تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 405 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر سختی آب منطقه شما خیلی زیاده بهتره دو مبدله بگیری.
    سلام آقای تعمیرکار
    وقتتون بخیر
    دیشب رفتم ایمرگاسو تو بابل قیمت گرفتم
    مدله فن دار دو مبدله 24 هزارو میگفت 000/700/2
    تک مبدله هم داشت
    قیمتش مناسب بود به نظرتون؟
    تک مبدله بگیرم یا دو مبدله؟
    ممنونم از کمکتون

2. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر پکیج بذارید حرارت خیلی مطبوعی بهتون خواهد داد، فقط با این توضیحاتی که شما دادید لوله کشی یکم سخته.بهتره با یک لوله کش شوفاژ تماس بگیرید تا بررسی کنه که به چه صورتی (روکار یا زیر کار) میتونید لوله کشی شوفاژ را انجام بدین.فقط یک نکته ای که نباید فراموش کنید اینه که لوله های مربوط به شوفاژ را باید از کف یا روی دیوار و در ارتفاع پایین انجام بدید و اگر لوله ها را از سقف یا ارتفاع زیادی از کف ببرید باعث میشه سیستم صیفونه بشه و خیلی خیلی هوا بگبره.و رادیاتورها هم خوب گرم نمیشه.به پمپ پکیج هم فشار بیاد.پس بهتره با یک لوله کش با تجربه تماس بگیری.
    موفق باشی و پیشاپیش سال نو را بهتون تبریک میگم.
    جناب tamirkar1
    با سلام از راهنمائی شما که خیلی فنی و مفید است تشکر میکنم.یک نظر از شما میخواستم که واقعا بر سر دوراهی قرار گرفتم همانطور که قبلا عرض کردم ویلائی یک طبقه 140 متری 3 خوابه در حومه چالوس سمت دریا دارم حدود 20 سال پیش ساختم که قبلا منطقه گاز نداشت حالا که گاز کشی شهری شده برخی میگن سیستم پکیج دیواری و رادیاتور شوفاژ بگذار برخی دیگر میگن بخاری گازی و آبگرمکن گازی بگذار.از شما خواهش میکنم کاری که بهتر است را راهنمائی کنید ؟ با توجه به اینکه کف هال و پذیرائی سنگ 15*30 هست و کف اطاقها موکت است و قرنیز چوبی 10 سانتی هم دورادور همه دیوارها میخ شده. راعنمائی کنید اگر پکیج شوفاژ بهتر است چطور لوله کشی رادیاتورها انجام بده که تخریب کمتر داشته باشه ؟ یا اگر بخاری بهتر است با توجه باینکه 3 خوابه است با 50 متر هال و پذیرائی چند تا انشعاب بخاری میخواد ؟ با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام آقای تعمیرکار
    واقعا ممنونم از راهنماییاتون
    به فروشنده گفتم که رادیاتورهای آلمینیومی بوتان به علت رنگه داخلش مانع تماس مستقیم آب میشه پس کیفیتش بالاست
    ولی اونم گفت که آلمینیوم رنگو نمیگیره
    نظره شما راجع به حرفش چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جناب tamirkar1 انشاالله سال خوب با سلامت و موفقیت در پیش داشته باشی واقعا از راهنمائی هات کمال تشکر را دارم قبلا لوله کش شوفاژ بردم میگه هر طور شما بگوئید من انجام میدم 3 راه گفته اول یک سنگ از کنار کف برداره و از زیر بکشه دوم از بالای قرنیز چوبی دور بکشه سوم قرنیزها را برداره و زیرآن لوله کشه انجام بده که دو حالت آخر که رویکار یا زیر قرنیز باشه چند زانوئی در چارچوبها باید بزنه ولی اگر از کف بره مستقیم تره ولی خرابیش بیشتره. شما نظر بهتر را کدام روش میدونی بعد اینکه قبلا فرمودی 28000 فن دار بگیرم آیا پکیج دیواری ایران رادیاتور مدل E28FF خوبه ؟ صدای فنش شبها اذیت نمیکنه ؟ با تشکر از شما

