سلام به عزیزان
لیبل کاتن لپ تاپ من یه قسمتیش با تیغ بریده شده
یکی از دوستان اگه زحمتی نیست از قسمت لیبل لپ تاپش یه عکس بگیره بذاره ببینم این قسمتی که بریده شده چی بوده؟
با تشکر
اینم عکس لیبل کارتن لپتاپم
سلام به عزیزان
لیبل کاتن لپ تاپ من یه قسمتیش با تیغ بریده شده
یکی از دوستان اگه زحمتی نیست از قسمت لیبل لپ تاپش یه عکس بگیره بذاره ببینم این قسمتی که بریده شده چی بوده؟
با تشکر
اینم عکس لیبل کارتن لپتاپم
دوست عزیز واسه همه همینطوری هست
به اطلاع دوستان می رسونم که آپدیت جدید واسه گرافیک این لپ تاپ اومده حتما دانلود کنید از سایت nVidia بسیار کارایی رو بالاتر می بره
8 ماه منتظر جواب این سوالم که کسی میدونه الان که لپ تاپ رو یه پارتیش اضافه کردم اگه ری استور کنمش اون پارتیشن هم میره یا نه؟؟!!
ریستور کردن چند حالت داره.شما فقط درایو c رو انتخاب کن و بقیه درایوهات حفظ میشه
درسته حق با شماست اما من از طریق خود برنامه dell datasafe میخوام این کارو کنم یعنی فایل factory رو دوباره خونی کنم توی سیستم این برام مهم که بدونم اون پارتیشن چی
میشه
سلام به دوستان !
یکی کمک کنهههههههههههههههه !!!![]()
که لپتاپم داره ذوب میشه از وقتی لپ تاپ رو روشنش میکنم فنش یک سره روشنه با سرعت بالا حرارته زیادی هم بیرون میاره تازه این در شرایطیه که از کول پد هم استفاده میکنم همونطور که تو عکس نشون دادم نه usage رم بالاِه نه CPU هیچ برنامه ای هم جز opera باز نیست . ورژن بایاس ام هم A9 هست (آپدیتش کردم)
لطفا تا کار دستم نداده یکی یه راه حلی چیزی بم بده دیگه نمیدونم چکار کنم !!!!!
مدل لپ تاپ : DELL XPS L502 full (DVD RW)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
Last edited by Sky_Jet; 04-06-2012 at 14:58.
دوست عزیز یه بار باید سیستم رو ریستور کنی به حالت کارخونه حتما چیزی نصب کردی که این بلا سرش اومده من احتمال میدم با این کار درست بشه
دمت گرم ویندوز رو عوض کردم مشکلم حل شد الحمد الله
فقط خدا کنه این همه مدت با این دما باش کار میکردم بلایی سر CPU نیومده باشه![]()
Last edited by Sky_Jet; 05-06-2012 at 22:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)