گوشی من هم شارژ زود تموم میکنه.به ندرت داغ میشه. و خیلی مواقع سرعتش پایین میاد.منو بگو که 4sمو فروختم اینو گرفتم.اگه با آندروید 4 درست نشد ردش میکنم بره.![]()
گوشی من هم شارژ زود تموم میکنه.به ندرت داغ میشه. و خیلی مواقع سرعتش پایین میاد.منو بگو که 4sمو فروختم اینو گرفتم.اگه با آندروید 4 درست نشد ردش میکنم بره.![]()
کالیبره کردی؟اگه کالیبره نکردی اینجا رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پلیرصوتی گوشی یجا کوچیک نوشته 5.1ch اون چیه؟؟
از RDS گوشی چطوری باید استفاده کرد
یعنی گوشی شما قابلیت پخش صدای 5 کانال رو دارهتو پلیرصوتی گوشی یجا کوچیک نوشته 5.1ch اون چیه؟؟
نمیخوام گوشی رو روت کنم. چون امنیتش برام مهمه.
دوست عزیز روت به تنهایی اصلا امنیت رو پایین نمیاره.
دسترسی سوپریوزر رو به هر چرت و پرتی دادن امنیت رو پایین میاره. روت اینطور نیست که به همه چیز دسترسی سوپریوزر بده ، از طریق نرم افزار کنترل میشه.
خواهش میکنم جواااب بدیم
1 - گوشی رو دادم به 4 آپدیت کردن زبان فارسی نداره.کیبورد زد.بعد امروز دادم دوباره اپدیت جدید زد باز فارسی نداشت و فقط زبان چینی و انگلسی هس. لطفا سایت را لینکی بدین که زبان فارسی تو خودش باشه جاشو بگم دانلود کنه بزنه
2- فرستنده رادیویی RDS که نوکیا ان هشت داره اینم تو سایت نوشته بود داره پس چطور باید استفاده کرد
3 - اون صدای 5 کاناله یعنی چی
موقعی که هدفون بهش زدییا با بلوتوث به یه دستگاه 5.1 کاناله (مثلا سینمای خانگی )وصل کردی میتونی فعالش کنی
. تو تنظیمات پلیر هم اگه بری تو منوی (جلوه های صوتی ) حالت (پهن)!
فقط تو اتصال هدفون یا سینمای خانگی فعال میشه.
آل دیجیتال چندی پیش قیمتشو تا 890 رسونده بود ولی الان زده 1میلیونو 70 آیا دوباره قیمتا کشیده بالا
بله دلار کشید بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)