سلام دوست خوبم اینجا یا هیشکی چیزی حالیش نمیشه یا اینکه نمیخواد کمک کنه . ...
سلام دوست خوبم اینجا یا هیشکی چیزی حالیش نمیشه یا اینکه نمیخواد کمک کنه . ...
دوست عزیز مشکل شما با نصب نسخه 296.10 کارت گرافیک nVIDIA GeForce حل میشه، از اینجا میتونی نسخه مناسب رو برای خودت پیدا کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته از اونجا که بیشتر لپ تاپ ها ویندوز7 64بیتی نصب می کنند لینک دانلود مستقیمش رو همینجا میزارم که دیگه نری اونجا بگردی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اینجا تو پی سی همه بچه ها مثل هم هستند و هرکس مشکلش رو مطرح میکنه تا بقیه اگر راه حلی می دونستند کمکش کنند. اینکه تا حالا کسی جواب سوال شما رو نداده بود برای اینه که شاید کسی تا حالا راه حلی برای این مشکل پیدا نکرده بودهمن خودم 24 ساعت نشده که تونستم این مشکل رو برطرف کنم!
در ضمن نصب این درایور ارور GPU: Vram 128 رو برای تمام کسایی که با PES 2012 تو لپ تاپ Dell inspiron n5110 مشکل داشتند حل می کنه![]()
مرسی دوست خوبم .... شرمنده که یکم داغ کردم امیدوارم این راه حلتون جواب بده امتحان میکنم جوابشو میدم
دوست گلم مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییی یه دنیا اصلا فکرشو نمیکردم درست بشه خدا خیرت بده .....
سلام دوستان
من وقتی دارم بازی میکنم، وسط بازی یکدفعه سرعت پایین میاد یا تیکه های پازل میاد...
ممنون میشم اگر کمکم کنید؟
من یازی رو نصب کردم بعد از مدتی . الان میخوام سیو کنم یا سیو رو لود کنم یا وسط مسترلیگ یهو صفحه سایه میشه از بازی میاد بیرون
این مشکل چطوری حل میشه ؟ سیستمم رو چند روز پیش ارتقا دادم ویندوزم هم سون هستش
روزلوشن رو هم عکس گرفتم
![]()
Last edited by Ali_pc; 26-05-2012 at 20:41.
سلام من بازی Pro Evolution Soccer 2012 رو نصب کردم و اجرا هم میشه ولی همینکه می خواد بره تو بازی ، بازی بسته میشه و یه اخطار Pro Evolution Soccer 2012 Has Stopped Working میاد هر کاری کردم درست نشد وقتی هم که رو ایکون بازی کلیک میکنم و troubleshoot compatibility رو میزنم یه همچین صفحه ای مثل عکس زیر میاد میشه بگید چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلا م دوستان من از پچ پی اس ادیت استفاده میکنم
وقتی میخوام همون اول مستر رو شروع کنم و سیو بزنم از بازی میپره بیرون
ممنون میشم کمک کنید تا مشکلم رو حل کنم
سلام . خواهش میکنم کمک کنید .حتما جواب بدید. این سیستم منه:
laptop:
ram 4 gb
cpu 2.13 dual core
graphic: ati radeon hd 5650 1gb
کامپیوترم بازی battelfield 3 رو عالی میاره . اما توی فیفا و pes خیلی کنده و باید توی تنظیمات بزازرمش روی low تا یه کم سرعت بگیره. مشکل چیه؟
کسی نبود به ما کمک کنه ؟ من قبلا بازی رو عالی اجرا میکرد ولی نمیدونم یه دفعه ای چش شد؟ گرافیکمم آپیدته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)