همه ی لینک ها که واسه دانلود هست کپی هستند؟
منظورم این هست که نسخه ی اورجینال واسه دانلود نیس؟
همه ی لینک ها که واسه دانلود هست کپی هستند؟
منظورم این هست که نسخه ی اورجینال واسه دانلود نیس؟
برو دانلودها سرچ کن
نسخه کپی و اورجینال نداره.
کپی کرک شدس.ارجینال کرک نشده س باید یه کد مخصوص گرون داشته باشی تا بازش کنی.
تو نسخه کرک شده نمیشه آنلاین بازی کرد فقط قسمت داستانی و آفلاین
که ما ایرانیا با این اینترنت زغالی همون کرک شده بدردمون میخوره.
لطفا جواب بدین.
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن .
بچه ها این آخرین قسمت این سری بود؟ یعنی دیگه رزیدنت اویلی در کار نیست؟![]()
خوب کامل با تمامی شخصیتها تموم کردم خیلی خوب بود
و انتهای کل بازی که با ادا وانگ تموم میشه اخرش میبینید که نسخه بعدی و 7 انگار تو افغانستان هستش
همین کم بود که طالبان C-Virus بگیرند
ولی خوب میشه این سری بازیها هم مثل تام رایدر که مجددا بازسازی شده بود از اول نیز مجددا بازسازی کنند چیزی که خیلی وقته هست تو صنعت هالیوود جا افتاده و کم کم به صنعت گیم هم رسیده
مدت هاست که سری بازی های رزیدنت اویل بعد از نسخه 5 دیگر برای ما جذابیت ندارند.اولین چیزی که در این عکس سوال بر انگیز و دور از ذهن میشود این است
همونطور که در سری پنجم این بازی دیدیم ما شاهد مرگ یکی از بهترین نقشهای منفی این داستان
یعنی "آلبرت وسکر" بودیم.
کشته شدن وسکر به عقیده خیلی از طرفداران رزیدنت اویل بزرگترین اشتباه کپکام در این بازی بود
و باعث دلزدگی و کم شدن تعداد طرفداران این بازی شد.
در سری ششم این بازی ما شاهد وجود درک سیمونز بعنوان نقش اصلی منفی بودیم ولی سیمونز هم
نتوانست به بازی کمکی کند و طرفداران را راضی کند.
حال کپکام به فکری افتاده که برای خیلی ها میتواند عجیب باشد و عملی شدن آن میتواند
باعث پرطرفدار شدن دوباره رزیدنت اویل شود.
آیا وسکر قرار است زنده شود ؟
مسلما خیلی ها این رو خواهند گفت و این را رد میکنند ولی
درست است . رزیدنت اویل 7 بازگشتی برای وسکر است اما نه آلبرت وسکر.
بلکه الکس وسکر. برادر دو قلوی آلبرت قرار است به جای او به این داستان پا بگذارد.
اما حال الکس کیست ؟
الکس دوازدهمین نفر از سیزده گزینه ی نهایی پروژه کودکان وسکر است و او در جریان پروژه ی کودکان وسکر که توسط اوزول ای اسپنسر طراحی شده بود.
هدف این پروژه ساخت دنیایی با انسانهایی با ضریب هوشی بسیار بالاتر و اشتباهاتی بسیار کمتر بود که الکس هم از معدود افراد موفق در آزمایشات این پروژه بود. هرچند که خیانت های اسپنسر
باعث در پیش گرفتن راهی دیگر توسط الکس شد.
چیزی که عجیب است این است که چطور الکس تا کنون در این خط داستانی حضور نداشته
و اگر قدرتی به مانند برادرش آلبرت داشته باشد چگونه صاحب این قدرت شده ؟
جواب همه این سوالات فقط تا زمان انتشار بازی مشخص میشود.
نکته جالب و مثبت دیگر این است که ما باز شاهد حضور جیک مولر در این بازی خواهیم بود.
کپکام هنوز چیز زیادی از الکس و رزیدنت اویل 7 نگفته است ولی یه سوالی هم ذهنمو مشغول کردهکهاسپنسر تو اویل 5 به آلبرت گفت فقط تو از بین بچه های پروژه wesker chilren زنده موندی.ولی اینکه این خبر میتواند شایعه باشد
یا نه از طرفی با توجه به شکست رزیدنت اویل 6 دور از ذهن به نظر رسیده و از طرف دیگر هنوز
زمان زیادی تا انتشار سری هفتم مانده است.
Last edited by goldenmember; 05-04-2013 at 12:24.
بازی رو نصب کردم . اگه اشتباه نکنم موتور ساخت بازی مثل نسخه 5 بود . در کل من سناریوی کریس رو رفتم و خوب بود . گرافیک هم از 5 بهتر بود .
من تو PS3 دو نفره بازیش میکردم در مجموع میشه گفت برای من جذابیت چندانی نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)