این سرعت ثابتی که میگید رایتل داره,فقط در مورد دانلوده؟برای من از سرعت مهمتر کیفیتشه.الان ایرانسل هم بعضی جاها سرعتش بالاست اما کیفیت خوبی مثلا موقع استفاده از وایبر نداره و کیفیتش پایدار نیست.در مورد رایتل وضع به شکله؟
این سرعت ثابتی که میگید رایتل داره,فقط در مورد دانلوده؟برای من از سرعت مهمتر کیفیتشه.الان ایرانسل هم بعضی جاها سرعتش بالاست اما کیفیت خوبی مثلا موقع استفاده از وایبر نداره و کیفیتش پایدار نیست.در مورد رایتل وضع به شکله؟
کیفیت و سرعتش ثابته.
چون ضریب اشتراکش 1 به 1 هست!
نه خدايش ثابت سرعتش خوبه من راضيم هم از دايميش هم از ديتاش
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 4
من حس خودم رو میگماین سرعت ثابتی که میگید رایتل داره,فقط در مورد دانلوده؟برای من از سرعت مهمتر کیفیتشه.الان ایرانسل هم بعضی جاها سرعتش بالاست اما کیفیت خوبی مثلا موقع استفاده از وایبر نداره و کیفیتش پایدار نیست.در مورد رایتل وضع به شکله؟
الآن رایتل مجبوره کیفیت خوبی رو ارائه بده ولی فکر نکنم این وضعیت ادامه دار باشه
مخصوصا ضریب یک به یکش
درست عین همراه اول یه روزی انحصار از دستش در میاد
شما اگه می خوای فقط کار های روزمره ی خودتون رو انجام بدید با رایتل انتخاب خوبیه
ولی اگه به عنوان اینترنت کامپیوتر بخواید فکر نکنم دووم بیارید
مگر زیاد دانلود نداشته باشید
آقا رايتل بخاطر نمايشگاه همه محصولاتشو با 50% تخفيف داره ميده!!!:eek::eek::eek::what:
کدوم نمایشگاه؟
لینکی ازش داری؟
تو سايتش برين تو قسمت ثبت نام دو قسمت داره 1 خريد عادي سيم کارت 2 خريد از نمايشگاه با 50% تخفيف ولى فرقش اينه که واسه تخويل سيم کارت بايد با يه کارت ملى برين غرفشون تو نمايشگاه بين المللى از 4 تا 7 مهر
شما که نوشتی همه محصولاتش. این که فقط سیم کارته.
فکر کردم یه چیزی مثل ایرانسله که مودم هاش رو تخفیف میده. خاک تو سرشون با این گدا بازیشون. کی میشه انحصارش برداشته بشه ایرانسل بیاد بساط شون رو جمع کنه.![]()
والا چيزي که من خريدم واسه دوستم يه سيمکارته ديتا 128 4 گيگ شب با 4 گيگ روز کلا در امد 27500 پس فقط سيمکارت نيست...
مودم رو هم که خشک و خالی نمیفروشن با طرحش هست.
خودم که فعلا تهران نیستم ولی بااینکه خونمون نزدیک نمایشگاه هست بخوام یکی از اعضای خونواده رو بفرستم بره سیمکارت رو بیاره همین قدر که تخفیف گرفتم خرجم میشه![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)