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر سنگ های کناره کف را بردارید و لوله کشی کنید و بعد روشم سیمان بکشید خیلی بهتره.ایران رادیاتور پکیج بدی ی ی نیست فقط بعد از یک مدتی صدای فنش زیاد میشه،و احتمال داره اذیتت کنه.من که شخصا فکر میکنم پکیج بوتان خیلی بهتر از ایران رادیاتور کار میکنه.
    جناب tamirkar1 انشاالله سال خوب با سلامت و موفقیت در پیش داشته باشی واقعا از راهنمائی هات کمال تشکر را دارم قبلا لوله کش شوفاژ بردم میگه هر طور شما بگوئید من انجام میدم 3 راه گفته اول یک سنگ از کنار کف برداره و از زیر بکشه دوم از بالای قرنیز چوبی دور بکشه سوم قرنیزها را برداره و زیرآن لوله کشه انجام بده که دو حالت آخر که رویکار یا زیر قرنیز باشه چند زانوئی در چارچوبها باید بزنه ولی اگر از کف بره مستقیم تره ولی خرابیش بیشتره. شما نظر بهتر را کدام روش میدونی بعد اینکه قبلا فرمودی 28000 فن دار بگیرم آیا پکیج دیواری ایران رادیاتور مدل E28FF خوبه ؟ صدای فنش شبها اذیت نمیکنه ؟ با تشکر از شما

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بوتان رادیاتوریه که صودش خیلی کمه و فروشنده ها نمیتونن گرون بفروشنش برای همین ایرادهای بنی اسرائیلی روش میزاران.وگرنه رادیاتور بوتان توی رادیاتورهای آلومنیمی موجود در بازارایران جزء بهترینهاست.
    سلام آقای تعمیرکار
    واقعا ممنونم از راهنماییاتون
    به فروشنده گفتم که رادیاتورهای آلمینیومی بوتان به علت رنگه داخلش مانع تماس مستقیم آب میشه پس کیفیتش بالاست
    ولی اونم گفت که آلمینیوم رنگو نمیگیره
    نظره شما راجع به حرفش چیه؟

8. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جناب tamirkar1
    دوست عزیز بخاطر اینکه ارتفاع دودکش 3 متر الزاما باید فن دار بزارم هیچ راهی نداره بدون فن استفاده کنم چون دودکشم هم مستقیم است اگر هم راهی نداره لطفی کن مدل بوتان را هم بگو که مناسب کار ما باشه ( 140 متر 3 خوابه ویلای یک طبقه شهر چالوس ) که از تهران بخرم ببرم و قیمتش هم مناسب باشه فقط خدا کنه چالوس نمایندگی داشته باشه؟ ضمنا فن دار 2 مبدله بگیرم ؟ با تشکر
    Last edited by hamid novin; 16-03-2013 at 05:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام آقای تعمیرکار
    ممنون از پاسخ های کارشناسیتون
    بالاخره تصمیم گرفتم فردا برم پکیج ایمر(24هزار-فن دار-2مبدله) با رادیاتور بوتان بگیرم
    همراه این پکیج چه وسایله جانبیی ازخوده کارخونه فروشنده باید به من بده؟من چه وسایلی نیاز دارم که برا نصبش بخرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام آقای تعمیرکار
    همونطور که گفتم واحده من : 90 متر-طبقه آخر - 10متر اتاق خواب(دو خواب) - 50 متر پذیرایی با آشپزخونه اوپن - پنجره های دوجداره
    بوتان 3 مدل پره داره :
    1- رادیاتور Il Primo آکس 350

2- رادیاتور Il Primo آکس 500
    3-رادیاتور Il Primo آکس 600

من کدوم نو عشو و چند پره ای باید بگیرم؟
    من
    Last edited by aryafigo; 15-03-2013 at 20:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی سایتی سراغ داره که لیست نمایندگی های شرکت بوتان توش باشه؟
    میخوام ببینم تو بابل نمایندگیشو داره یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •