی این موضوع حساست داره...اگر مثلا دخترخالتون هست سعی کن از ادبیاتی که تو دوران مجردی ایشون ازش استفاده میکردین رو بزارید کنار و محترمانه باهاش برخورد کنی...دختر خاله رو مثال زدم چون همچین شرایطی برای من پیش اومده بود...معمولا دخترهای فامیل بعد از ازدواج فیگور و ژست خاصی میگیرن...

17. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •