همچینین معین جونمیبینم که همچنان رفقا معتاد تی هستن.دلم براتون تنگ شده رفیقای گلم![]()
![]()
![]()
همچینین معین جونمیبینم که همچنان رفقا معتاد تی هستن.دلم براتون تنگ شده رفیقای گلم![]()
![]()
![]()
دوستان کلاینت FNG رو از کجا دان کنم؟قبلیه دیگه کار نمیکنه.(همون که جیکس ساخته بود)
اقا این تی ورلد چرا رو ویندوز 7 باز نمیشه ؟ از کجا باید دانلود کنم برا ویندوز 7 ؟
شما درایو های ویندوز 7 رو نصب کردید؟ باید نصب کنید تا اجرا بشه چون درایو هایی که دارید ویندوز 7 رو ساپورت نمی کنه!
اسم درایو هاتون رو یادداشت کنید و برید جدیدش رو بگیرید مثلا برید نسخه nvidia برای win 7 رو دانلود کنید!
منم این مشکل رو داشتم تو کامپیوترهای دانشگاه direct x گقتم بریزن درست شد
بچه ها چند تا سوال
1-این سرور خونگی چطوری ساخته میشه؟ (لینکی از آموزش اگه هست لطف کنین بدین)
2-چطوری میشه آفلاین بازی کرد؟ (ترفندی.چیزی)
[این سوال احتیاجی به جواب نداره] 3-چرا ایرانی ها انقدر بی ظرفیت هستن؟بی نجربه هارو نه راه میدن نه باهاشون بازی میکنن و جالب تر اینه که نمیذارن هم یاد بگیرن...(واقا سرور های خارجی بهتره)
1.بستگی داره چه مودی بخوای اجرا کنی.
2.مثلا برای ddrace باید فایل سرورش را دانلود کنی که اون تو سایت ddrace.info هستش (کلایت با سروره) یا DM ، CTF تو همونی که تو سایته اصلیه تی هستش هست.
برای اجراش هم روش دابل کلیک میکنی اجرا میشه.
برای تنظیماتش هم یه فایل میسازی به نامه autexec.cfg بعدش با نوت پد توش تنظیماته سرورو مینویسی.
مهمش هم ایناس:
sv_map name_map (به جای name_map باید اسم مپ را بنویسی و همچنین خود مپ را داخل پوشه data/maps بریزی)
sv_register 0 که برای سرور لن باید 0 باشه برای آنلاین 1 باشه.
3.بی ظرفیت هستند که منظور چیه ؟ حرف بد میزنند؟
بی تجربه ها را راه نمیدن ، تو بلاک میگی یا ddrace ؟ من خودم تو بلاک راه نمیدم چون بلاکه و خوشم نمیاد کسی اضافه و بی مصرف اونجا باشه و بازیه منم خراب میکنه.ولی تو ریس تا اونجایی که میتونم کمکشون میکنم.تا جایی میرسه که دیگه خودشون نمیتونن بیان.
IDDRACE1.بستگی داره چه مودی بخوای اجرا کنی.
رفتم سایت2.مثلا برای ddrace باید فایل سرورش را دانلود کنی که اون تو سایت ddrace.info هستش (کلایت با سروره) یا DM ، CTF تو همونی که تو سایته اصلیه تی هستش هست.
برای اجراش هم روش دابل کلیک میکنی اجرا میشه.
برای تنظیماتش هم یه فایل میسازی به نامه autexec.cfg بعدش با نوت پد توش تنظیماته سرورو مینویسی.
مهمش هم ایناس:
sv_map name_map (به جای name_map باید اسم مپ را بنویسی و همچنین خود مپ را داخل پوشه data/maps بریزی)
sv_register 0 که برای سرور لن باید 0 باشه برای آنلاین 1 باشه.ddrace.info یکی رو دان کردم
فایل exe اصلی رو اجرا کردم... ولی خبری نبود
مپ هارو هم به اون فولدر کپی کردم
فایل autexec.cfg هم دارم که تنظیم هم هست و تنظیماتش از قراره زیره
جلوی sv_map هم اسم یکی از فایلهای مپ رو نوشتم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حرف بد جای خود... به اون کاری نداریم3.بی ظرفیت هستند که منظور چیه ؟ حرف بد میزنند؟
بی تجربه ها را راه نمیدن ، تو بلاک میگی یا ddrace ؟ من خودم تو بلاک راه نمیدم چون بلاکه و خوشم نمیاد کسی اضافه و بی مصرف اونجا باشه و بازیه منم خراب میکنه.ولی تو ریس تا اونجایی که میتونم کمکشون میکنم.تا جایی میرسه که دیگه خودشون نمیتونن بیان.
شما بلاک راه نمیدی؟ خوب کار اشتباهی میکنی... خدارو شکر منو تا حالا تو بلاک ,بkick نکردن البته خودم هم خوشم نمیاد بازی بی سرو تهی هستش
ولی شمایی که kick میکنی, این بابایی که کیک شد قراره چطوری یاد بگیره؟
ینی تماشا کنه یاد میگیره؟(مثل قضیه 5 سال سابقه کار هستش)
ولی من ddrace رو میگم:
شما رو اونجا دیدم برخوردتون بد نبوده ولی دوستان دیگه: من میام یه خرابکاری ای میکنم(خوب مثلا یه هفته بیشتر نیست دارم رازی میکنم)
بعد از سیل هجیمی از فحش های رکیک که به سمتم فرستاده میشه بنده رو هم کیک میکنن که این بابا noob هستش...!
خوب من تا چهار بار خراب نکنم که نمیتونم یاد بگیرم
الانم بازی آفلاینو برا همین میخوام... میخوام برا خودم بازی کنم
Last edited by Amir Hossein; 11-02-2013 at 12:26.
حرف بد جای خود... به اون کاری نداریم
شما بلاک راه نمیدی؟ خوب کار اشتباهی میکنی... خدارو شکر منو تا حالا تو بلاک ,بkick نکردن البته خودم هم خوشم نمیاد بازی بی سرو تهی هستش
ولی شمایی که kick میکنی, این بابایی که کیک شد قراره چطوری یاد بگیره؟
ینی تماشا کنه یاد میگیره؟(مثل قضیه 5 سال سابقه کار هستش)
ولی من ddrace رو میگم:
شما رو اونجا دیدم برخوردتون بد نبوده ولی دوستان دیگه: من میام یه خرابکاری ای میکنم(خوب مثلا یه هفته بیشتر نیست دارم رازی میکنم)
بعد از سیل هجیمی از فحش های رکیک که به سمتم فرستاده میشه بنده رو هم کیک میکنن که این بابا noob هستش...!
خوب من تا چهار بار خراب نکنم که نمیتونم یاد بگیرم
الانم بازی آفلاینو برا همین میخوام... میخوام برا خودم بازی کنم[/QUOTE]
سلام درست میگی دوست عزیز خیلی ادمای تازه به دوران رسیده ای هستن که اومدن تو سرورا یه کم بازی یاد گرفتن دیگه خدا رو بنده نیستن...من خودم اصلا با ددریس و بلاک حال نمیکنم!ولی اگه برم کسی بهم فوش بده 1- کلید esc رو میزنم 2-روی گزینه ی record demo کلیک میکنم و میزارم یارو هر چی میخواد زر بزنه...بعدش اون دمو رو میفرستم برای ادمین(ارمین یا پوریا(جیکس)) و بقیشم دیگه میدونید!
در کل اگه خواستی بیا fng خودم نوکرتم!![]()
اول سرور افلاین:
تو تنظیماتی که نوشتیsv_register 0 نیستش.
فایل سرور هم که اسمش معلومه حتما درست اجرا کن.
اگر اجرا میکنی یه لحظه میاد و میره احتمالا یا اسم مپ اشتباهه یا اون مپ نیستش تو پوشه مپس.
اگر مپ درست تنظیمات سرور یا کمه یا چیزی نادرسته توش.(البته بشتر چیز ها حالت دیفالت هم دارند که اگه نباشند مشکلی پیش نمیاد)
اگر همه چی درست انجام بشه باید تو بازی اسم سرور تو سربرگ لن بیاد.
سرور iddrace هم ماله کلن آیپاده تو سایت خودشون باید برای دانلود باشه.(که دامی را همین idd داره)
دوم بلاک:
این که میگم راه نمیدم یعنی این که تو بلاک به اون افراد کمک نمیکنم و با اونا تیم نمیشم و کلا بلاک کیک هم نداره و اگر هم داشت من به عنوان نوب کیک نمیکنم.
بلاک هم درسته بی سرو تهه و یجورایی برای به رخ کشیدن مهارته که البته کاملا با ddrace فرق داره چون یکی براکش خوبه ولی تو dd کم میاره.
در مورد ddrace:
یک مشکل اینه که خیلی از مپ ها که گذاشتن خیلی سختند و مثلا اگه 3-4 تا حرفه ای برن هم ممکنه نتونن تمومش کنن و برای همینم مثلا کسی مثل شما که میای نمیتونی اونو بری و زود خراب کاری میکنی.
من خودم تا اونجایی که میتونم تو ddrace اگر کسی حرفه ای نباشه روش حساب نمیکنم که اگه نتونست بخوام بش چیزی بگم ولی خوب در کل اخلاق بعضی ها هم ناجوره.
مثلا یکی که تازه وارده بلدم نیست ولی هی میخواد یک کاری انجام بده و خراب میکنه و اونو باید کیک کرد چون شمایی که بلد نیستی بهتره که بیشتر توجه کنی چه بقیه چطوری رد میکنند و در زمانش که مشکلی هم نباشه شما امتحان کنی که میتونی انجام بدی یا نه.یکی میخواد فقط یک چوب بزنه و هوک کنه ولی نمیتونه ولی باز هم نمیزاره بقیه انجام بدن و میخواد باز هم خودش انجام بده در حالی که بلد نیستش.
در کل مشکل اصلی اینه که مپ های مسابقه خیلی سخت هستند و اگه از مپ ساده تر استفاده بشه بهتره.
و برای شما من مپ های skynet 1-9 , war4yh 1-5 , xyz_ddrace2 را پیشنهاد میدم که بازی کنید که تمام خلاقیت ها تو همین مپ ها هستند بقیشون زیادی سختند.
و اصلش هم همین xyz هستش چون این مپ پتانسیلش خیلی زیاده و راه رد شدن زیاد داره و مهارت ادم میره بالا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)