تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 99 اولاول ... 4282888990919293949596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 990

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Pro Evolution Soccer 2012

داره خودمونی میشه maajnon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم همین مشکلو دارم ...لطفا یکی کمک کنه>>>>
    سلام دوست خوبم اینجا یا هیشکی چیزی حالیش نمیشه یا اینکه نمیخواد کمک کنه . ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه only4u-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کرج

10

سلام دوستان نمیدونم چرا لب تاب من توی اجرای این بازی با مشکل مواجه میشه هی ارور میده کارت گرافیکت مشکل داره در صورتی که کارت گرافیکم gt555 2 g هست . بازم عین متن ارور رو براتون گزاشتم ببینید . ممنون میشم کمکم کنید . درضمن فقط توی این بازی مشکل دارم . بقیه بازی هام به راحتی نصب و اجرا میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز مشکل شما با نصب نسخه 296.10 کارت گرافیک nVIDIA GeForce حل میشه، از اینجا میتونی نسخه مناسب رو برای خودت پیدا کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته از اونجا که بیشتر لپ تاپ ها ویندوز7 64بیتی نصب می کنند لینک دانلود مستقیمش رو همینجا میزارم که دیگه نری اونجا بگردی :
    کد:

سلام دوست خوبم اینجا یا هیشکی چیزی حالیش نمیشه یا اینکه نمیخواد کمک کنه . ...
    دوست عزیز اینجا تو پی سی همه بچه ها مثل هم هستند و هرکس مشکلش رو مطرح میکنه تا بقیه اگر راه حلی می دونستند کمکش کنند. اینکه تا حالا کسی جواب سوال شما رو نداده بود برای اینه که شاید کسی تا حالا راه حلی برای این مشکل پیدا نکرده بوده من خودم 24 ساعت نشده که تونستم این مشکل رو برطرف کنم!

در ضمن نصب این درایور ارور GPU: Vram 128 رو برای تمام کسایی که با PES 2012 تو لپ تاپ Dell inspiron n5110 مشکل داشتند حل می کنه

3. این کاربر از only4u-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز مشکل شما با نصب نسخه 296.10 کارت گرافیک nVIDIA GeForce حل میشه، از اینجا میتونی نسخه مناسب رو برای خودت پیدا کنی:
    کد:

البته از اونجا که بیشتر لپ تاپ ها ویندوز7 64بیتی نصب می کنند لینک دانلود مستقیمش رو همینجا میزارم که دیگه نری اونجا بگردی :
    کد:

دوست عزیز اینجا تو پی سی همه بچه ها مثل هم هستند و هرکس مشکلش رو مطرح میکنه تا بقیه اگر راه حلی می دونستند کمکش کنند. اینکه تا حالا کسی جواب سوال شما رو نداده بود برای اینه که شاید کسی تا حالا راه حلی برای این مشکل پیدا نکرده بوده من خودم 24 ساعت نشده که تونستم این مشکل رو برطرف کنم!

در ضمن نصب این درایور ارور GPU: Vram 128 رو برای تمام کسایی که با PES 2012 تو لپ تاپ Dell inspiron n5110 مشکل داشتند حل می کنه

مرسی دوست خوبم .... شرمنده که یکم داغ کردم امیدوارم این راه حلتون جواب بده امتحان میکنم جوابشو میدم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض مرسی

دوست گلم مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییی یه دنیا اصلا فکرشو نمیکردم درست بشه خدا خیرت بده .....

6. این کاربر از maajnon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من وقتی دارم بازی میکنم، وسط بازی یکدفعه سرعت پایین میاد یا تیکه های پازل میاد...
    ممنون میشم اگر کمکم کنید؟

8. این کاربر از choobin18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

من یازی رو نصب کردم بعد از مدتی . الان میخوام سیو کنم یا سیو رو لود کنم یا وسط مسترلیگ یهو صفحه سایه میشه از بازی میاد بیرون

این مشکل چطوری حل میشه ؟ سیستمم رو چند روز پیش ارتقا دادم ویندوزم هم سون هستش

روزلوشن رو هم عکس گرفتم

Last edited by Ali_pc; 26-05-2012 at 20:41.

داره خودمونی میشه hamidreza73b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام من بازی Pro Evolution Soccer 2012 رو نصب کردم و اجرا هم میشه ولی همینکه می خواد بره تو بازی ، بازی بسته میشه و یه اخطار Pro Evolution Soccer 2012 Has Stopped Working میاد هر کاری کردم درست نشد وقتی هم که رو ایکون بازی کلیک میکنم و troubleshoot compatibility رو میزنم یه همچین صفحه ای مثل عکس زیر میاد میشه بگید چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلا م دوستان من از پچ پی اس ادیت استفاده میکنم
    وقتی میخوام همون اول مستر رو شروع کنم و سیو بزنم از بازی میپره بیرون
    ممنون میشم کمک کنید تا مشکلم رو حل کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام . خواهش میکنم کمک کنید .حتما جواب بدید. این سیستم منه:
    laptop:
    ram 4 gb
    cpu 2.13 dual core
    graphic: ati radeon hd 5650 1gb
    کامپیوترم بازی battelfield 3 رو عالی میاره . اما توی فیفا و pes خیلی کنده و باید توی تنظیمات بزازرمش روی low تا یه کم سرعت بگیره. مشکل چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کسی نبود به ما کمک کنه ؟ من قبلا بازی رو عالی اجرا میکرد ولی نمیدونم یه دفعه ای چش شد؟ گرافیکمم آپیدته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •