بیا دوست عزیز اینم کرک ریلودد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیا دوست عزیز اینم کرک ریلودد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ینی GTX560TI نمیتونه هندل کنه ؟؟؟؟؟
ربطی نداره
دوستان میشه یکی دقیقا Save بعد از مرحله Tehran رو بره من بزاره؟ البته حالت Normal رو!
بره من بعد از اتمام این مرحله صفحه سیاه میشه و اتفاقی نمی افته! نسخه هم Reloaded است.
Last edited by godsmak; 28-10-2011 at 13:05.
کسی میدونه از کجا باید آپدیت های مربوط به گرافیک این بازی رو دریافت کرد ؟
درود
سپاس از راهنمایی شما, اما گرامی من استیم هم طبق گفته شما نصب کردم و گذاشتم برنامه استیم هم آپدیت کند
ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم برای اجرا, شوربختانه بازی اجرا نمیشه
آپدیت گرافیک؟
واسه اکس باکس میخواین؟
یا منظورتون درایور گرافیکتون هستش؟
من فقط پک hd واسه xbox شنیدم و چیزی واسه pc نداشته تا الان...
دوست عزیز بازی هنوز رو استیم نیومده شما باید origin رو بگیرید که مخصوص خود EA هست .
آموزش نصب :
1.اوریجین را دانلود و نصب و یک اکانت در آن بسازید .
2.سی دی کی را در اوریجین وارد کنید برای اینکار از دکمه شبیه چرخدنده استفاده کنید سپس گزینه Reedem Code و درنهایت پس از مشاهده کادر سبز رنگ که نشاندهنده فعالسازی می باشد از دکمه چرخدنده گزینه Refresh را بزنید تا بازی را در اکانت خو ببینید. ( ندیدید ؟ یکبار از اکانت خارج دوباره لاگین کنید)
3.بازی را از روی ستاپ انگلیسی نصب کنید که شامل فایلهای انگلیسی باشد سپس محتویات نصب شده که در پوشه دلخواه شما می باشد را به مسیر C:\Program Files\Origin Games\Battlefield 3 منتقل کنید.
مهم : دقت کنید برروی پوشه Origin Games راست کلیک کنید و تیک Read-Only را بردارید و صبر کنید پروسه برای فایلهای شما اینکار انجام شود.
4.از داخل اکانت اوریجین بازی را نصب کنید پس از چند دقیقه بازی آماده ی Play می شود .
دقت کنید فایلهای شما باید کامل باشد و شامل فایلهای انگلیسی باشد
این آموزش رو از سایت علی گیم آوردم( حق کپی رایت)
چرا با دسته XBOX نمیشه درست حسابی بازی کرد میشناسه ولی یه سری دکمه ها کار نمیکنه خواهشا یکی کمک کنه
یکی جواب بدههههههههههههه
شاید بخاطر اینه که کرک رو اجرا میکنی
بهتر فایل bf3.exe نسخه اصلی رو بریزی البته قبلش کرک رو تغییر نام بده که از بین نره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)